Vakantiedagboek #2

Jullie weten misschien wel dat ik op vakantie was naar Denemarken, samen met mijn vriendje, vader, moeder en broertje. Ik heb een vakantiedagboek bijgehouden van zondag tot vrijdag die ik blootstel aan jullie. Dit is deel twee: woensdag tot en met vrijdag!

image

Woensdag

Met zijn allen stonden we al vroeg op omdat we naar Legoland gingen. Het was ongeveer een uurtje rijden, maar door een file liep die tijd een beetje uit. Toen we in Legoland aankwamen was het er erg druk, er stonden soms erg lange rijen voor een attractie, maar dat mocht de pret zeker niet bedrukken. We gingen in een aantal attracties, de leukste attractie vond ik toch wel de achtbanen en dan vooral de Polar X-plorer. Hij ging erg snel en op een stukje bleef je stil staan en ging je opeens super snel naar beneden. Ik ben wel drie keer in die achtbaan geweest, haha! We gingen nog wat eten en bleven de hele middag in het attractiepark. Om ongeveer half zes gingen we weer naar ons vakantiepark toe en daar gingen we wat eten en in de avond nog wat tv kijken. Daarna was het tijd om te slapen, want je snapt misschien wel dat we erg moe waren na zo’n dagje in het attractiepark doorgebracht te hebben.
image

Donderdag

De dag begon met lekker uitslapen en ontbijten. Daarna gingen we ons omkleden, douchen et cetera. We stapten in de auto en reden richting het stadje Esbjerg. Dat is een erg rustig stadje, maar er zijn wel veel winkels! We hebben daar nog wat rondgestruind maar ik had helaas niks gekocht. Ik wou eerst schoenen kopen maar dat had ik jammer genoeg niet meer gedaan. Nadat we wat in het stadje gelopen en gegeten hadden waren we naar een haven gereden waar erg grote boten stonden. Dat vond mijn broertje natuurlijk geweldig! Ook waren we nog even naar de standbeelden gereden die ”Mennesket ved Havet” heten, een toeristische trekpleister in Esbjerg! Die beelden liggen dichtbij een strand dus we gingen ook nog even op het strand rondneuzen. Na een uurtje was het tijd om weer naar het huisje te gaan en hebben we nog even een ijsje gegeten en boodschappen gedaan. Voor het eten gingen mijn vriendje en ik nog even naar de speelhal  en hebben we nog even wat punten gescoord. Met die punten kon je een cadeautje krijgen en die hebben we ook gekregen! We hadden twee pistooltjes gehaald voor mijn vriendje en broertje. Weer in het huisje aangekomen gingen we een hapje eten en daarna hebben we nog wat gechilled. Ook hadden we alvast wat spullen ingepakt want we gingen vrijdagmorgen al naar huis!
image

Vrijdag

Al vroeg stonden we op en pakten we al ons spullen in. Rond tien uur moesten we al het huisje uit zijn, dus gingen we toen ook weg. We moesten maar liefst zeven uur rijden voordat we thuis waren, uiteraard hadden we nog wel wat gegeten bij een tankstation. Zeven uren later waren we weer in ons oude vertrouwde dorp. We hadden eten besteld en wouden dat thuis opeten. Mijn moeder trok aan de deurklink en… we konden niet binnen komen. We waren wel in de garage gekomen, maar de tussendeur van onze garage in ons huis was op slot en die sleutel hadden we juist niet. We gingen snel naar onze buren toe en aten daar ons eten op. Gelukkig hebben we zulke aardige buren! Nadat we het eten op hadden gingen we op zoek naar de sleutel. Mijn pake en beppe (opa en oma) of mijn tante had onze sleutel. Na wat heen en weer gereden te hebben hadden we de sleutel gevonden bij mijn tante. We konden eindelijk ons huis weer in! Daar hebben we al ons spullen weer uitgepakt en had ik teruggedacht aan de mooie vakantie…
image

…De vakantie naar Denemarken was super!

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply creabeaatje34 10 mei 2015 at 12:24

  Hele leuke foto’s! Legoland lijkt me echt super leuk 🙂

  • Reply xgraciously 10 mei 2015 at 12:26

   Dankjewel! Legoland is ook super leuk, erg gaaf want veel dingen zijn van lego gemaakt in het park. Ook zijn er niet alleen attracties voor jongere kinderen, maar ook voor de oude! 😊

   • Reply creabeaatje34 10 mei 2015 at 12:27

    Super tof! Ik heb weleens creaties gezien, echt super knap! 🙂

 • Reply Laury 10 mei 2015 at 17:00

  Ziet er super tof uit!

 • Reply indian2day 11 mei 2015 at 10:12

  Wat een leuke foto’s!! Zo leuk om te zien

 • Leave a Reply