SURPRISE, SURPRISE | I’M BACK

Het is ondertussen al een héle poos geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst, (mijn laatste artikel was op 13 juni 2017) tijd dus om een nieuw artikel te gaan plaatsen! In dit artikel ga ik vertellen wat allemaal de bedoeling is. Ga ik verder bloggen? Waarover en wanneer? Je leest het hier allemaal.

VERDER BLOGGEN

Ga ik verder bloggen? Het antwoord is JA. Ik heb mijn blog best wel gemist. Ondertussen ben ik ook nog een andere blog gestart samen met een vriendin van mij, maar toch had ik een gek gevoel vanbinnen. Net alsof er iets ontbrak. Ik heb de knoop doorgehakt en besloot toch maar verder te gaan met xgraciously, de blog waaraan ik al drie jaar met bloed, zweet en tranen aan gewerkt heb. Het is natuurlijk erg zonde om daar in één keer mee te stoppen!

ONDERWERPEN

In een artikel die in mei online is gekomen, heb ik besloten om alleen maar over beauty te gaan bloggen. Dit is een slechte keuze geweest, omdat ik helemaal geen plezier had in het schrijven van beauty artikelen. Ik weet heus wel iets van beauty af, maar vind het leuker om lifestyle- en mode artikelen te gaan schrijven. Daar ga ik vanaf nu dan ook vrolijk mee verder. Ook gaan er nieuwe onderwerpen bij komen, onder andere over ‘mijn’ PTSS.

PTSS

Een maand terug ben ik erachter gekomen dat ik PTSS heb; een posttraumatische stresstoornis. Hoewel dit misschien niet het vrolijkste onderwerp is, wil ik er tóch over gaan schrijven. Mijn blog xgraciously hoort bij mij, PTSS ook.

WANNEER?

Vanaf 1 januari 2018 kunnen jullie nieuwe artikelen verwachten op mijn blog. Ik ga proberen twee keer in de week een artikel online te zetten, dit zal op de dagen maandag en vrijdag zijn.

Tot snel in het nieuwe jaar en een fijne jaarwisseling!

 

2 Comments

  • Reply Tara 31 december 2017 at 07:00

    Super leuk dat je weer gaat bloggen! Kijk er nu al naar uit. En wat vervelend van je ptss, sterkte nog. Xx

  • Reply Sija 2 januari 2018 at 17:40

    Hoi Anke! Ten eerste, wil ik je natuurlijk een gelukkig nieuw jaar wensen! Leuk dat je hier weer gaat bloggen 🙂 PTSS is niet niks! Erover schrijven gaat je ook vast helpen. Ik kijk uit naar je blogposts! Liefs, Sija

  • Leave a Reply