Waarom de lente zo leuk is

De lente maakt me vrolijk. Overal zie je blije gezichten van mensen die genieten van de zon, die niet al te warm is maar nog lekker koel. De lente tovert iedereen een glimlach om de mond! De zon die weer verschijnt is niet het enige waarom ik zo van de lente houd. De andere redenen waarom de lente zo leuk is lees je verder in deze blogpost!

Screenshot_2015-02-23-19-49-36-1

♥ De schapen gaan weer paren en er worden schattige lammetjes op de wereld gezet! Jammer dat ze groot worden, dan zijn ze minder schattig… Mijn pake (opa) heeft ook weer nieuwe lammetjes gekregen. Éen daarvan heb ik vast op de foto hierboven, wat was die schattig! Ze blaten zo lief en ze hebben een lekkere zachte vacht. Het lijkt wel een klein knuffeltje!

♥ De geur van groen gras dringt je neus binnen. De grasmaaiers worden weer uit het hok gehaald en we beginnen weer met grasmaaien waardoor er een heerlijke geur van gemaaid gras word verspreidt. In het gras kunnen er bloemetjes groeien, zoals narcissen, sneeuwklokjes en ander schoon.

♥ Laatst werd ik wakker met fluitende vogels op de achtergrond. Dat was pas mooi wakker worden! Ik word er helemaal vrolijk van.

♥ De zon breekt eindelijk weer door, dat betekend minder koudheid! Weg met die winterjassen, de winterjassen worden vervangen door ”tussen jassen”. En dat brengt ons bij het volgende onderwerp…

♥ …Je kunt nu andere kleding gaan dragen! En met andere kleding bedoel ik shirtjes zonder lange mouwen, kortere broeken, zonnebrillen en géén winterschoenen. De winterkleding kun je mooi opbergen in de kledingkast, of je kunt ze natuurlijk verkopen. Verdien je lekker een zakcentje!

♥ Pasen staat weer voor de deur. En bij Pasen horen nou eenmaal paaseitjes. Vergeet dat dieet maar even, het is maar één keer Pasen in het jaar. Een paar paaseitjes maken vast geen verschil, toch?

♥ Ik hoor wel vaker van mensen dat ze een winter dip hebben. Nu de lente er aankomt, verdwijnt de winter dip als sneeuw voor de zon! Vanaf nu kun je je meer inspannen, vermoeid ben je niet meer! Alle klachten verdwijnen.

Naamloos scan

2 Comments

  • Reply creabeaatje34 24 februari 2015 at 14:03

    Ik ben het met alles hierboven eens. De lente is awesome! 😀

  • Reply writingmonique 25 februari 2015 at 09:44

    Wat een leuk, positief lijstje! Helemaal mee eens ook! Ik ben dol op de geur van vers gras tijdens de lente!

  • Leave a Reply