Weekly snaps #20 | Examens, feestjes en mooi weer

Na een maandje offline te zijn geweest, ben ik hier weer helemaal terug! Mijn reden om niets te posten was omdat ik examens had, die nu gelukkig helemaal voorbij zijn. Hoe het ging? Voor mijn gevoel niet helemaal fantastisch, terwijl ik wel heel goed voorbereid was, maar we zullen zien. Genoeg gesproken over dit, ik laat jullie in deze blogpost in foto’s zien hoe mijn week verlopen is. Dit is trouwens nieuw op mijn blog; eerst liet ik na elke maand foto’s zien, nu ga ik proberen dit elke week te gaan doen. Week 20 was een week met examens, een familie-uitje en mooi weer.

Maandag ging ik vrolijk verder met mijn examens, deze dag had ik een examen van aardrijkskunde. Voor mijn gevoel ging het heel goed, maar toen ik hem nakeek viel het mij toch wel een beetje tegen… Maar niet getreurd, want ik denk dat ik nog steeds wel een voldoende heb. Nadat ik het examen achter de rug had, ging ik naar mijn pake en beppe toe om daar te gaan eten. Na het eten ging ik weer druk verder met leren, dit keer voor het vak kunst algemeen. Héérlijk om even in de tuin te leren met het zonnetje op je gezicht.

Tussendoor maakte ik even foto’s voor een blogpost over mijn nieuwe wenkbrauwpotlood van de Primark. Ik kan je wel vertellen dat ik zowel verrast als teleurgesteld was over dit potlood.

‘S avonds bestelde ik even een cadeautje voor vriendlief, omdat we de 21e twee en een half jaar samen waren. Toen we twee jaar samen waren had ik hem ook niets gegeven, dus ik vond dat ik wel een cadeautje voor hem mocht kopen. Ik heb voor hem een Ballin shirt gekocht, omdat hij het er steeds over heeft hoe mooi hij die shirtjes wel niet vind. Hij was trouwens erg blij met zijn nieuwe shirt!

Dinsdag was ik lekker een dagje vrij en die dag bestede ik weer aan het leren. Ik ging een paar examenteksten maken voor Engels en nam de signaalwoorden nog even door. Ondanks ik zo goed voorbereid was, ging het examen niet geheel vlekkeloos…

Na Engels geoefend te hebben, ging ik nog even voor het kunst examen leren. Wéér in de tuin dit keer, want het weer was echt fantastisch!

Tussen het leren door werd ik heel erg afgeleid door Kitty, die buiten lag en telkens haar pootje door de spleten van het speelhuisje stak.

Na al het geleer had ik best wel honger, dus at ik heerlijke wraps met gehakt, tomaten, crême fraiche en sla.

Oh, ik ben helemaal verslaafd aan Aliexpress. Kijk dat hoe leuk dit setje is! Ik heb het uiteindelijk niet besteld, omdat ik wel zeker weet dat het er anders uitziet dan verwacht. Tenminste, ik had wel eens eerder zo’n ervaring gehad. Ik had een keer een playsuit besteld op Aliexpress, maar die zag er wel een beetje anders uit dan op de foto…

Woensdag had ik een Engels examen en toen ik thuis kwam had ik heel erg dorst, want wat was het warm zeg op de fiets! Om de dorst te lessen, dronk ik deze heerlijke ice tea. Niet echt gezond, wel heel erg lekker!

New day, new outfit. Ik trok dit rokje aan van Jurkjes.com en een blouseje. Achteraf bleek dit wel een beetje te koud te zijn.

Nadat ik uit school kwam, ging ik nog even bij mijn pake en beppe langs om daar nog wat te gaan eten.

Toen ik thuis kwam, lag dit pakketje van H&M op me te wachten. Ik had een playsuit, shirtje en blouseje besteld voor vakantie. Trouwens, toen ik het blouseje de volgende dag aan deed, kwam er een spin uit! Ik schrok me echt dood, ik heb een hekel aan spinnen…

Vrijdag na 12:00 had ik al mijn examens gehad, dus namen mijn vader en moeder mij als verrassing mee naar de stad om een broodje te gaan eten.

Tijd om te rusten had ik niet, want ’s middags gingen we met ons hele familie naar familieweekend in Lemele! Voor vertrek maakte ik nog even een selfie met Douwe. Dit was trouwens het laatste familieweekend na 40 jaar, omdat veel mensen er geen zin meer in hadden. Jammer, maar je kunt ook niet doorgaan als mensen het niet leuk vinden. Om deze laatste keer speciaal te maken, werden er allemaal leuke dingen georganiseerd.  Zo kwam er een springkussen en werd er eten geserveerd.

Zaterdag gingen we met de hele familie met de huifkar door Lemele rijden. We moesten allemaal een feesthoedje op, omdat mijn broertje jarig was!
Toen we weer bij ons familiehuisje aankwamen, gingen we barbecueën. Ik hou echt van barbecueën! Na de barbecue ging ik douchen en slapen, want ik was écht helemaal kapot door de examens en alles. De dag daarvoor had ik ook maar nauwelijks geslapen, omdat je met vijftien mensen op één kamer sliep. Ik werd steeds wakker van snurkende mensen.

Zondag was het al weer tijd om naar huis te gaan. Ik nam een heel lunchpakket mee voor in de auto, want het was anderhalf uur rijden naar huis.

Maar het feest was nog niet voorbij, want ’s middags kregen we visite over de vloer. Mijn broertje was dus zaterdag jarig, maar omdat we familieweekend hadden, gaven we zondag nog een verjaardagsfeest maar dan voor de andere kant van de familie die niet op het familieweekend aanwezig waren. We kregen deze heerlijke stukjes oranjekoek, hier kun je me echt gelukkig mee maken.

Hoe was jouw week?  

2 Comments

  • Reply Sija 22 mei 2017 at 09:23

    Wat een lekker druk weekje! Heerlijk dat je examens er op zitten 🙂 Ik heb al tijden zin in oranjekoek, echt kwijlen die laatste foto haha! :’) Liefs, Sija

  • Reply Dinja 23 mei 2017 at 14:57

    Spannend al die examens, ik snap wel dat je blij bent dat je er klaar mee bent! Hoop voor je dat je straks geslaagd bent 😉

  • Leave a Reply