Valentijnsdag oog look

Voor het eerst in tijden (lees: jaar) besloot ik om weer eens een oog look te gaan maken. Hoewel de vorige oog look op mijn blog niet echt slaagde, durfde ik het dit keer wel weer aan te gaan. Nieuw jaar, nieuwe kansen wordt er dan ook wel gezegd. Dit keer maakte ik een oog look voor Valentijnsdag, de dag dat je je geliefde nog extra kunt verwennen. Ik maakte een lichte, roze oog look.

 

Dit palette heb ik een aantal jaren geleden gekocht bij de Op=Op shop, van het merk W7. Het palette draagt de naam ‘In The Nude’. Ik ben erg tevreden met dit palette, ik gebruik hem bijna iedere dag wel voor een natuurlijke oog look. De oogschaduw’s zijn stuk voor stuk goed gepigmenteerd, wat ik eigenlijk niet had verwacht voor de prijs. De prijs was €8,99 en daarvoor krijg je twaalf mooie oogschaduw kleuren, variërend van licht tot donker en van shimmer tot mat.

Hier alle kleuren op een rijtje. Op deze foto valt het pas écht op dat ik de kleuren al veel gebruikt heb, vooral de kleuren ‘Coffee Cup’ en ‘Bad Manners’! De kleuren die ik voor deze look heb gebruikt, zijn Venice, Copper pot en Alice.

De lichtste kleur, Venice, heb ik aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Copper pot heb ik op mijn bewegend ooglid aangebracht. De kleur Alice zie je terug in de arcadeboog. Op mijn wenkbrauw bot zit een highlighter van The Balm Cosmetics; de Mary Lou Manizer. Ik kan ook echt niet zonder deze highlighter, ik draag hem iedere dag!

Dit was eigenlijk alles wat ik voor deze oog look heb gedaan, op het blenden na dan. Het blenden van oogschaduw’s is erg belangrijk, zo kunnen de kleuren mooier in elkaar overlopen. Ik ben wel blij met het resultaat, het is in ieder geval veel beter dan mijn oog look die ik vorig jaar maakte!

Liefs,

Anke

9 Comments

 • Reply Tara 27 januari 2017 at 06:17

  Super mooie ooglook!

 • Reply Ilona Wielinga 27 januari 2017 at 07:17

  Het is zeker een toffe look! Ik heb het palette ook thuis liggen en gebruiken m ook nog regelmatig, je kan er mooie looks mee maken.

 • Reply Rachel 27 januari 2017 at 14:06

  Je hebt een mooie subtiele look gemaakt liefs

 • Reply Eva 27 januari 2017 at 17:07

  Mooie ooglook heb je gemaakt! Jammer dat ik daar zelf niet zo goed in ben 😛 Als ik ooit nog zo’n mooie roodachtige / koperen oogschaduw op een (hopelijk goedkoop) palette tegenkom, dan wil ik het nog wel een kans geven, maar tot nu toe mislukken mijn ooglooks altijd 😉

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 27 januari 2017 at 19:55

  Erg mooie look! En de pigmentatie van de oogschaduw is ook erg mooi.

 • Reply Lonneke 28 januari 2017 at 08:44

  De look is mooi geworden en heel draagbaar. Ik heb dit W7 ook van de op=op shop. Moet hem er maar weer eens bij pakken

 • Reply Kayla 28 januari 2017 at 10:06

  Mooie look heb je gemaakt met dit palette!

 • Reply Eva 28 januari 2017 at 16:46

  Ik heb dat palette ook! Komt mooi uit in de geval 🙂 Ik vind dat je een mooie subtiele look hebt gemaakt. Zeker leuk voor Valentijnsdag

 • Reply Marsha 28 januari 2017 at 20:19

  Mooie ooglook heb je gemaakt! 🙂

 • Leave a Reply