Victoria’s Secret toilettasje

Laatst kreeg ik als tip dat de Etos Victoria’s Secret toilettasjes verkocht voor een goedkoop prijsje. Ze verkopen deze tasjes goedkoper, omdat ze uit de collectie van Victoria’s Secret gaan. Eigenlijk is het dus een soort van sale-artikel! Ik als Victoria Secret’s fan maakte hier natuurlijk gebruik van.

 

IMG_3990

Deze toilettas heb ik gevonden in een schap naast de kassa. Er stond op het kaartje dat het tasje €14,95 kostte, best wel goedkoop voor een merk artikel! Bij de kassa maakten ze ook nog een foutje waardoor het tasje maar €4,95 kostte. De mevrouw achter de kassa had namelijk de 1 niet gezien, dus dacht ze dat er vijf euro op het prijskaartje stond. Hier kwam ik thuis pas achter, stiekem heb ik best wel geluk gehad dus!

Het toilettasje is gemaakt van een transparante, gladde stof. Deze stof weert het water af, zodat je beauty-producten niet snel nat worden. Verder is het tasje uitgevoerd met panterprint en staat er het woord ‘pink’ op, de naam van de collectie. De binnenkant is helemaal roze, wat een mooie combinatie is samen met het panterprint. De rits heeft een gouden kleur, wat een chique uitstraling geeft aan de toilettas.

IMG_3989

Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe toilettas! De kwaliteit is heel goed, ik denk dat ik nog wel even met deze toilettas kan doen. De binnenkant is ook nog erg ruim, wat ik ook super fijn vind. Zo kan ik echt bijna al mijn beauty producten meenemen als ik op reis ga. Deze toilettas gaat sowieso mee naar Barcelona!

Liefs,

Anke

5 Comments

 • Reply Ilona Wielinga 31 augustus 2016 at 20:36

  Een erg leuke toilettas en je hebt echt geluk gehad met de prijs!!

 • Reply BellamyBlogzthingz Over.. 31 augustus 2016 at 23:16

  Hij is superNice, Girl!
  Love It!😍😍😍
  Hugz, Miss B.💋

 • Reply Marjolein 2 september 2016 at 14:33

  Ziet er mooi uit! Vooral de print vind ik erg leuk!

 • Reply Teddy 3 september 2016 at 16:52

  Wat een leuke toilettas!

 • Reply Rahma 8 september 2016 at 13:40

  Echt een heel leuk tasje! Xx

 • Leave a Reply