Wishlist | Sportkleding

De laatste paar weken ben ik steeds meer te vinden in de sportschool, dit vind ik echt heerlijk! Met het sporten kan ik mijn hoofd even helemaal leeg maken. Maar eigenlijk mist er nog iets; genoeg sportkleding. Daarom heb ik deze wishlist opgesteld met sportkleding en andere dingetjes die erg handig kunnen zijn tijdens het sporten.

Ik sport drie of vier keer in de sportschool, het hangt een beetje van de drukte af. Als ik veel huiswerk heb, worden het drie dagen. Ik sport standaard dinsdags, donderdags en zaterdags en ik vind het echt heerlijk! Ik heb een speciaal schema met allemaal oefeningen die ik uit moet voeren. Zo staat er bijvoorbeeld de leg curl, hardlopen, roeien en de leg extension op mijn schema. Ik ben ook nog van plan om een heel artikel over het sporten te wijden, dus stay tuned! Hier deel ik dan ook mijn hele schema. Maar eerst is het tijd voor mijn sporty wishlist!

Nike Sportshirt black white – €27,95 / Nike korte broek – €34,95 / Aliexpress sportbh – €3,67

Nike handschoenen – €24,95  / Sony koptelefoon roze – €18,95 / Fitbit flex 2 – €79,95 

Het is je vast wel opgevallen wat mijn fave merk en kleur is, haha! Ik vind Nike gewoon echt een geweldig merk met goede kwaliteit. En zwarte kleding vind ik fijn, omdat je dan geen zweetplekken ziet. Ja, daar heb ik over nagedacht hoor! Ik heb ook een beetje voor zwarte kledingstukken gekozen, omdat alles dan beter matcht met mijn opvallende roze schoenen. Oh ja, die Fitbit lijkt me trouwens ook reuze handig. Hij meet je slaapritme, calorieën en andere activiteiten. Hier kun je weer handig op inspelen.

Welk item staat bij jou op de sporty wishlist?

Liefs,

Anke

3 Comments

  • Reply Yvonne 17 maart 2017 at 21:10

    Nieuwe schoenen, ze zien er nog goed uit maar de demping werkt niet goed meer.

  • Reply Jessica 18 maart 2017 at 10:33

    mega leuke wishlist. Op mijn sportwishlist staat dat ik weer eens een sport moet gaan zoeken, omdat de enige sport die ik nu doe ik typen met mijn vingers en lopen van huis naar de trein voor school.

  • Reply Elena 18 maart 2017 at 22:47

    Zitten zeker leuke items tussen!

  • Leave a Reply