Wat te doen als het regent

De laatste tijd hebben we steeds te maken met vies, regenachtig weer. Helaas kun je dan niet naar buiten om iets leuks te doen, dus ben je wel verplicht om binnen te zitten. En dan heb je te maken met het volgende probleem. Wat moet je doen? Ik geef je een aantal tips!

rainy days | Tumblr

Bron foto

♥ Lees een goed boek, daar heb je alle tijd voor nu het regent!

♥ Probeer allemaal make-up looks uit. Je kunt make-up looks opzoeken op internet, maar je kunt zo’n look zelf ook verzinnen! Experimenteren mag.

♥ Houd een filmmarathon alleen of met je vriendinnen. Ga lekker voor de tv zitten in je onesie en pak het lekkere eten er maar bij! Daar ben je nog wel uren zoet mee.

♥ Lak je nagels in alle kleuren van de regenboog. Daar word je toch wel wat vrolijker van terwijl het regent!

♥ Organiseer een high-tea. Maak allemaal zoetigheden met de gasten en eet ze daarna op onder het genot van een kopje thee. Ondertussen kun je nog bijkletsen over de laatste roddels.

♥ Laat het bad vollopen en neem een bad. Gooi een lekkere bruis bal in het bad en pak er een leuk tijdschrift bij. Genieten!

♥ Zoals vanouds spelletjes spelen is zeker een goed idee. Pak de spelletjes er maar bij! Natuurlijk kun je ook verder denken dan bordspelletjes; wat dacht je van Wii spelletjes?

♥ Ga naar buiten met de paraplu en maak een wandeling. Vergeet niet je laarzen aan te doen, wanneer je je laarzen aandoet kun je namelijk in de waterplassen stampen!

♥ Maak een glijbaan van de trap. Ga op een matras zitten en glijd van de trap af. Let er wel op dat je je hoofd niet stoot!

♥ Leer dansen met behulp van YouTube filmpjes. Na een paar uren heb je vast wel dat dansje van ‘Watch Me’ onder de knie! Er bestaan natuurlijk ook andere filmpjes op YouTube waarbij je bijvoorbeeld leert om een instrument te bespelen, leert te tekenen en hoe je de perfecte foto’s moet maken.

♥ Maak een vriendschapsarmbandje voor je moeder, vriendinnen of oma. Zullen ze vast geweldig vinden!

♥ Online shoppen is een perfect idee als je naar de stad moet terwijl het regent. Je zoekt de artikelen die je nog moet halen op internet op en bestelt ze met één druk op de knop.

♥ Bak de lekkerste cake, koekjes of ander lekker eten. Wanneer je geen zin hebt om iets ‘simpels’ te maken, kun je ook wat verder denken. Zo kun je voor je ouders een compleet driegangenmenu maken, wedden dat ze dat erg leuk vinden?

♥ Ruim je kamer op, misschien vind je nog dat boek wat je zo lang kwijt was. Pak meteen ook even je kledingkast mee, misschien heb je nog oude kleding hangen die je kunt verkopen op Marktplaats. Zo verdien je ook nog wat!

♥ Bloggen is always a good idea! Hier heb ik niets meer om aan toe te voegen.

♥ Zoek nieuwe achtergronden voor je telefoon, of maak zelf een mooie achtergrond.

Wat doe jij terwijl het regent?

Naamloos scan

13 Comments

 • Reply creabeaatje34 6 september 2015 at 17:57

  Hele leuke tips 🙂

 • Reply 11tara11 6 september 2015 at 18:07

  Handige tips!!

 • Reply yourinspirationworld 6 september 2015 at 18:07

  Super leuk en handig 💜

 • Reply alldayshannon 6 september 2015 at 18:08

  De filmmarathon is mijn favoriet!

 • Reply lifewithmaricia 6 september 2015 at 18:20

  Super handige tips!x💋
  Ik ga graag tekenen of schilderen🙊

 • Reply xNynke 6 september 2015 at 18:27

  Leuke en handige tips!! 🙂

 • Reply Rahma 6 september 2015 at 19:55

  Hele leuke tips!

 • Reply Thaliyah Lejuez 6 september 2015 at 19:56

  Leuke tips!

 • Reply fabtasticdiyx 6 september 2015 at 20:36

  Hele leuke tips! Haha ik moest lachen bij de glijbaan van de trap! Dat is zo leuk, alleen je komt nooit weg zonder blauwe plekken 😛 Xx

 • Reply charlottevessem 6 september 2015 at 20:43

  Leuke tips!

 • Reply robinheppie 7 september 2015 at 14:35

  Erg Leuukk x

 • Reply twocupsofcoffeeandahandfulofideas 8 september 2015 at 20:07

  Ik heb er ook een blogpost overgeschreven! https://twocupsofcoffeeandahandfulofideas.wordpress.com/2015/08/15/op-een-regenachtige-zomeravond/ Ik vind jouw post echt leuk. En al je ideeen zijn schitterend en lijken me ontzettend leuk 😀 Kusjes -L.

 • Reply Nathalie 8 september 2015 at 20:33

  Handige tips, het regent de laatste tijd zoveel!

 • Leave a Reply