Weekly snaps #21 | Reizen, kleding verkopen en bloggen

Nieuwe week, nieuwe foto’s! Week 21 begon niet zo heel geweldig door de wiskunde bijles en alles wat daarbij fout ging, maar eindigde daarentegen wel heel erg leuk. In deze week moest ik een belangrijke beslissing maken, veel reizen en werken en genoot ik weer van het mooie weer en de vele feestjes.‘S ochtends moest ik er weer vroeg af, want toen startte de wiskunde bijles voor 5 weken! Ik volg deze cursus/bijles, omdat ik voor communicatie een wiskundetoets moet behalen. Nou ja, ik kan nu eigenlijk wel zeggen: ik volgde (verleden tijd) deze cursus, omdat ik er nu mee gestopt ben. Waarom lees je in de blogpost ‘choices‘.
Na de bijles ging ik naar het treinstation, die ik in eerste instantie niet kon vinden. Gelukkig had ik hem uiteindelijk toch gevonden.

Ik ging met de trein naar Groningen, waar ik Rahma ging meeten voor het bespreken van allemaal blogdingetjes, want we zijn samen een blog gestart! We gingen even bij Bagels and Beans eten en besproken daar van alles.

 

Na afscheid genomen te hebben, ging ik weer naar huis. Dit ging niet zonder slag of stoot; na de treinreis kwam ik er namelijk achter dat ik helemaal geen saldo meer had, terwijl ik begin die dag €50 euro op mijn ov had staan. Daarna mistte ik ook nog eens de bus en dat was de laatste voor die dag. Gelukkig wilde mijn lieve moeder mij ophalen en ik was heel blij toen ik eindelijk thuis was en lekker kon eten, want ondertussen was het ook al iets van 20:00 en ik had hele erge honger.

Weer een foto van de bus tijden, want dinsdag moest ik weer met de bus terug naar huis. Dit keer na de bijles, maar dit ging dus weer niet zo heel goed. Ik stond er een halfuur te wachten en de bus die ik moest hebben, stond aan de andere kant van de weg kwam ik op het laatst achter. Gelukkig ben ik uiteindelijk nog wel thuisgekomen, maar dan met een hele grote omweg. Verder had ik geen foto’s meer gemaakt die dag, omdat ik meteen moest werken toen ik thuis kwam.

Woensdag besloot ik om weer spulletjes op United Wardrobe te gaan zetten. Ik heb nu deze leuke sandaaltjes er op staan, die inmiddels al zijn verkocht! Mijn account heet Anke Jensma.

Ook ging ik nog foto’s maken voor de blog. Een review van deze wimper serum komt over een maandje online, omdat ik het resultaat goed wil vastleggen!

 

Verder moest ik deze dag werken en at ik voordat ik naar het werk ging deze vegetarische salade van de Albert Heijn. Ik ben zelf niet vegetarisch, maar ik vind het soms heel fijn om wel vegetarisch te eten, omdat het echt heerlijk is.

Donderdag was het hemelvaart en was ik vrij, dus daar ging ik optimaal gebruik van maken. Ik ging samen met vriendinnen van mij naar Leeuwarden waar het Hemels festival was. Voordat we naar het festival gingen, aten we nog even churro’s. Zo lekker!

Even een kiekje van het hemels festival! Dit was niet geweldig, want toen wij er waren was het nog maar heel rustig. We besloten na twee uurtjes weer naar huis te gaan. Daarna gingen we nog even naar een barbecue, dat was wél gezellig!

Zaterdag werd ik wakker van mijn kat Tijger, die op de grond was komen te liggen. Moet je kijken hoe lief!

Mijn ontbijtje at ik dit keer buiten op, want wat was het weer lekker vandaag! Nadat ik mijn ontbijtje op had, ging ik snel douchen en eten, want daarna ging ik nog snel naar de Action met mijn moeder en daarna was het weer tijd om te gaan werken. Na het werk ging ik naar mijn vriendje toe, waar we een feestje hadden van mijn schoonmoeder. Hier heb ik helaas geen foto’s meer van!

Zondag was het nog steeds lekker weer, yay! Daarom gingen mijn vriendje en ik naar Esonstad, een vakantiepark waar wij altijd ’s zomers gaan zwemmen. Dit keer gingen we niet zwemmen omdat het water nog wat koud was, maar we gingen een ijsje eten en op een terrasje zitten.

Nog even een foto bij de steiger.

In de avond gingen we nog even uit eten met z’n allen. Wat was dat lekker zeg! Ik bestelde een zalmfilet met gebakken aardappeltjes, een salade en mayonaise.

Dat was mijn (leuke) week! Hoe was jouw week?

11 Comments

 • Reply Louanne 31 mei 2017 at 09:52

  Klinkt als een super leuke week, jammer van het festival maar er komt vast een ander leuk festival aan. Want het festival seizoen is natuurlijk begonnen!

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 31 mei 2017 at 10:08

  Yeah churros!! Zo lekker altijd! En wat een schattige sandaaltjes. Ik wacht op mijn bestelling met Nieuwe sandaaltjes. Schoenen heb je tenslote nooit genoeg haha. Balen van het festival, maar gelukkig is het seizoen net begonnen. Komt vast iets anders leuks op je pad

 • Reply Ilona 31 mei 2017 at 10:58

  Oeh churros! Als ik op een festival ben, is dat meestal het eerste waar ik te vinden ben: de churroskraam😂 En wat een dotje is jouw kat😍

 • Reply Sija 31 mei 2017 at 11:05

  Leuke foto’s Anke! Gaaf dat je al wat verkocht hebt op United Wardrobe. Ik zat er zelf ook aan te denken om wat te gaan verkopen alleen zag ik dat de verzendkosten voor jezelf zijn dus weet niet of het veel uit maakt :’) Hoe doe jij dat? Jammer dat Hemels niet zo veel aan was, het begon ook vroeg en eindigde ook veel te vroeg. Ik wilde om 10 uur ’s avonds gaan maar zag dat het al om 11 uur afgelopen was, haha!

  • Reply xgraciously 31 mei 2017 at 19:19

   Dat is inderdaad wel een groot nadeel aan UW, dat je zelf die verzendkosten moet betalen. Ik doe zelf gewoon maar wat qua prijs, maar afgelopen week kwam ik er achter dat dit niet slim is. De sandaaltjes op de foto had ik namelijk verkocht voor een prijs van €9, maar toen bleek dat ik zelf ook nog eens verzendkosten (€6,95) moest betalen. Oeps. Ik heb uiteindelijk maar een euro winst gemaakt.

 • Reply Lore 31 mei 2017 at 16:00

  Zag er een leuke week uit! Wel jammer dat het festival wat tegenviel. Maar het festivalseizoen is nog lang, dus er komt zeker nog een leuk festival! Heel erg mooie foto’s! X

 • Reply Veerle 1 juni 2017 at 07:39

  Leuke foto’s, looks like a good life! Bagels en beans, ik heb meteen weer zin om er te gaan lunchen.

 • Reply Dinja 1 juni 2017 at 23:56

  Oh wat een drama met het ov zeg, ben je nou al je geld kwijt? Misschien kan je proberen bij de site van de ov chipkaart om je geld terug te vragen? Soms doen ze dat wel als je bijv. bent vergeten uit te checken 😉

  • Reply xgraciously 2 juni 2017 at 08:47

   Jup, helaas was ik al mijn geld kwijt… ik heb ondertussen ook al op die site gekeken en heb een brief gestuurd naar de NS, hopelijk krijg ik mijn geld wel terug!

 • Reply Naomi Anna 2 juni 2017 at 20:22

  Ontzettend leuk om te lezen hoe je week was!

 • Reply Romy 3 juni 2017 at 12:10

  Kleding verkopen, goed dat je me helpt herinneren! Ik heb nog zoveel kleding waar ik echt te weinig mee doe. Zo fijn inderdaad om buiten te kunnen ontbijten! En je kat Tijger, zo lief! Ik mis echt een kat, al is het alleen al om de foto’s haha.

 • Leave a Reply