The Thankful Project Tag

Deze tag zag ik meerdere malen op verschillende blog’s voorbij komen en omdat ik gewoon van tag’s hou en omdat dit een best wel leuke tag is, besloot ik hem over te nemen! Bij deze tag komen er verschillende vragen aan bod, meestal gaan die vragen over dingen waar je dankbaar voor bent.

20141031_135101_1

Waar ben jij dankbaar voor?

1. Een persoon

Ik heb meerdere personen in mijn leven waar ik erg dankbaar voor ben. De mensen waar ik van hou en die ook van mij houden bijvoorbeeld, zoals mijn vriendje, vriendinnen en niet te vergeten mijn lieve familie! Die mensen maken mij erg blij, ik kan niet zonder hen. Ik kan me geen leven voorstellen zonder deze dierbare mensen!

2. Een plek of plaats

Ik ben dankbaar voor de plaats waar ik woon, ik woon in een mooi huis veilig in een dorp. Als je ons land vergelijkt met die van anderen, dan ben ik toch best wel dankbaar dat ik hier woon. Hier heb je geen oorlog en is er helemaal niet zo veel armoede, hopelijk blijft het altijd zo vredig. Daar ben ik erg dankbaar voor! Ik moet er niet aan denken om in een oorlog gebied te wonen, misschien wel zonder vader, moeder en broertje…

3. Een ervaring/gebeurtenis

Moeilijke vraag zeg, er zijn meerdere ervaringen en gebeurtenissen waar ik erg dankbaar voor ben. Maar als ik toch één ding moet kiezen kies ik voor de vakantie naar Londen, ongeveer 2 jaar geleden. Ik ging daar samen met mijn vader heen, we gingen in het vliegtuig en dat was voor mij de eerste keer. Ik was erg zenuwachtig, maar toch heb ik het gedaan! Toen we in Londen aangekomen waren, gingen we allemaal leuke dingen doen. In de Londen Eye, winkelen, touren, uit eten… het was in één woord geweldig! Ik vond het te gek dat ik dat met mijn vader meemaken mocht. Ik zal deze ervaring nooit vergeten.

4. Een talent wat je hebt

Hopelijk kom ik niet te arrogant over, maar ik denk dat schrijven mijn talent is. Ik krijg vaak complimentjes over mijn blogposts, mensen vertellen me vaak dat ik een mooie schrijfwijze heb en dat de woorden me gewoon uit te vingers vliegen. Later wil ik daarom ook dus iets met schrijven doen, ik wil graag journalist worden, toen ik nog klein was wilde ik dit beroep al erg graag beoefenen!

5. Een foto

Griekenland, Samos 042

Ik ben erg tevreden met deze foto, met deze foto heb ik ook in de krant gestaan! Ik heb deze foto gemaakt op het prachtige eiland Samos, vorig jaar in de zomervakantie. Voor die vakantie ben ik ook erg dankbaar, het was een super vakantie!

6. Een herinnering

Een dankbare herinnering, nog zo’n moeilijke vraag, want ik heb er wel heel veel! Dankbare herinneringen zijn denk ik vooral de leuke tijden die ik samen met mijn buurmeisje heb beleefd, mooie tijden waren dat! We waren elke dag bij elkaar en we deden veel leuke dingen, zoals hutjes bouwen, filmpjes maken (we deden net alsof we een eigen tv serie hadden) en heel veel buiten spelen. En het leuke is dat mijn buurmeisje nog steeds nog mijn buurmeisje is en dat we nog steeds vriendinnen zijn! En om niet te vergeten de leuke dingen die ik met mijn andere vriendinnen heb beleefd, dat zijn ook dankbare herinneringen en gebeurtenissen!

7. Een kans

Een kans die ik elke dag krijg is dat ik tot nu toe elke dag weer (gezond) op staan mag. Je weet maar nooit of er morgen nog een dag is, daarom moet je elke dag meenemen! Leef de dag, maak veel plezier en geniet nu het nog kan. Je weet maar nooit… Pak alle kansen die op je pad komen!

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply Beppe Anneke 21 januari 2015 at 09:12

  Wat een mooi verhaal Anke wij zijn dankbaar dat je ons kleinkind mag zijn.

 • Reply writingmonique 21 januari 2015 at 09:25

  Wat een prachtige tag! Zo positief! Ik denk zeker dat schrijven je talent is!

 • Reply happygirl 21 januari 2015 at 13:04

  Hele leuke tag. Wat grappig dat je met die foto in de krant hebt gestaan, hij is erg mooi gelukt! Liefs

 • Reply A.T.Jensma-Bakker 21 januari 2015 at 22:14

  Geweldig dat je zo dankbaar bent en dat je alles wat je meemaakt en hebt, zo waardeert. We zijn trots op jou!
  Kr. Pake&Beppe

 • Reply Claudia 22 januari 2015 at 19:49

  Wat een te gekke tag, ik word er zelf blij van 🙂

 • Leave a Reply