Trends voor 2015

Nieuw jaar, nieuwe trends! 2015 belooft een mooi jaar te worden op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Kijk je mee naar de kersverse, nieuwe rages?

Screenshot_2015-01-02-13-20-26_1 edit

Rood is een kleur die we veel zien dit jaar, zowel als bij nagellak en lippenstift. Kies voor een lichte kleur rood, de kleur moet niet te donker zijn. Houd de rest van je look natuurlijk als je voor rode lippenstift kiest! Bij de foto hierboven zie je hoe Lily Collins de rode lippenstift subtiel draagt.

Blauw, aquamarijn, zachte koele kleurtjes is de nieuwe rage voor 2015. Deze artistieke kleuren zien we veel bij kleding, maar ook bij oog make-up.

Metallics vind je veel in het interieur. Denk hierbij aan goud met zilveren vaasjes, kaarsenhouders, kussens et cetera. En vergeet koper niet, de kleur die eindeloos de trendkleur qua interieur is en blijft.

From Holly | via Tumblr

Bron foto

Handwerk is belangrijk bij de inrichting van je huis/kamer. Handgemaakte mandjes en andere spullen die geweeft zijn, je blijft ze tegenkomen. Belangstelling ligt bij geweven mandjes van grasachtige vezels.

Chiffon is een licht, luchtig stofje dat het nieuwe katoen is. Dus schaf zeker een jurkje aan van chiffon, het oogt lekker chic én is ook nog eens lekker luchtig op een hete zomeravond…

Ho, stop! Gooi je kleding met franjes en andere hangsels niet weg, de hippy style is weer helemaal terug! Je kunt gerust je hart weer ophalen…

Negative space nail art is het helemaal. Vergeet de andere vormen van nail-art, in 2015 zie je alleen maar maantjes, vierkantjes en vlakjes op nagels.

.

Bron foto

Mascara is en blijft trendy, maar dit jaar mag je het groter uitpakken met meerdere lagen mascara, boven én onder. Houd de rest van je look natuurlijk.

Naamloos scan

1 Comment

  • Reply (Makkelijke) negative space nail art | 6 januari 2015 at 07:20

    […] mijn blogpost over de trends van het nieuwe jaar vertelde ik over negative space nail art. Deze nieuwe manier van nail art is heel makkelijk te […]

  • Leave a Reply