Waarom Hunger Games geweldig is

De nieuwste Hunger Games film Mockingjay part 2 draait nu in de bioscoop!  Wanneer jullie me al wat langer volgen en me echt kennen, wisten jullie waarschijnlijk al dat ik een grote fan ben van Hunger Games. Ook deze film laat ik me niet voorbijgaan! Ik heb allemaal redenen op een rijtje gezet waarom de hele Hunger Games trilogie zo geweldig is.

katniss everdeen and mockingjay afbeelding

♥ Elk jaar hadden de Hunger Games fans onder ons weer een nieuwe film om naar uit te kijken, omdat er maar liefst 4 films waren in de trilogie! Helaas is dit jaar het laatste deel uitgekomen en hebben we geen nieuwe film om naar uit te kijken volgend jaar…

gif, Jennifer Lawrence, and rebel afbeelding

♥ Hunger Games is ook nog eens super spannend, er zitten  veel onverwachte momenten in de film. Je vraagt je telkens af: ‘wat gebeurt er met Peeta?’ ‘Gaat er iemand dood?’ Allemaal vragen, maar geen antwoorden. De antwoorden krijg je pas aan het einde van de film, daarom blijft de hele film je ook boeien.

♥ De spelers spelen in alle films werkelijk fantastisch. Ze brengen het verhaal heel geloofwaardig over!

♥ Jennifer Lawrence is zeker een reden waarom ik de Hunger Games films kijk. Ze is super grappig en houdt van lekker eten, wat betekent dat ze dus niet gaat afvallen om er mooi uit te gaan zien. Een citaat van Jennifer: ‘Food is one of my favourite parts of the day.’ Dat spreekt wel voor zich.

♥ De knappe mannen maken de films nog leuker. De knapste man die in de Hunger Games film speelt vind ik toch wel Liam Hemsworth. Zijn mooie heldere blauwe ogen en zijn geweldige glimlach doen de harten smelten bij veel meisjes en vrouwen.

gif, Elizabeth Banks, and effie afbeelding

♥ Eigenlijk is de hele stijl van de film fantastisch. De kostuums zijn prachtig, vooral die trouwjurk die Katniss in Catching Fire droeg. (Als je een echte fan bent, weet je welke ik bedoel!) Ook zijn de landschappen super mooi en de make-up om niet te vergeten.

♥ En als laatste hebben alle films een goed concept. Heb jij ooit een film gezien waar ze elk jaar een overlevingsspel moeten spelen? Nah, ik ook niet! Daarom blijft elk deel me weer fascineren.

Bron gif’s en foto’s

Naamloos scan

 

12 Comments

 • Reply aymaracarolina 19 november 2015 at 21:10

  JAA!! Ik ben ook verslaafd aan de hunger games! Ik ga dit weekend wss. Ik be zooo benieuwd!! xx

  • Reply xgraciously 19 november 2015 at 21:11

   Wat toevallig, ik ga dit weekend ook! Xx

 • Reply jjolieke 19 november 2015 at 21:15

  Hunger games is zoo leuk! Ik ga volgende week heen

 • Reply creabeaatje34 19 november 2015 at 21:31

  Ik moet part 2 nog gaan kijken 🙂

 • Reply xoxomaricia 19 november 2015 at 21:38

  Ik keek zaterdag nog the hunger games op tv 🙂

 • Reply Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 20 november 2015 at 06:34

  Ik ben echt benieuwd ik heb gisteren de andere films bekeken om terug meteen de volgende te bekijken 🙂

 • Reply Nathalie 20 november 2015 at 19:36

  Hunger games is zeker geweldig ik heb alle boeken ook gelezen die waren nog leuker dan de films vind ik!
  Liefs Nathalie

 • Reply veerlemaris 21 november 2015 at 10:12

  Haha ik ben zelf niet zo erg fan van de Hunger Games, maar het zijn zeker goeie films!!

 • Reply Hilly 21 november 2015 at 16:40

  Jaaa The Hunger Games, ik ga er volgende week heen en ik ben zo benieuwd!

 • Reply GlamTiger 22 november 2015 at 17:56

  SO TRUE! Ik ging normaal vandaag naar Mockingjay part 2,maar de zalen waren allemaal volzet!Wat ik ontzettend jammer vind ;-(.Maar we gaan morgen!! YEEEEY!Ik ben heel erg benieuwd!! xx

 • Reply Jessica💕 23 november 2015 at 22:27

  Ik ga binnenkort naar de film heb er mega zin in.

 • Reply bentetessa 23 december 2015 at 23:04

  Hungergames is zoo leuk ik heb alle boeken ook gelezen!! xxx

 • Leave a Reply