Tip: (goedkope) donut zwemband

Je ziet hem tegenwoordig overal tegenkomen op het internet: de donut zwemband! Ik vind het echt een grote musthave voor de zomer, helaas zijn de opblaasbare donuts soms wel echt duur. Gelukkig kwam mijn moeder aanzetten met een goedkoper alternatief!

Afbeelding van Anke Jensma

Donut zwemband – €1,99 – Kruidvat

De donut zwemband komt gewoon bij de Kruidvat weg en is afgeprijsd naar welgeteld twee euro! Dat kost echt helemaal niks vergeleken met de andere opblaasbare donuts die je kunt kopen op (vage) internetsites. Ook kun je zo naar de Kruidvat toe gaan om de zwemband te scoren, want in iedere stad zit wel zo’n filiaal! Met de drijvende donut steel je vast en zeker de show in het water. Ik heb nu al zin in de zomer, dan kan ik lekker dobberen op het water in het zonnige Frankrijk!  Bij de beschrijving staat overigens dat de opblaasbare donut alleen voor kinderen is, daar ben ik het totaal niet mee eens haha! De donut is 79 centimeter lang, daar passen grotere mensen ( of kinderen) ook wel in. Dit was trouwens de roze variant, maar er is ook nog een bruine variant die op internet al helemaal uitverkocht is. Ze vliegen als warme broodjes over de toonbank, dus wees er in de winkel snel bij als je nog één wilt bemachtigen!

Of de donut zwemband echt goed is voor die twee euro’s moet ik nog testen. Ik heb er wel degelijk vertrouwen in. Als de zwemband het niet zo lang volhoudt, is het in ieder geval geen weggegooid geld, want zo duur was hij niet.

I donut care wat anderen ervan vinden, maar ik vind de donut zwemband in ieder geval geweldig! Een opblaasbare pizza lijkt me trouwens ook niet zo’n raar idee, maar die verkoopt de Kruidvat nou net weer niet. Je kunt trouwens ook andere dingen doen met de zwemband dan alleen maar dobberen. Je kunt ook hele leuke foto’s maken, dat bewijzen de voorbeelden hieronder wel. Ik heb in ieder geval de zomer-vibe te pakken!

summer, girl, and donuts afbeelding

Bron

summer, girl, and pool afbeelding

Bron

Liefs,

Anke

8 Comments

 • Reply The girl they named Jessica 1 juni 2016 at 19:56

  Mega leuke post dankjewel voor de tip. 😘 de donut ziet er zo leuk uit. 🍩 🍩

 • Reply Mila 1 juni 2016 at 20:17

  Leuke post, ik ga deze denk ik wel kopen!

 • Reply Fabiën 1 juni 2016 at 21:59

  Wauw 2€ is echt niks! Ik ga hem halen zodra ik de kans heb! Leuk artikel! 💕

 • Reply Heidi 1 juni 2016 at 22:35

  Lijk me echt super cool

 • Reply Dinja 2 juni 2016 at 10:15

  Het is dat ik al een donut zwemband heb, anders moest ik hem echt wel kopen 😀

 • Reply Roos | Soitsrose 7 juni 2016 at 20:00

  Hij is nu helaas al uitverkocht, ik wou hem voor de 11e verjaardag van mijn zusje geven maar helaas.

  • Reply xgraciously 7 juni 2016 at 20:02

   Wat jammer! Ik hoorde dat de Xenos nu ook opblaasbare figuren verkoopt zoals flamingo’s. Helaas geen donut, maar wel hetzelfde idee! Xx

   • Reply Merel 16 juli 2016 at 20:22

    Nu wel donuts

  Leave a Reply