Verwarmde knuffelboots Radbag

Over minder dan een week is het alweer Valentijnsdag! De dag waarbij je je lover flink kunt verwennen met cadeautjes en knuffels. Over knuffels gesproken… laatst ontving ik een pakketje van Radbag met verwarmde knuffelboots die ideaal zijn om te geven aan een workaholic voor V-day! Even iets anders dan die cliché Valentijnsdag cadeau’s. Lees snel verder wat ik van de knuffelboots vind!

Afbeelding van Anke Jensma

Radbag is een site die allemaal coole en unieke gadgets verkoopt voor hem én haar. Ook voor Valentijnsdag hebben ze de leukste cadeau’s in petto! Chocolaatjes of bloemen voor Valentijnsdag wordt ook maar vervelen; bij Radbag vind je originele cadeau’s voor Valentijn zoals een katten spaarpot, eenhoorn sloffen, gepersonaliseerde posters en nog veel meer. Als je crush daar niet blij van wordt, dan weet ik het ook niet meer…

Verwarmde knuffelboots – €25,95

Afbeelding van Anke Jensma

De pantoffels spraken me vooral aan omdat ze er zo lekker warm eruit zagen op de foto. Ik kon wel wat warme voeten gebruiken! Daarom deed ik de knuffelboots meteen in mijn digitale winkelmandje. Toen ik de knuffelboots in handen kreeg, testte ik ze meteen uit. Ik verwarmde de pantoffels in de oven, het duurde 10 minuten voordat de pantoffels warm waren. En toen kwam het moment van de waarheid… ik trok de boots aan en kwam tot de conclusie dat ik nog nooit zulke heerlijke pantoffels aan mijn voeten heb gehad. Want oh, wat waren ze lekker warm zeg! Na ongeveer een uurtje kon ik nog steeds van de warme pantoffels genieten. Wat ik wel een nadeel vind, is dat ik me niet kon verplaatsen op de verwarmde knuffelboots. In de boots zitten namelijk korrels, die ervoor zorgen dat de pantoffels best wel zwaar zijn. Het is en was dus letterlijk een blok aan mijn been! Ik bleef daarom lekker zitten op mijn plaats, wat zorgde voor een heerlijk ontspannend momentje.

Conclusie: deze warme pantoffels zijn het perfecte cadeau voor Valentijnsdag! Ze zijn heerlijk warm en zorgen voor een ontspannend momentje. Ook heb je nog lang plezier van de pantoffels; ze blijven namelijk nog een uur lang warm!

Naamloos scan

 

 

14 Comments

 • Reply creabeaatje34 6 februari 2016 at 19:36

  Zien er lekker warm uit ^^

 • Reply Margot 6 februari 2016 at 20:06

  Zien er leuk uit!

 • Reply ModaSplash 6 februari 2016 at 21:04

  Ze zien er zo schattig uit!

 • Reply ItsCstyle 7 februari 2016 at 08:47

  Lijkt mij heerlijk warm!! xx

 • Reply gentillinne 7 februari 2016 at 09:15

  Oh, hoe leuk zien ze er wel niet uit?

 • Reply carolien 7 februari 2016 at 09:17

  Ooh heerlijk zulke sloffen. We jammer dat je er niet mee kan lopen maar dat zorgt alleen maar voor mee me-time!

 • Reply Lisa C. 7 februari 2016 at 10:18

  Wat grappig, ze lijken me heerlijk! Ik heb echt altijd last van koude voeten, haha

 • Reply Beppe Anneke 7 februari 2016 at 12:31

  Leuk die knuffelboots ook wel wat voor beppe.

 • Reply Rahma 7 februari 2016 at 13:46

  Zien ze er heel lekker warm en leuk uit haha!

 • Reply Edithsofia 7 februari 2016 at 17:13

  Aah heerlijk warm een ook nog eens super cute!

 • Reply stadsmeid 7 februari 2016 at 17:31

  Zoiets ben ik ook opzoek. Deze zijn tof!

 • Reply giveasmileeveryday 7 februari 2016 at 20:23

  Heel leuk!

 • Reply heidi 7 februari 2016 at 21:39

  Wat super is dat.

 • Reply Jessica 7 februari 2016 at 21:39

  Mega leuk artikel. De sloffen zien er lekker warm uit.

 • Leave a Reply