Slaapkamer inspiratie #2

Ik vind het geweldig om in andermans gezellig ingerichte slaapkamer te gluren, daar kan ik veel inspiratie uit halen voor mijn eigen slaapkamer. Daarom vind ik het super dat er sites bestaan zoals We Heart It, daar ben ik uren zoet mee, wat veel en leuke inspiratie afbeeldingen staan daar op van onder andere slaapkamers! Anyway, ik dwaal al helemaal van het spoor af… Zie hier de mooiste slaapkamers, hopelijk krijg je veel inspiratie! Enjoy.

Untitled

Ik vind deze slaapkamer qua stijl erg gaaf. Het uitzicht op de tweede foto is echt geweldig, ik wou wel dat mijn slaapkamer zo’n mooi uitzicht had! Het bed op de laatste foto vind ik erg gaaf gemaakt met pallets en het is ook nog eens makkelijk te maken.

Untitled

Bij deze kamer staat de witte kleur centraal. De bloemen fleuren de kamer ietwat op met hun opvallende roze kleur. Is jullie het hondje op de laatste foto al opgevallen? Zo schattig! Wat ik zo leuk vind aan deze kamer, is dat er veel kussens en een kleedje op het bed liggen, dit oogt erg gezellig.

Untitled

Ook hier is het bed weer van pallets gemaakt, een echte trend op dit moment. Het kledingrek op de tweede foto vind ik echt heel erg gaaf, deze kun je onder andere kopen bij de Ikea. De cactussen maken de kamer helemaal af!

Untitled

Lichtjes maken je slaapkamer erg gezellig, dat bewijzen deze foto’s wel weer. Zelf heb ik lichtjes in mijn klamboe hangen, love it!

Welke slaapkamer is jouw favoriet?

Bron foto’s

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply creabeaatje34 29 augustus 2015 at 16:19

  Wat een inspiratie! 😀

 • Reply yourinspirationworld 29 augustus 2015 at 16:24

  Ik vindt zo’n klamboe heel vet 😍

 • Reply gentillinne 29 augustus 2015 at 16:41

  Prachtige slaapkamers! Die eerst is zeker weten mijn favoriet😊 X

 • Reply robinheppie 29 augustus 2015 at 16:55

  Mooiii! 😍❤️

 • Reply joorloveswriting 29 augustus 2015 at 19:59

  Wat tof allemaal! Zo’n kleding rek is wel heel cool om in je slaapkamer te hebben!

 • Reply lifewithmaricia 29 augustus 2015 at 20:55

  Zo leuk Anke!👑

 • Reply omgitsismay2 29 augustus 2015 at 21:27

  De 3e is mijn favoriet! X

 • Reply styledbymesophie 30 augustus 2015 at 10:40

  Super leuke inspiratie! Zo’n wereld kaart stikker op de muur zoals in de eerste foto is echt heel gaaf!

 • Reply lifewithmaricia 30 augustus 2015 at 13:20

  Hiii, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award. Als je hem al gedaan hebt hoeft hij niet nog een keer hoor. Xx🌙

 • Leave a Reply