Trends op dit moment | Inspiratie

Nieuw jaar, nieuwe trends. We zitten ondertussen al in de tweede maand van dit jaar en het is me opgevallen dat er al wat nieuwe trend zijn opgedoken. Niet alle trends zijn nieuw; zo zien we bijvoorbeeld de pantalon steeds meer terug, ook al is hij eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Ook laten andere trends steeds meer van zich zien. Deze trends heb ik allemaal op een rijtje gezet! Let’s get inspired.

De bell sleeve is een nieuwe toevoeging van de flared-trend. Vorig jaar was de flared-jeans nog veel te zien, dit jaar nemen de bell sleeves het over. Als je van basic houdt met een kleine toevoeging, dan worden de bell sleeves je beste vriendinnen op het modegebied. Als je bell sleeves draagt, is het een tip om de rest van je outfit rustig te houden. De wijd uitlopende mouwen trekken al genoeg aandacht naar zich toe! Ook leuk is om de bell sleeves te combineren met een slip dress, zoals je op foto 3 ziet.

Voor de echte daredevils onder ons is de fishnet trend echt perfect. Deze trend is op straat al veel gespot en bij verschillende beroemdheden valt deze panty ook al in de smaak. Leuk is om de panty te combineren met een gescheurde broek of bij een jurkje, zodat je je outfit toch een beetje ‘edgy‘ maakt. De fishnet panty kun je onder andere krijgen bij de Hunkemöller.

 

Zwoele zomeravonden, romantische dates en vrouwelijke outfits. Daar doet deze ruffle trend me aan denken. Ruffles maken je outfit erg chique en vrouwelijk en zijn daarom dit voorjaar niet meer weg te denken! De trend is te vinden op broeken, rokken, shirtjes en bijvoorbeeld truien. Sites zoals Loavies en Modemusthaves doen al mee met deze trend. I love it, vooral voor Valentijnsdag!

 

Op het gebied van sieraden gaan we steeds meer lange oorbellen, ofwel ‘doorsteek-oorbellen‘ zien. Deze oorbellen staan zowel chique als stoer, daarom houd ik ook zo van deze trend. De oorbellen kun je bij veel verschillende shops krijgen, zo heb ik ze ook al gezien op de site van Modemusthaves.

 

De pantalon is eigenlijk nooit weggeweest, maar hij verschijnt nu steeds meer. Deze trend hebben we eigenlijk aan de mannen te danken. Een pantalon wordt als woord gebruikt om een nette, lange broek mee aan te duiden. De pantalon is op zoveel manieren te combineren; zo kun je hem dragen bij een blouse en hakken en je kunt de outfit ook wat stoerder maken door sneakers en een trui mee te combineren.

Als klein meisje liep ik wel eens door de stad waar ik een mevrouw zag met schoenen die een doorzichtige hak hadden. In die hak zwommen (nep)visjes, geen grap. Die schoenen hadden wel een grote indruk op me gemaakt, want wat vond ik die schoenen gaaf zeg! Deze perspex schoenen doen me echt aan die schoenen denken die ik toen zag. Stiekem vind ik deze schoenen nog steeds leuk, vooral voor in de zomer! Je kunt ze eigenlijk overal mee combineren, het geeft je outfit echt een upgrade. De perspex heels kun je krijgen bij webshops zoals Asos.

Bron foto’s

In welke trend kan jij je het beste vinden?

Liefs,

Anke

8 Comments

 • Reply Lydia 10 februari 2017 at 07:39

  Leuk artikel!
  Ik vind vooral de oorbellen em pantalon trent super leuk!
  Die andere voel ik niet zo veel voor.

 • Reply Lonneke 10 februari 2017 at 07:54

  Leuke trends zitten er tussen. Ik vind de net panty’s wel wat hebben.

 • Reply Eva 10 februari 2017 at 16:54

  Een pantalon heb ik inmiddels, de rest nog niet! Ik was laatst van plan om een artikel over de trend fishnet socks te schrijven, maar ik kon even geen leuke foto’s vinden op internet haha. Maar nu ik weer een paar trends op jouw blog zie, krijg ik toch wel zin om alsnog wat foto’s op internet op te zoeken 😛

 • Reply Eva 10 februari 2017 at 21:16

  Er zijn echt veel leuke nieuwe trends, eigenlijk vind ik alleen de fishnet trend niet zo geweldig, dat past gewoonweg niet zo bij mijn stijl. De rest vind ik heel tof! En mijn favoriet is denk ik de doorsteek oorbellen 🙂

 • Reply The Mad Twins 10 februari 2017 at 21:24

  Ik vind de fishnet trend echt heel leuk, maar de doorsteekoorbellen vind ik ook wel een topper. Leuk dat er in haar doorzichtige hakken een nepvisje zat. Erg origineel! Ik hou van zo’n schoenen, maar ze zijn over het algemeen erg duur.

 • Reply Sherry 10 februari 2017 at 21:37

  Leuk artikel!

 • Reply Rebecca 12 februari 2017 at 15:50

  Voor het eerst dat ik (bijna) alle trends leuk vind. Op de doorzichtige hakken na want dat vind ik inderdaad net iets van vroeger.

 • Reply Dinja 12 februari 2017 at 22:43

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle trends even leuk vind maar de fishnet panty’s zijn wel iets voor mij. Gelukkig heb ik nog wat in mijn kledingkast liggen.
  Die transparante hakken vind ik wel gaaf om te zien maar ik zou ze nooit aan durven trekken, hehe :’)

 • Leave a Reply