Tastea Energy Boost Thee | Review

Een oppepper kan ik zeker wel gebruiken, vooral als ik vijf dagen per week school heb met bergen vol leer- en huiswerk. Ik ben na zo’n schoolweek helemaal gebroken, vooral nu het einde bijna in zicht is. Ik moet in totaal nog vier lesweken naar school en daarna zijn de examens al in zicht. Je kunt wel begrijpen dat er in die vier weken nog heel veel moet gebeuren, zo staat er een toetsweek gepland en hebben we veel mondelingen. Kortom, ik ben helemaal uitgeput. Gelukkig mocht ik van Tastea weer een thee proberen; dit keer werd het de Energy Boost thee. Deze thee kan je meer energie geven.

De thee geeft niet alleen energie, de thee is ook nog goed voor andere dingen, namelijk:

 • Omgaan met stress
 • Ontspannen
 • Vitamine boost
 • Mentale gezondheid bevorderen

Klinkt goed allemaal! Dit zegt Tastea zelf over de thee:

‘Dé blend wanneer je meer uit je dag wilt halen! Energie hebben is een belangrijk onderdeel om je goed, gelukkig, fit en onverslaanbaar te kunnen voelen. Pep je energielevel op een 100% natuurlijke wijzen op met de Energy Boost thee. Haal de energieke jij in je naar boven en taste the goodlife!’

Ik ben het helemaal met Tastea eens. Energie is erg belangrijk, vooral als je dag helemaal volgepland zit. Als je bijvoorbeeld net zoals mij eerst naar school moet en daarna gaat werken, is het belangrijk als je vol energie zit. Zonder energie kun je namelijk niet veel bereiken en uit je dag halen.

Om de thee zijn werking te laten doen, moet je 3 gram thee in 200 milliliter gaan oplossen. Drie gram staat gelijk aan één en een halve theelepel. De thee laat je vervolgens 5 tot 10 minuten lang oplossen in het water. Daarna is de thee klaar om gedronken te worden!

De thee heeft een lekkere smaak; niet te kruidig en niet te licht. Het proeft eigenlijk bijna hetzelfde als de detox thee die ik vorige maand testte. De geur is ook echt heerlijk, het ruikt naar citroen en een beetje naar mandarijnen. Dit klopt ook wel, omdat er in de thee kleine stukjes mandarijnenschil te vinden zijn. Ook zie ik stukjes bloemen, die paarsig van kleur zijn. Deze thee is perfect om de hele dag door te drinken, omdat hij dus zo’n frisse, niet al te sterke smaak heeft. Ik drink de thee vaak bij mijn ontbijt of uit school.

En nu het moment van de waarheid… heeft de thee geholpen of niet? Ik vind zelf van wel! Om resultaat te voelen, moet je trouwens wel ’s ochtends en ’s middags deze thee gaan drinken, elke dag weer. Ik voel me na het drinken van de thee meer uitgerust, waar ik wel blij mee ben. Ik ben ook van plan deze thee te gaan drinken tijdens mijn laatste toetsweek, even kijken of dat ook gaat helpen tegen de stress. Ik denk van wel, maar we zullen zien!

De Tastea Energy Boost thee is te verkrijgen voor €35,95 per pot. Met de kortingscode xgraciously krijg je maar liefst 10% korting! 

Liefs,

Anke

10 Comments

 • Reply Lonneke 1 maart 2017 at 08:43

  Ik heb zelf ook van Tastea een thee blend Horsepower. Ik ben ook wel benieuwd naar deze variant.

 • Reply Sija 1 maart 2017 at 10:16

  Klinkt goed! Energie heb je inderdaad wel nodig tijdens de laatste loodjes. Succes alvast 🙂

 • Reply Monique | WritingMonique 1 maart 2017 at 11:19

  Ik ben helemaal geen theedrinker, maar ik ben wel altijd heel nieuwsgierig naar dit soort energie-gevende-thee’s. Dus misschien moet ik dit toch gaan proberen!

 • Reply itisceline 1 maart 2017 at 15:49

  Staat al in mijn winkelmandje. Vind ze geweldig! Super die code. Xxx

 • Reply Eva 2 maart 2017 at 07:19

  Ohh dit klinkt goed he! Zo’n thee kan iedereen denk ik wel gebruiken 😉 veel beter dan die vieze Redbull drankjes enzo. Succes nog de komende weken met school 🙂 Even doorzetten!

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 2 maart 2017 at 16:27

  Deze thee is zo fijn! Veel beter dan de zakjes in de super

 • Reply Charel 2 maart 2017 at 19:29

  Ben helemaal fan van de Tastea thee smaken!

 • Reply Emma 2 maart 2017 at 20:00

  Super gaaf dat die thee zoveel engerie geeft, hopelijk werkt het ook met je tentames en doe je al je toetsen en mondelingen goed! Veel succes alvast met het leren. xjes

 • Reply Evi 3 maart 2017 at 22:21

  Oh god, ik heb nog zo veel soorten thee op mijn wishlist staan, en deze gaat er ook weer bijkomen ‘vrees’ ik ;).

 • Reply Monthly Snaps #2 | Fotoshoot, bios en Groningen – 5 maart 2017 at 06:06

  […] ♥ 14 februari was de dag van de liefde. Ik heb deze dag eigenlijk helemaal niets met mijn vriendje gedaan, want we moesten gewoon naar school en ik moest weer werken. We hebben elkaar ook geen cadeautjes gegeven, want dat kan op elk moment van het jaar, toch? Wel kreeg ik een ander cadeautje in de brievenbus, van Tastea. Ik mocht namelijk weer thee testen, super leuk! Het review van deze thee staat inmiddels al online. […]

 • Leave a Reply