Terug van familieweekend

Hey, eindelijk ben ik weer terug van familieweekend!

large (49) edit

Het was een leuk en gezellig weekend met de hele familie. We hebben veel gelachen maar ook mindere leuke dingen meegemaakt. Het weekend ging snel om, we hebben veel gedaan, vooral op zaterdag. Op zaterdag gingen we barbecueën, spelletjes spelen en bingo doen. Helaas heb ik geen prijzen gewonnen, maar daar ging het me natuurlijk niet om. Het ging me om de gezelligheid die we hadden tijdens het spelen. Vrijdag en zondag hadden we niet superveel gedaan, vrijdag kwamen we pas laat in de middag aan en zondag gingen we al weer vroeg weg. (Nou ja, vroeg… om 15:00 uur.) Maar al met al was het dus een leuk familieweekend! Jammer dat alles zo snel voorbij gaat, nu moet ik nog een jaartje wachten. Ik zal mijn spulletjes zo uitpakken (wat ik ondertussen nog niet gedaan heb, foei Anke!) en nog even drinken voordat ik op bed ga. Ik ben best wel moe na zo’n weekend, want je snapt misschien wel dat we meer lol hadden met z’n allen dan dat we geslapen hebben. Dus ik ga maar vroeg in mijn bedje kruipen, voordat ik morgen op school lig te slapen in de schoolbanken.

By the way, sorry dat ik niks gepost had zaterdag. Ik had wel een blogpost voor jullie in de planning, maar helaas hield mijn mobiel het er mee op vrijdagavond dus kon ik geen blogpost maken. Hopelijk hebben jullie me niet te erg gemist… 😉

Naamloos scan

7 Comments

 • Reply creabeaatje34 17 mei 2015 at 21:11

  Fijn dat je een leuk weekend hebt gehad 🙂

 • Reply Beppe Anneke 18 mei 2015 at 09:47

  Het was weer gezellig Anke en dat al 38 jaar het familieweekend super.

  • Reply xgraciously 18 mei 2015 at 17:30

   Het was zeker gezellig, op naar de 40 jaar! Xx

 • Reply Jessica💕 18 mei 2015 at 13:31

  Hey ik heb je genomineerd voor de Liebsteraward https://jessicasthing.wordpress.com/2015/05/18/liebsteraward%F0%9F%8C-kim/ hopelijk zou je hem willen invullen

  Liefs Jessica💕

  • Reply xgraciously 18 mei 2015 at 17:30

   Super bedankt voor de nominatie, leuk! Ik ga hem zeker invullen. Xx

 • Reply Eline | www.fashiondrizzle.weebly.com 20 mei 2015 at 15:22

  Klinkt als een leuk weekend!

 • Reply tamaraenmarlie 21 mei 2015 at 11:33

  Dat klinkt als een fijn weekendje!

 • Leave a Reply