Would You Rather tag

Een tag met moeilijke vragen, maar dat mag de pret zeker niet bedrukken. In deze tag komen veel vragen voorbij over voornamelijk beauty. Ik geef mijn mening over verschillende vragen, zo krijg je een overzicht van wat ik vind en kom je zeker meer over mij te weten!

Keep calm & read

 Bron foto

Slordig haar en mooie make-up of mooi haar en geen make-up?

Mijn keuze is dan toch mooi haar en geen make-up. Ik zie wel eens van die mensen lopen die echt heel mooi haar hebben en geen make-up op, dat kan best. Dat heb ik liever, dan trekt het mooie haar de aandacht. Ik heb zelf elke dag wel make-up op, maar stel dat ik dan met slordig haar om moest lopen… Nee, mij niet gezien!

Zou je liever je wenkbrauwen afscheren of je haartjes er uit trekken?

Haartjes er uit trekken, zeker! Bij mij op school zitten wel van die meiden die hun wenkbrauwen er helemaal afscheren en nieuwe er op tekenen. Dat vind ik persoonlijk niet zo mooi, het ziet er zo nep uit. En je wenkbrauwen groeien dan ook niet meer terug. Jakkie, daar moet ik niet aan denken.

Wil je liever voor de rest van de leven bij MAC shoppen of Sephora?

Ik ben eigenlijk nog nooit in één van deze winkel geweest, oeps. Dus het maakt mij eigenlijk niet zo veel uit bij welke winkel ik de rest van mijn leven mag shoppen. Het maakt mij wél uit als ik gratis mag shoppen, het enige dat ik weet van deze merken is dat ze tamelijk duur zijn, dus dat is dan mooi meegenomen. Mijn keuze gaat dan uit op de MAC!

De lipgloss/lipliner look of een eighties permanentje?

Ooh, een eighties permanentje, die had mijn moeder ook! Dan had ze van dat blonde haar met donkere plukken er door heen en toupeerde ze haar pony. Daar leek het tenminste op, ik weet ook niet echt hoe ze dat deden. Kun je eigenlijk wel normaal door een deur als je zo’n groot kapsel hebt? Ik kies daarom maar voor de lipgloss/lipliner look. Maar dan wil ik niet een bruine lipliner hoor, waar je een chocoladerandje van om je mond krijgt!

Liever een duidelijke foundation op je gezicht of te heftig aangebrachte blush?

Wat een moeilijke vraag zeg. Als ik moet kiezen kies ik dan toch maar voor een duidelijke foundation. Niet een té duidelijke, waar je hoofd helemaal oranje van wordt. Dat heb ik al heel vaak gehad, misschien iets te vaak. Toen zag je van die rare oranje vlekken op mijn hoofd en in mijn nek. Ik kies trouwens maar niet voor een te heftig aangebrachte blush omdat ik van mezelf al rode wangetjes heb.

MC Hammers pants of een fietsbroekje?

Ik heb een trauma gekregen van een fietsbroekje, dus kies ik maar voor de MC Hammers pants. Daar heb ik goede herinneringen aan, ik zat toen ik nog een groep achter was op streetdance, toen had echt iedereen zo’n broek. Onze benaming voor die broek was een ”poep broek”, omdat deze broek zo hangt!

Liever een te oranje mislukte spray tan of duidelijke tan liners die je niet kan verbergen?

Mijn keuze gaat op de tan liners die je niet kan verbergen. Ik vind het soms best wel grappig hoor, dan kun je bijvoorbeeld een sun-tattoo maken! En sowieso heb ik wel tan liners in de zomer, ik denk dat iedereen daar wel eens met te maken heeft gehad. Een oranje mislukte spray tan die wens ik niemand toe. Niemand wil op een wortel lijken, toch?

Wil je liever een slecht kapsel of een lelijke haarkleur?

Dan wil ik liever een een lelijke haarkleur, die kun je altijd nog verven! Met een slecht kapsel kun je niets. Ja, die kun je natuurlijk ook wel verven maar dan schiet je niets mee op! Ook groeit een slecht kapsel niet zo snel. Stel dat je een korte lelijk geknipte bob hebt, dat duurt wel een jaar of langer voordat het weer een beetje ”normaal” zit. Een lelijke haarkleur kun je altijd nog tot een mooie haarkleur creëren!

Youtube weg of Twitter weg?

Dit is de makkelijkste vraag van deze tag vind ik. Twitter moet weg! Ik ben verslaafd aan Youtube, aan Twitter helemaal niet. Ik heb wel eens een periode gehad dat ik Twitter heel erg leuk vond, maar op laatst kon ik de berichtjes gewoon niet bijhouden en dacht ik laat maar. Ik had gewoon geen zin meer om berichtjes van anderen te lezen! Youtube is overigens mijn guilty pleasure. Ik kijk elke dag of er ook een nieuwe video is geüpload van mijn favo Youtubers!

Naamloos scan

10 Comments

 • Reply creabeaatje34 18 maart 2015 at 10:56

  Leuk ingevuld 🙂

 • Reply Beppe Anneke 18 maart 2015 at 15:29

  Goed gedaan Anke supper

 • Reply marlynnn 18 maart 2015 at 17:12

  Leuk!! Sommigen zijn inderdaad erg lastig 🙂 X

 • Reply tamaraenmarlie 20 maart 2015 at 16:44

  haha super leuk om te lezen! Sommige dingen zijn echt bijna onmogelijk om te kiezen

 • Reply writingmonique 27 maart 2015 at 08:08

  Wat een leuke tag. Sommigen zijn inderdaad heel lastig!

 • Reply Infomaatje 29 maart 2015 at 01:40

  Leuke tag en interessant om te lezen. Komt er gelijk een tag overheen 🙂 Ik heb je ook genomineerd, als je interesse hebt natuurlijk. Groetjes Gerda

  http://infomaatje.blogspot.nl/2015/03/my-precious-tag-about-sweet-little.html

  • Reply xgraciously 29 maart 2015 at 15:14

   Dankjewel voor de nominatie, ik ga de tag zeker overnemen! Xx

   • Reply Infomaatje 29 maart 2015 at 23:22

    Hartstikke leuk! Ben heel benieuwd xx

  Leave a Reply