Some things will change

Ik wil heel wat veranderen aan mijn blog. Wat ik wil veranderen, lezen jullie in deze blogpost! Ook ben ik erg benieuwd naar jullie mening, wat jullie van deze verandering vinden.

Untitled

Ik kan momenteel echt niet met mijn blogschema werken, dus heb ik besloten geen blogschema meer te doen. Het enige wat ik nog doe, is op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag posten. Soms maak ik misschien ook nog wel extra blogposten of schrijf ik soms op die dag niet, dat hangt wat van school af. Ik hoop dat jullie dit begrijpen!

Ook wil ik picture diary niet meer elke week doen, maar om de week. Dat betekent dus dat je in één picture diary een verslag ziet van twee weken, zouden jullie dat leuk vinden?

Dit is niet het enige wat ik aan wil pakken aan mijn blog. Ik wil ook nog een hele andere lay-out, ik wil het gewoon wat strakker en meer netjes allemaal. Ik heb al een header gemaakt, je hebt hem misschien ook al gezien bij de inleiding van deze blogpost. Aangezien ik heel erg van New York en reizen hou, lijkt mij dit een geweldige header. Wat vinden jullie van deze header? Ik zou graag jullie mening willen weten!

Ik heb trouwens ook een Instagram account voor mijn blog, ik zou het erg leuk vinden wanneer jullie mijn Instagram account gaan volgen! Ik volg je natuurlijk terug.

Ook heb ik nog één vraag voor jullie; welke berichten willen jullie vaker zien op mijn blog? 

Naamloos scan

8 Comments

 • Reply veerlemaris 6 oktober 2015 at 18:34

  Ik vind je header echt heel mooi! Ik vind bv mode, lifehacks of DIY’s heel leuk om te lezen^^ liefs

 • Reply happilybenthe 6 oktober 2015 at 18:55

  Mooie header zeg!! Ik vond het al zo knap dat je je überhaupt een schema had gemaakt, haha! Ik heb het daar zoooo te druk voor haha. Ik vind het zelf erg leuk om over mode of tags te lezen 🙂

 • Reply lifewithmaricia 6 oktober 2015 at 21:25

  Leuk gedaan zeg! Jammer dat ik je niet kon helpen, spijt me nog steeds😔

 • Reply creabeaatje34 7 oktober 2015 at 06:20

  Leuke header ^^

 • Reply Beppe 7 oktober 2015 at 11:19

  A place to be!!!!!!!!

 • Reply robinheppie 7 oktober 2015 at 18:11

  Top! Leuke header! X

 • Reply wifiinthenature 7 oktober 2015 at 20:43

  Je header is zo mooi he 🙂

 • Reply ItsCstyle 8 oktober 2015 at 14:11

  Leuk zeg! Ik ben erg benieuwd. XX

 • Leave a Reply