Zomerse dilemma’s tag

Aangezien het zomer is, moest en zou ik deze tag invullen. Een tag die de naam ‘zomerse dilemma’s’ draagt, omdat je moet kiezen tussen zomerse onderwerpen. Kies ik voor een vakantie op een tropisch eiland of toch maar voor een stedentrip? En wat zou ik doen als mijn favoriete ijsjessmaak niet meer verkrijgbaar is?

Griekenland, Samos 042

Op blote voeten door het gras OF op blote voeten door de branding?

Het liefst loop ik op blote voeten door de branding, maar helaas is dat niet altijd mogelijk in de zomer. ’s Zomers is het soms zo warm, dat het zand meteen ook verwarmd wordt. Het voelt dan net alsof ik op een hete plaat loop. No thanks, laat mij dan maar op blote voeten door het gras lopen!

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip

Sowieso een vakantie op een tropisch eiland. Als ik aan de zomer denk, denk ik meteen aan een wit zandstrand met helderblauw water. Een culturele stedentrip kan altijd nog in de herfst, zolang er mooi weer is moet je ervan genieten op het strand! Ik zou trouwens in de zomer ook echt niet in zo’n stad willen vertoeven, veel te warm.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

BARBECUEËN! Geen twijfel over mogelijk. Op de barbecue kun je zoveel meer dingen gooien dan alleen maar vlees. Mijn (zomerse) tip: snijd een ananas in stukken en strooi en bruine suiker op. Wikkel de stukjes ananas in zilverfolie en laat ze een paar minuutjes liggen op de barbecue. Heerlijke snack!

Zwoegen in de sportschool OF Work-outs in de buitenlucht

Ik heb het niet zo op sporten, maar ik moet wel kiezen. Ik kies dan maar voor zwoegen in de sportschool, daar heb je ook nog eens lekkere airco. Alhoewel, ik sla hardlopen in de buitenlucht liever niet over! Dit probeer ik minstens een keer per week te doen.

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Deze is niet zo moeilijk; iedereen denkt dat ik de zon tevoorschijn tover. Veel beter dan dat niemand met mij op vakantie wil! Best wel geinig ook.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Een hele zomer backpacken door Azië! Ik houdt veel meer van de warmte dan het koude weer wat in Scandinavië wel degelijk is. Nou ja, koud… in Scandinavië is het vast ook wel eens warm, maar toch zou ik nog steeds voor Azië gaan. Ik ben daar nog nooit geweest, dus die kans zou ik dan pakken!

Samos 072

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Nooit meer mijn teennagels lakken, sowieso doe ik dat echt nooit. Ik zou veel liever slippers willen dragen! En als ik wel voor de teennagels zou gaan, kun je het toch niet zien doordat ik dan geen slippers mocht dragen.

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Ik kies voor het net wat te kort zomers rokje, ik vind het ook geen fijn gevoel om met behaarde benen rond te lopen. Het ziet er soms niet eens raar uit zo’n kort rokje, ik zie genoeg mensen op het strand die een kort jurkje dragen op het strand met een bikini er onder.

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Een nacht doorbrengen onder de sterrenhemel is geen probleem voor mij, een veel fijner idee dan illegaal kamperen. Het liefst wil ik dan wel een klamboe boven me hebben, anders wordt ik echt helemaal lek gestoken door al het ongedierte.

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Ik vind het echt helemaal geen probleem als mijn favoriete ijsjessmaak nergens meer te verkrijgen is. Er zijn zo veel meer smaken verkrijgbaar, dan kies ik die toch gewoon? Ik kan trouwens ook echt niet zonder zoetigheid leven, ik kan soms echt niet van al dat lekkers afblijven…

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Iedere dag ‘op een onbewoond eiland’ horen, daar krijg ik misschien ook nog wel een vrolijk gevoel van! Ik moet er niet aan denken dat wanneer ik moet huilen als ik muziek aan het horen ben. Ik luister vaak de hele dag door naar muziek, dus dat zou betekenen dat de tranen de hele dag over mijn wangen lopen. Ook niet zo leuk voor mijn make-up!

Voel je vrij om deze tag over te nemen, maar link wel degene die deze leuke tag heeft bedacht; Renske!

Zou jij liever naar een tropisch eiland willen of toch maar naar een stad?

Liefs,

Anke

1 Comment

  • Reply Beppe Anneke 3 augustus 2016 at 10:21

    Leuk deze Zomerse dilemma s tag.veel liefs Pake en Beppe

  • Leave a Reply