Zomer bucketlist

De zomer is eindelijk aangebroken, dus het is weer tijd voor een zomer bucketlist! Ik zet in deze blogpost al mijn doelen voor de zomer op een rijtje en aan het einde van de zomer houd ik weer een update over mijn bucketlist, welke dingen ik wel en niet uitgevoerd heb. Lees snel verder en enjoy!

Untitled | via Tumblr

Bron foto’s

follow us on Ig | TeeenageDesires

Met dolfijnen zwemmen

Het lijkt me echt heel gaaf om met dolfijnen te zwemmen, ze zijn zo lief! Hopelijk gaat het mij deze zomer lukken. Ik ga naar Lefkas zoals jullie misschien wel weten en volgens mij is het daar wel mogelijk om met dolfijnen te zwemmen. Ik hoop het, ik wil al erg lang met deze leuke diertjes zwemmen!

Untitled

Van een rots af springen

Ik heb soms wel een beetje last van hoogtevrees en dat wil ik graag overwinnen, door van een rots af te springen. Het moet natuurlijk geen te hoge rots zijn, dan spring ik er niet vanaf haha. En ik moet zeker weten of er daar geen stenen in de zee liggen, want ik wil me niet bezeren! Ik denk wel dat dit doel me gaat lukken, in Lefkas hebben ze wel allemaal rotsen en bergen. Het liefst spring ik van zo’n rots af met mijn vriendje, hopelijk stemt hij hiermee in!

Untitled | via Tumblr

Meer foto’s nemen

Ik hou er van om veel foto’s te maken, met foto’s roep je veel leuke herinneringen op! Ik probeer deze zomer vooral veel foto’s te maken met mijn fuji camera en die foto’s dan in een fotoboek te plakken en te versieren. Zo kan ik het boek erbij pakken en meteen fijne herinneringen oproepen. Ook wil ik meer eigen foto’s gebruiken voor mijn blog, nu gebruik ik vaak foto’s van andere sites. Om dit doel te bereiken, heb ik eerst een betere camera nodig. Nu heb ik een camera met 16 megapixels. Het lijkt me wel super gaaf om een spiegelreflex camera te hebben, daar kun je hele mooie foto’s mee maken!

bucket list for girls | via Tumblr

Een nieuwe hobby vinden

Na zo’n druk schooljaar is het tijd om een nieuwe, leuke hobby te vinden. En die hobby wil ik ook houden tot na de zomervakantie. Het lijkt me wel leuk om te surfen of een andere watersport te beoefenen, maar na de zomervakantie kan ik dat natuurlijk niet meer doen, dan wordt het steeds weer kouder buiten. Dus een ander idee is om op een leuke sport te gaan, maar ik moet nog even uitzoeken welke sport dat is!

Tumblr

Positiever zijn

De laatste tijd was ik erg negatief, dit wil ik erg graag veranderen. Ik merkte aan anderen uit mijn omgeving dat ze het niet leuk vonden dat ik zo negatief was. Dat is ook niet leuk, wat heb je nou aan een negatief persoon? Vanaf nu ga ik proberen alles positiever in te zien. De negatieve gedachtes te veranderen in positieve. Niet denken van: ”Het lukt me niet”, maar denken van: ”Ik ga er voor! Het lukt me!”

En ik wil ook nog:

♥ Mijn blog veranderen. Denk aan de lay-out en mijn eigen domeinnaam!

♥ Youtube filmpjes plaatsen. (abonneer hier)

♥ Meer met vriendinnen afspreken.

♥ Met bloggers afspreken.

♥ Meer sporten.

♥ Naar een festival gaan.

♥ Kamer veranderen.

♥ Gezonder eten. (meer fruit)

♥ Naar een pretpark gaan, naar Walibi bijvoorbeeld!

♥ ‘S nachts zwemmen.

♥ Buiten slapen, in een tent of op de trampoline.

♥ Uit een kokosnoot drinken.

♥ Een manicure krijgen.

♥ Op een banana boat rijden.

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply creabeaatje34 27 juni 2015 at 12:24

  Het lijkt mij ook echt tof om met dolfijnen te zwemmen en om bloggers te ontmoeten 🙂

 • Reply becrazyandlaugh 27 juni 2015 at 14:31

  Leuke bucketlist! Mij lijkt het ook super leuk om met bloggers af te spreken, en naar een festival te gaan etc.

 • Reply itscstyle 27 juni 2015 at 18:27

  Jouw bucket list kan ook wel mijn bucket list zijn! Op een bananen boot rijden is btw ontzettend gaaf🚤🍌💕

 • Reply beyourselfatchanel 4 juli 2015 at 09:33

  Allemaal leuke dingen 🙂

 • Reply hannahencathelijne 5 juli 2015 at 10:09

  Leuke bucketlist! Ik wil ook nog zo veel doen deze zomer! Maar ik denk niet dat ik aan alles toe ga komen, hahah.
  X

 • Leave a Reply