Verveeltips

Soms heb je van die dagen dat je je verveelt. Je hebt dan helemaal nergens zin in, niets lijkt je dan nog leuk om te doen. Ik heb tips voor je die altijd leuk zijn om te doen, alleen of met je vriend(in)! Enjoy.

add a caption

Bron foto

♥ Kijk films op Popcorntime! Popcorntime is dan misschien wel illegaal, maar veel mensen gebruiken het en dat begrijp ik wel!  Je hebt heel veel filmkeuze. Van actie tot Sci-fi, alles kun je daar vinden. Popcorntime kun je het beste op je computer downloaden, het is helemaal gratis! Pak je popcorn er maar bij…

♥ Maak een mooie Instagram feed. Verwijder je oude foto’s en maak allemaal nieuwe foto’s en houd het allemaal wat in dezelfde stijl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zwart-wit, knalkleuren, grunge et cetera.

♥ Ga hardlopen! Lekker gezond in de buitenlucht. Als het regent kun je natuurlijk beter binnen sporten, wat leuk is om te doen is de 30 day AB challenge. Met deze challenge train je 30 dagen je buikspieren. Als je langer doorgaat met deze challenge kun je zelfs een sixpack krijgen…

♥ Maak je eigen kookboek. Verzamel allemaal recepten uit tijdschriften, boeken en op internet en stop deze recepten in een schrift. Versier deze met allemaal inspirerende afbeeldingen en je hebt een kookboek!

♥ Pak je nagellak en maak de mooiste nail-arts. Probeer zelf nieuwe nagellak technieken te verzinnen en maak nail-arts die nog nooit iemand heeft gezien.

♥ Ruim je kledingkast op, misschien vind je nog wel oude kleding waarvan je helemaal niet wist dat je ze had. Zo kun je ook nieuwe outfit’s verzinnen, of de oude kleding verkopen voor een mooi prijsje op Marktplaats. Voor dat geld kun je weer nieuwe kleding kopen!

♥ Kijk op You-Tube voor make-up tutorials en probeer ze na te maken. Het is wel een moeilijke klus, maar als het lukt heb je wel een mooi resultaat. Heb je sommige make-up producten niet die ze in de video gebruiken? Gebruik dan andere producten die je wél hebt, zo geef je een persoonlijke draai aan de look.

♥ Richt je kamer opnieuw in en kies voor een bepaald thema. Kies een stijl die bij de past, zoals brocante of pastel. Kijk mijn andere blogpost over slaapkamers voor inspiratie!

Naamloos scan

4 Comments

 • Reply Grietje 11 januari 2015 at 18:38

  Leuke tips! Hoop eigenlijk snel dat ik een ‘verveeldag’ heb!

  • Reply Anke 13 januari 2015 at 17:18

   Dankjewel! Xx

 • Reply writingmonique 12 januari 2015 at 08:55

  Wat een leuke tips! Een eigen kookboek maken lijkt me fantastisch!

  • Reply Anke 13 januari 2015 at 17:20

   Dankje! ♥ Dat lijkt mij dus ook leuk, ik ben alvast recepten aan het verzamelen! Xx

  Leave a Reply