Trend: Harry Potter

Met de nieuwe film: Fantastic Beasts and where to find them in aantocht, lijkt de Harry Potter-trend alleen maar te groeien. In alle winkels is wel een kledingstuk te vinden met een quote of logo van Harry Potter. Deze trend neem ik onder de loep en ik vertel waar je de leukste Harry Potter kledingstukken kunt vinden.

 

★Grijs verwassen t-shirt Harry Potter – €11

★Body suit Harry Potter – €8,00

★Lekker warme Harry Potter sokken – €3,00

★Harry Potter T-shirt met raglanmouw – €11,00

Fantastic Beasts and where to find them is een film die geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. De film is een spin-off van de Harry Potter filmserie. De film gaat over Newt Scamander, die in 1926 arriveert in New York voor een congres bij magiërs. Newt heeft een koffer bij zich waar allemaal wezens huizen. Maar dan ontsnappen de wezens uit de koffer…

Of deze film bijdraagt aan het grote succes van de Harry Potter trend kan ik je niet met zekerheid zeggen, maar wat ik wel kan zeggen is dat je deze winter heel veel Harry Potter stuff kunt vinden in de winkels. Vooral de Primark heeft er een handjevol van. Bomberjacks, shirts, pyjama’s… niks is te gek, alles wordt bedrukt in de Harry Potter style. Ook internet puilt uit van de Harry Potter foto’s.

Let’s get inspired!

picmonkey-collage-hp

picmonkey-collage-hp2

 

Wil je geen bedrukte kleding met Harry Potter printjes, maar wil je toch in deze stijl blijven? Combineer dan herfsttinten en gouden tinten met elkaar. Bordeauxrood, legergroen en bruin zijn perfect met elkaar te combineren.

picmonkey-collage

Wat vind jij van deze trend?

Liefs,

Anke

 

 

4 Comments

 • Reply Jessica 20 november 2016 at 11:08

  de trend vind ik echt heel gaaf. Tot nu toe heb ik alle Harry potter films gezien behalve de gene die er op geïnspireerd zijn, maar deze films wil ik nog wel graag zien.

  (Ik moet binnenkort echt weer even naar de stad haha zo te zien)

  • Reply xgraciously 20 november 2016 at 11:21

   Ik heb tot nu toe maar één Harry Potter film gezien, slecht hè?! 😂

   • Reply Jessica 20 november 2016 at 11:45

    Zucht. Je moet binnenkort maar langskomen. Dan gaan we ze allemaal bekijken. 😉

    • Reply xgraciously 20 november 2016 at 11:47

     Hahah goed idee!

  Leave a Reply