Weekly snaps #22 | Tatoeage, (zomer)schoonmaak en naar het strand

Week 22 was echt een super spannende week, want ik kreeg namelijk een tatoeage! Verder ging ik nog uit eten met mijn klas, naar het strand en moest ik (weer) veel werken. Kijk je mee naar mijn week?

 

Maandagochtend zou ik even productief bezig gaan en daarbij wou ik ook een pakketje verzenden. Ik dacht dat deze sandaaltjes in deze envelop pasten, dus niet. Als gevolg moest ik dus alsnog naar de winkel om een nieuwe envelop te gaan kopen! En toen ik het pakketje eindelijk wou verzenden, bleek dat ik €7 euro moest betalen, omdat het pakketje niet door de brievenbus paste. Tja, je moet er wat voor over hebben om een pakketje te verzenden…

Nadat ik naar de winkel was geweest en ik het pakketje eindelijk verzonden had, ging ik eten. Ik at een stukje brood met tzatziki, twee rijstwafels met gegrilde stukjes vlees en stukjes watermeloen. Jum!

In de middag ging ik nog even stofzuigen en de badkamer opruimen. Onder het opruimen vond ik ook allemaal oorbellen, die ik op deze manier opruimde. Ik voelde me wel even slim toen ik deze manier van opruimen bedacht had. De ‘plaatjes’ waar de oorbellen op zitten, komen van Aliexpress en zijn dus super handig voor het organizen!

Voordat ik naar bed ging, ging ik nog even kleuren. Dat was echt zo rustgevend! Ik probeer steeds vaker voor het slapen gaan andere dingen te doen dan op mijn mobiel te kijken, want dan slaap je vaak ietsjes lekkerder. Dit kleurboek komt trouwens bij de Action vandaan!

Dinsdagochtend begon ik met een kopje thee, havermout en Say Yes To The Dress. Dat vind ik echt zo leuk om te kijken! ‘S middags moest ik weer werken van 17:00 tot 21:00.

Woensdag moest ik wederom weer werken, maar eerst lakte ik mijn nagels én belde ik naar een tattoo-shop. Het bellen alleen al vond ik best wel spannend, ik haat bellen echt. Ik denk dan vaak; wat zullen mensen aan de andere kant van de lijn wel niet van mij denken? Ik praat veel liever gewoon in ‘real life‘.

Donderdagochtend ging ik vroeg van bed af en ging ik mijn hele kamer schoonmaken. Ik vond ook nog deze brieven terug die ik van mijn pen vriendin heb ontvangen. Super grappig!

Na het schoonmaken kreeg ik wel wat honger, dus maakte ik voor mezelf een verse smoothie met frambozen en Griekse kwark en pancakes. De pancakes waren trouwens wel wat mislukt, oeps.
‘S avonds ging ik nog uit eten met de klas voor de laatste keer. Okey, dit klinkt heel depri, maar volgend jaar gaan we elk ons eigen weg dus is het een kleine kans dat we nog een keer met zijn allen gaan eten.

Vrijdag was een spannende dag! In de ochtend vertrokken ik en mijn moeder naar de tattoo shop. In eerste instantie dacht ik dat we alleen maar de tattoo gingen ontwerpen, maar toen kwam er opeens een plekje vrij en werd ik meteen getatoeëerd. Dus hé, ik heb een tattoo! Ik heb hier ook een artikel over gemaakt.

In de middag kwam er een pakketje aan van de Xenos, want ik had een opblaas flamingo besteld! Wat een leukerd is het, niet? Hij was echt groot nadat ik hem had opgeblazen. De flamingo zag er wel ietsjes anders uit dan op de site, maar ik vind de versie die ik heb gekregen eigenlijk veel leuker. En ik mag niet zeuren voor die €7,99. Als je deze flamingo ook wil; hier is de link!

Van zaterdag en zondag heb ik bijna geen foto’s meer. Zaterdag moest ik de hele dag werken en zondag gingen we naar het strand met een vriendengroepje. Het was erg leuk en na afloop gingen we nog even met z’n allen patat eten!

4 Comments

 • Reply Naomi Anna 7 juni 2017 at 14:31

  Ik vind het altijd super leuk om te lezen hoe je week is verlopen! Ik zou ook super zenuwachtig zijn als ik naar de tattooshop zou moeten bellen.

 • Reply Rachel 8 juni 2017 at 16:31

  Wat een heerlijk overzicht zeg! ziet er leuk uit

 • Reply Dinja 8 juni 2017 at 20:50

  Ik heb ook een hekel aan bellen, het is meer een angst eigenlijk maar door mijn werk moet ik wel vaak bellen dus hoop ik ook wel om zo eroverheen te komen 🙂
  En kleuren is altijd wel ontspannend dus ik snap wel dat je dat graag voor het slapen gaan doet, ik deed een paar weken terug een poging om elke avond te gaan lezen maar inmiddels lig ik weer elke avond met netflix aan haha.

 • Reply Roos | Soitsrose 10 juni 2017 at 12:28

  Wat gaaf zeg van je tattoo!

 • Leave a Reply