Your Favorite Tag

Ik werd door Creabeaatje34  gevraagd deze tag over te nemen en ik moet zeggen dat ik deze tag er leuk vind! Je moet elf vragen beantwoorden over je favoriete programma, serie, boek et cetera. Daarna kun je weer elf andere mensen nomineren. Lees snel verder voor mijn antwoorden, enjoy!

Bron foto

1. Plaats een foto van je favoriete televisie programma. Vertel daarnaast waar het over gaat en waarom je het zo leuk vind?

Er zijn zo veel programma’s die ik leuk vind, maar als ik dan moet kiezen kies ik toch maar voor Catfish. Mensen bedriegen elkaar zo veel op internet en dat blijkt ook wel met dit programma. Nev en Max praten met verschillende jongeren die bedrogen worden op internet, of toch niet…? Ik vind dit programma zo leuk omdat er telkens weer wat anders gebeurd. Mensen worden bedrogen en niet bedrogen, het is nooit hetzelfde. Daardoor is het programma leuk om naar te kijken.  Er komt van alles in dit programma voor; geheimen, onthullingen en verassingen. Langzaam komt de waarheid aan het licht.

2. Plaats een foto van je favoriete persoon uit je favoriete serie?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit echt series kijk, ik volg ze niet maar soms kijk ik twee of drie afleveringen. Best wel beschamend eigenlijk, hihi. Ik heb wel eens Goede Tijden Slechte Tijden gevolgd, maar daaruit bleek al snel dat series niks voor mij zijn. Je moet ze altijd volgen en wanneer je ze niet volgt moet je de aflevering weer terugkijken en snap je er niet zo veel meer van. (Tenminste, ik dan.) Soms kijk ik wel naar Awkward, alle acteurs spelen daar goed! Ik kies dan maar voor Molly Tarlov, in de serie speelt ze de gemene Sadie Saxton. Ze speelt haar rol erg goed en haar rol is best wel leuk. Ze is in de serie best wel gemeen maar kan in tegendeel ook erg aardig zijn.

3. Plaats een foto van jouw favoriete boek?

Poeh, jullie moeten weten dat ik niet zo goed kan kiezen. Ik vind Mel Wallis de Vries wel een hele goede schrijfster, dus dan kies ik een boek van haar. Ik heb bijna al haar boeken gelezen, (ik moet er nog één lezen) en de leukste vind ik Klem. Het boek is erg spannend en het einde had ik zeker niet verwacht. Mel schrijft erg goed, ik bleef mezelf steeds maar afvragen wie de dood van de hoofdpersoon Kiki veroorzaakt had. Daardoor bleef ik het boek lezen, ik wilde zo graag weten wie de hoofdpersoon vermoord had. Yeah, ik houd wel van thrillerboeken!

 

4. Plaats een foto van jouw favoriete radiozender?

Mijn favoriete radiozender is toch wel Slam!FM. Ze draaien vaak de nieuwste muziek,  hebben niet super veel reclame en praten niet te veel tussendoor. Ook hebben ze elke vrijdag een mix marathon, dan kun jij zeggen welk liedje je terug wilt horen en Dj’s mixen het liedje dan.  Dat maakt deze radiozender zo leuk!

 

5. Plaats een foto van jouw favoriete persoon van jouw favoriete zender. Vertel daarbij wanneer hij/ zij te horen is

Ik heb niet echt een voorkeur aan een bepaald persoon, maar als ik moet kiezen kies ik voor Robin Leféber. Hij zend iets uit wat ik zelf persoonlijk wel leuk vind, namelijk de Most Wanted. Daar kunnen de luisteraars zelf bepalen wat voor liedje ze willen horen. Je kunt Robin’s Most Wanted horen op elke werkdag van 16:00 tot 19:00 uur en op vrijdag van 16:00 tot 18:00 uur.

 

6. Plaats een foto van jouw favoriete televisie zender?

MTV is simpelweg mijn favoriete televisie zender. Ik vind deze zender zo leuk omdat ze al mijn lievelingsprogramma’s erop uitzenden. Catfish, Teenmom, Awkward, Faking it, Made… Daar ben ik wel even zoet mee!

 

7. Plaats een foto van jouw favoriete persoon van jouw favoriete zender. Vertel daarbij wanneer hij/ zij te zien is.

Lauren Conrad vind ik echt zo gaaf. Je kent haar misschien nog wel van het programma The Hills op MTV. Ze is zo’n mooie vrouw met veel talenten, zo heeft ze zelfs allemaal boeken geschreven! Éen van haar boeken heb ik: Beauty. Met dat boek heeft ze me geïnspireerd. Maar Beauty is niet haar enige boek; zo heeft ze nog allemaal boeken series geschreven, die ik nu overigens ook aan het lezen ben.

 

8. Plaats een foto van jouw favoriete schoolvak. Vertel daarbij kort waar het vak over gaat.

Bow

Mijn favoriete vak is beeldende vorming. Je doet daar veel voor opdrachten en cijfers. Zo moet je verhaaltjes schrijven, kleien, tekenen, schilderen… Dat vind ik allemaal erg leuk, het is een creatieve uitlaatklep. Laatst hadden wij ook een opdracht gekregen die we moesten uitvoeren. We moesten voor alle slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog een monument maken, dat vond ik wel mooi en leuk om te doen.

 

9. Plaats een foto van jouw favoriete zanger/ zangeres. Plaats daarnaast een nummer met een goede hit die je leuk vind.

Veel zangers en zangeressen vind ik leuk, maar ik heb niet echt een favoriet. Toen ik wat jonger was, was ik wel erge fan van Katy Perry en sommige liedjes vind ik nu zelfs nog steeds leuk om te horen. Het leukste liedje van haar vind ik Roar, een lekker vrolijk liedje! En is het je al opgevallen dat ze erg leuke video’s maakt voor haar liedjes? Super leuk om gewoon even te kijken!

 

10. Je favoriete kinderserie van vroeger. Vertel daarbij kort waar de serie over ging.

Ik weet nog heel goed dat ik vroeger veel naar Amika keek. Die serie ging over een paard waarbij niemand in de buurt mocht komen. Merel, de hoofdrolspeelster, deed dit stiekem wel en kreeg een band met het paard die eigendom was van de familie la Fayette, waarvoor Merel werkte in de paardenstallen. Merel haar vader moet niks van paarden hebben en verbied het haar om bij paarden te komen. Hij weet ook niets af van het baantje van Merel. Ik had heel seizoen één van deze serie op dvd en ik hem hem nog heel vaak gekeken.

 

11. Jouw favoriete personage van jouw favoriete kinderserie? 

Mijn favoriete personage van de kinderserie Amika was Merel. Ik weet niet meer precies waarom, maar ik vond haar gewoon de leukste van de hele serie en de aardigste.

 

Hierbij tag ik…

1. Nynke van  Lifetastic

2. Donna van Primadonna

3. Eline van Fashiondrizzle

4. Kim en Cristy van Lifetimes 

5. Nathalie van Nathalieruiter 

6. Kim van KimmsCreations 

7. Lau van Lifebloglau 

8. Tamara en Marlie van Tamaraenmarlie 

9. Marlijn van Marlynn 

10. Lisa van xlovelyworldx

11. Melissa van Melissalaseur 

 

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply creabeaatje34 11 mei 2015 at 12:27

  Heel leuk dat je hem hebt ingevuld 😀 Ik vind catfish ook heel erg leuk 🙂

 • Reply primadonnaxx 11 mei 2015 at 14:47

  Dank je voor de nominatie! Ik zal m binnenkort doen! 😀

  • Reply xgraciously 11 mei 2015 at 20:56

   Alsjeblieft! 🙂 Ben erg benieuwd hoe je hem gaat invullen, ga zo snel mogelijk kijken zodra de tag op je blog te vinden is! Xx

 • Reply Lisa 11 mei 2015 at 15:23

  Ik vind die foto van Lauren Conrad zo leuk!

 • Reply Laury 11 mei 2015 at 15:46

  Hele gave tag, en Amika dat ken ik ook nog wel!

 • Reply lifetasticnl 12 mei 2015 at 17:20

  Leuke TAG! Wat lief dat je me hebt getagt. Ik ga hem snel invullen 🙂

 • Reply Your Favorite Tag | primadonnaxx 12 mei 2015 at 17:52

  […] Anke van xgraciously werd ik getagd voor deze leuke tag. Bedankt meid! Veel […]

 • Leave a Reply