Sweet Blackberry Memories | Treaclemoon

Ongeveer een jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met het merk Treaclemoon. Het merk is heel erg bekend onder bloggers en ik begrijp helemaal waarom! De producten van Treaclemoon ruiken echt heerlijk en ze zijn ook nog eens helemaal vegan. Als je dus tegen dierlijke stoffen bent, kun je gerust je hart ophalen. Ook is er veel keus tussen de heerlijke geuren en kun je geregeld een limited edition vinden. Nu liep ik ook weer een limited edition tegen het lijf: Sweet Blackberry Memories.

Treaclemoon Sweet Blackberry Memories bath and showergel – €4,95 (500 ml.)

De verpakkingen van Treaclemoon vind ik altijd erg fijn. De verpakking is niet te groot en ligt daarom lekker in de hand. Ook is de verpakking doorzichtig en kun je goed zien wat voor kleur substantie er in zit. In dit geval heeft de substantie een paarse kleur, wat natuurlijk perfect past bij de naam. Blackberry’s hebben namelijk zelf ook een paarse kleur! De letters van de verpakking hebben een lichtgele kleur, wat ik erg goed bij de paarse kleur vind passen. Verder staat er op de verpakking vermeld dat dit een limited edition is. Dus hurry hurry, ik moet denk ik maar weer naar de winkel om meer van deze douchegels te kopen!

Toen ik de dop van de verpakking haalde, kwam mij meteen een heel zoet geurtje tegemoet. Daarom lijkt deze geur me ook geschikter voor de zomer dan voor dit seizoen! De geur doet mij echt denken aan een lekker taartje, ik kan er echt geen genoeg van krijgen.

De structuur van de douchegel is erg stevig en moet je daarom goed uitsmeren. Na het wassen van mijn handen waren mijn handen heel erg zacht, wat een groot pluspunt is. Ook was er na een uur nog steeds de heerlijke zoete geur aanwezig. Wat wel een nadeel is aan dit product, is dat er parfum in zit. Dit kan je handen uitdrogen als je erg gevoelig bent voor parfum.

Kortom; ik ben weer tevreden over een product van Treaclemoon! De geur is echt heerlijk zacht en zoet en dit product maakt je handen heerlijk zacht. Erg leuk om aan jezelf te geven, of aan iemand de geven die nog wel eens last heeft van een winterdipje. Dit product laat de zon in je badkamer schijnen!

Liefs,

Anke

5 Comments

 • Reply Fleur Noot 18 december 2016 at 13:47

  Ik houd echt van de producten van Treacle Moon! Ik heb de Raspberry Kiss, My Coconut Island en The Honeycomb Secret. Ik ben erg benieuwd naar deze!

 • Reply marleen@burgertrutjes 18 december 2016 at 13:49

  Het klinkt misschien gek maar deze wil ik alleen al om de kleur paars :’)

 • Reply Karin 18 december 2016 at 14:59

  De kleur alleen al trekt me aan, laat staan de geur! Mooie foto’s ook πŸ™‚ X

  • Reply xgraciously 18 december 2016 at 15:40

   Dankjewel! 😊 En jaa, alleen om de kleur al zou ik ‘m kopen! Xx

 • Reply Joanne 18 december 2016 at 17:19

  Ziet er ook zo leuk uit! En mooie foto’s πŸ™‚

 • Leave a Reply