Valentijnsdag cadeautips

Valentijnsdag staat weer voor de deur, over een paar weken kun jij je liefde uiten aan degene waarvan je (stiekem) houd. Ik heb leuke cadeautips voor je bedacht waarmee je het hart van je grote liefde kan doen smelten…

large (48) liefde

♥ Koop een fotolijstje en doe daar een leuke foto van jullie in.Versier de fotolijst met iets persoonlijks, bijvoorbeeld met dingen die jullie hebben gevonden tijdens een romantische wandeling!

♥ Maak een taart die jou grote liefde lekker vind, bijvoorbeeld een kwarktaart. Schrijf op een papiertje lieve woordjes en  plastificeer ze. Doe ze daarna in het beslag van de taart en zet de taart in de koelkast. Wanneer je liefde de taart gaat snijden, vind hij de lieve woordjes. Als het hart van je liefde daar van niet smelt weet ik het ook niet meer…

♥ Nodig je vriend(in) uit voor een romantisch filmavondje. Investeer heel erg veel popcorn, huur leuke films, steek kaarsjes aan en laat je geliefde maar komen! Kies voor een enge film als je lekker dicht tegen je liefde aan wilt kruipen.

♥ Er bestaan ook sites waarmee je gadgets ontwerpen kunt met een eigen foto. Bijvoorbeeld een mobiel hoesje met jullie foto er op, hoe leuk is dat? Dit kun je ook wel bij de Hema doen.

♥ Stippel een route uit en wandel de route. In het donker is het leukst, dan kun je ook lampionnen ophangen, romantisch! Verstop ondertussen leuke presentjes, zoals bioscoop kaartjes, of lekkere chocolade en laat dat je liefde zoeken.

♥ Regel een fotoshoot voor jullie tweetjes. Een professioneel fotograaf kan dit doen, maar je kunt natuurlijk iemand anders vragen die minder ervaren is, veel goedkoper en vaak net zo leuk!

♥ Koop en hele grote kaart en schrijf daar allemaal lieve woordjes in, de dingen die jij denkt als jij je liefde ziet. Doe er lekkere chocolade bij, dat is altijd goed! In sommige supermarkten is wel chocolade te koop met teksten zoals ”ik vind je lief.”

Wat ga jij geven aan je grote liefde?

Naamloos scan

5 Comments

 • Reply happygirl 24 januari 2015 at 10:13

  Een fotoshoot is echt een super leuk idee!

 • Reply writingmonique 24 januari 2015 at 11:13

  fantastische tips! Wij gaan lekker naar de film denk ik 😉

  • Reply xgraciously 26 januari 2015 at 06:52

   Dankjewel! Xx Leuk dat jullie misschien naar de film gaan, alvast veel plezier!

 • Reply Claudia 24 januari 2015 at 20:18

  Wat een leuke tips. Mijn vriend doet niet aan Valentijnsdag en hij moet werken, dus ik ga andere dingen doen 🙂

  • Reply xgraciously 26 januari 2015 at 06:53

   Dankje! ♥ Jammer dat je vriend niet aan Valentijnsdag doet…

  Leave a Reply