Telefoon tag

Tegenwoordig heeft (bijna) iedereen een smartphone en daarom is hij ook niet meer uit ons leven weg te denken. Ook voor mij is mijn mobiel erg belangrijk, ik doe er bijna alles mee. De route vinden, dingen uitrekenen, contact houden met mijn vrienden… Ben je benieuwd wat ik nog meer doe op mijn mobiel en wat ik momenteel als achtergrond heb? Je leest het in deze blogpost.

Afbeelding van Anke Jensma

De regels:

♥ Benoem de eigenaar van de tag: Ilona
♥ Beantwoord de vragen.
♥ Nomineer 5 anderen en breng ze hiervan op de hoogte.

(En Angela: bedankt voor de nominatie!)

De vragen:

1. Welke telefoon heb je op het moment? Ben je hier tevreden mee?

Momenteel heb ik de iPhone 6 en ik ben er meer dan tevreden mee! Hij maakt prachtige foto’s, er kunnen veel apps op gedownload worden en hij ziet er nog eens heel mooi uit. Natuurlijk doe ik het niet alleen voor het uiterlijk, maar het is altijd wel een pluspunt wanneer een smartphone er mooi uitziet.

2. Wat voor hoesje heb je eromheen?

Om mijn telefoon heb ik vaak mijn marmeren hoesje van Casetastic. Vandaag wou ik daar verandering in brengen, dus heb ik een hoesje om mijn telefoon gedaan met een soort van spetters erop met een metallic laagje. Het hoesje is ook op de foto in dit artikel te zien!

3. Hoelang zit je meestal op je telefoon per dag?

Hoe vaak en hoelang ik per dag op mijn mobiel zit, verschilt. Wanneer ik bijvoorbeeld werk en de hele dag naar school moet, kijk ik niet heel vaak op mijn mobiel. In het weekend kijk ik wat langer op mijn mobiel, ik schat dat ik dan ongeveer drie à vier uur achter mijn mobiel doorbreng.

4. Wat heb je momenteel als achtergrond?

Mijn vriendje pronkt momenteel op mijn achtergrond! Het is een vakantiefoto van vorig jaar in de zomervakantie waar we in een restaurant aan het eten waren.

5. Wat is je favoriete liedje op je telefoon?

Ik moet toegeven dat ik helemaal geen muziek heb op mijn mobiel. Het neemt namelijk een beetje te veel ruimte in beslag en ik luister het meest muziek op de computer. Wel heb ik een Spotify app, dus als ik muziek luister dan doe ik het via die app. Helaas heb ik wel wifi nodig wanneer ik muziek wil luisteren via Spotify, omdat ik geen premium account heb.

Afbeelding van Anke Jensma

6. Liever al je foto’s kwijt of nooit meer foto’s kunnen maken met je vrienden?

Als ik dan echt moet kiezen, kies ik om nooit meer foto’s te kunnen maken met mijn vrienden. Ik hou heel erg van het fotograferen van de natuur, producten en mijn lieve katten, selfies vind ik minder leuk om te maken. Ik plaats daarom ook niet zo heel erg vaak foto’s van mezelf op mijn Instagram-account.

7. Bewerk jij foto’s? Zo ja waarmee?

Ik bewerk echt heel vaak mijn foto’s, ik zou niet zonder mijn bewerkingsprogramma’s kunnen! Het is vast geen geheim meer, maar ik gebruik de app VSCOcam; een hele fijne app met heel veel bewerkingsmogelijkheden.

8. Wat is je meest gebruikte en je favoriete app?

Mijn favoriete app is sowieso Instagram. Ik vind het geweldig om foto’s te zien van anderen, zo leer je de persoon toch een beetje beter kennen. Een foto zegt meer dan woorden, vind ik. Ook kun je met Instagram berichten naar elkaar sturen, dus ik zou zo zonder WhatsApp kunnen.

9. Als je nog maar drie apps kon downloaden (en geen gedownloadde apps meer op je telefoon hebt) welke zouden dat dan zijn?

Dat is niet een hele moeilijke vraag, als ik nog maar drie apps kon downloaden zouden dat Instagram, WhatsApp en Snapchat zijn. Dat zijn dan ook de drie apps die ik het meeste gebruik, verder heb ik eigenlijk ook niet zoveel apps op mijn mobiel, oeps!

10. Wat is het laatste appje dat je binnenkreeg?

Het laatste appje dat ik kreeg, was een appje uit onze vriendengroep. Het luidde: ‘ja, ik snap m.’

11. Als je een nieuwe mobiel uit mocht zoeken welke zou dat dan zijn?

Ik zou geen andere mobiel willen, ik ben meer dan tevreden met mijn iPhone 6!

 

De genomineerden:

Rahma

Celine

Maricia

Nikki

Lore

 

Liefs,

Anke

4 Comments

 • Reply Rahma 15 april 2016 at 16:11

  Je hebt deze tag heel leuk ingevuld en lief dat je mij hebt getagt!

 • Reply hajaressa.wordpress.com 15 april 2016 at 21:42

  Leuk ingevuld!

 • Reply ❀ Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 16 april 2016 at 09:31

  Oh leuk, ga ik zeker doen 🙂 x

 • Reply Lore 16 april 2016 at 11:30

  Leuuk ik ga hem zeker doen!!

 • Leave a Reply