The lovely blogger award

Een poosje geleden ben ik door Birgit genomineerd voor de lovely blogger award. Altijd leuk zo’n award, bedankt Birgit! Bij deze award is het de bedoeling dat je zeven feitjes over jezelf verteld. Enjoy!
Afbeelding van Anke Jensma

Dit zijn de regels:
 • Eerst bedank je diegene die je nomineerde
 • 7 feiten delen over jezelf
 • Nomineer anderen voor de award (maximaal 15 personen)
 • Voeg de regels toe aan je post
 • Laat de andere bloggers weten dat ze genomineerd zijn

♥ Je kunt mij herkennen aan het litteken op mijn rechterwang. Dit litteken heb ik gekregen toen ik een jaartje of zeven was, met het spelen van een doodnormaal spelletje. We hadden een groot feest omdat de directeur van de school al een aantal jaar bij ons op school zat. We zaten met de hele school in de grote speelzaal en daar deden we het spelletje hamer-slaan. De directeur had een vraag goed, dus mocht hij een spijker in het hout slaan met een hamer. Helaas ging dit anders dan gepland… Het achterstuk van de hamer vloog van de hamer af, zo het publiek in. En je raadt het al, de achterkant van de hamer landde in mijn gezicht, op mijn wang. Overal was paniek en ik moest snel naar het ziekenhuis. Daar gingen ze het gat in mijn wang dichtplakken met een soort van lijm, want ik wilde echt niet dat het gehecht zou worden. Zo, dat is dus mijn verhaal achter het litteken!

♥  Ik ben geboren op 26 juli 2000, mijn sterrenbeeld is dus een leeuw.

♥ Vriendinnen houden vaak van mijn lach. Ik hoor geregeld: ‘Oh, ik hou van je lach! Hij is zo leuk!’ Ik heb het zelf eigenlijk niet in de gaten hoe ik lach, maar het zal dus wel grappig zijn.

Afbeelding van Anke Jensma

♥ Ik heb een obsessie met de Lush en ben daarom ook nooit uit die winkel weg te slaan. Ik ruik de Lush vaak al van veraf. Ik wil dan meteen naar de Lush toe en daar de hele winkel leeg kopen! Ondertussen heb ik ook al een hele verzameling aan Lush spullen. Oeps!

♥ Sinds mijn zevende weet ik al dat ik journalist wil worden! Op die leeftijd maakte ik altijd al tijdschriften  met interviews die ik dan verkocht aan vrienden en familie.

♥ Ik haat horrorfilms, poppen en spinnen. Ik kan echt geen horrorfilm kijken, dan kan ik mezelf garanderen dat ik een maand lang niet slaap. Geen grapje. En poppen… tsja, die vind ik al mijn hele leven lang eng. Ik weet niet waarom! Ik heb wel eens een Babyborn pop voor mijn verjaardag gekregen, die ik vervolgens stuk gooide tegen de muur. Dit heb ik nog niet verteld aan mijn ouders, dus als jullie dit lezen: sorry, hihi!

♥ Ook ik spaar dingen, namelijk Babylips! Ik heb ondertussen al een pot vol. Het lijkt mij erg leuk om nog eens een Babylips stash op mijn blog te zetten, zodat ik mijn verslaving met jullie kan delen!

Hierbij nomineer ik:

Naamloos scan

 

10 Comments

 • Reply heidi 15 februari 2016 at 21:25

  Wat leuk om je zo beter te lezen kennen.

 • Reply Marleen 15 februari 2016 at 21:28

  Dankje voor de nominatie: )

 • Reply ModaSplash 15 februari 2016 at 21:35

  Leuk ingvuld! Bedankt voor de nominatie xx

 • Reply creabeaatje34 15 februari 2016 at 21:36

  Leuke feitjes ^^

 • Reply britteliselovesbeauty 15 februari 2016 at 22:03

  haha ik ben drie dagen later jarig 29-7-2000

 • Reply marie 16 februari 2016 at 07:40

  Leuk om eens te lezen 🙂

 • Reply robinheppie 16 februari 2016 at 15:18

  Leuk om te lezen! X

 • Reply Mariska 17 februari 2016 at 10:43

  Leuk om zo wat meer over je te lezen!

 • Reply thetouchofbeautyblog 17 februari 2016 at 16:41

  Hey! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! 🙂

 • Reply giveasmileeveryday 18 februari 2016 at 10:36

  Oh heel leuk om je wat beter te leren kennen.😊

 • Leave a Reply