Shoplog – Mac, Primark, Bershka

Laatst bracht ik weer een bezoekje aan een stad, namelijk Groningen! Ik kwam natuurlijk niet met lege handen naar huis, want ik had allemaal geld en bonnen gekregen voor mijn verjaardag. Zo heb ik onder andere een Douglas bon gekregen waarmee ik een nieuwe MAC lipstick heb gekocht! Verder kon een bezoekje aan de Primark ook niet gemist worden. Ik ben erg geslaagd die dag, zie hier mijn aankoopjes!

IMG_3018

IMG_3030 IMG_3029

Mac lipstick Mehr / €19,00 / Douglas

Hoewel deze lipstick niet op mijn wishlist stond, heb ik hem wel gekocht. Ik kon de lipstick met korting krijgen, omdat ik nog een Douglas bon had gekregen voor mijn verjaardag, yes! In eerste instantie zou ik voor Twig kiezen, maar deze kleur bleek me toch een beetje tegen te vallen. Ik vond hem te veel lijken op Please Me, en die lipstick heb ik al. Toen kwam ineens in me op dat Mehr ook wel een mooi kleurtje was. Ik swatchte hem en besloot hem meteen mee te nemen. Wat een mooi nude kleurtje, ik ben verliefd!

 

IMG_3033 IMG_3036

Jurk / €10,00 / Bershka

Het was (en is) weer uitverkoop, dus ik was er als de kippen bij. Deze jurk met strepen en een geribde stof viel me meteen op het oog. Ik ging hem passen en kwam tot de conclusie dat ik hem wel mee moest nemen, want wat zat die jurk lekker zeg! Ik rekende hem snel af bij de kassa zodat niemand anders met dit koopje er vandoor kon gaan. De jurk was afgeprijsd van €15,99 naar €10, perfect! Deze jurk is ook perfect voor de wat koudere maanden, want hij heeft langere mouwen. De print op de jurk vind ik ook heel mooi. Er zitten dikke en dunne strepen op in de kleuren donkerblauw en rood. De retro print die rond de jaren tachtig al een trend was, maakt nu weer een comeback!

 

IMG_3037

IMG_3038  IMG_3040 IMG_3039

T-shirts / €3 per stuk / Primark

Shirtjes zijn altijd handig, vooral als ze maar drie euro kosten. Beide shirtjes hebben een v-hals en zijn van katoen gemaakt. Het enige verschil zijn de printjes en kleuren. Het ene shirt heeft een legergroene kleur met tekst en het andere shirt is wit en er staan handjes op. Deze handjes worden ook wel ‘handjes van Fatima’ genoemd. Het blijkt dat ze geluk geven en je beschermen. Laten we maar hopen dat het shirt echt geluk gaat geven!

 

IMG_3035

Oorbellen / €3 / Primark

Ik zocht nog een paar oorbellen, het liefst ringetjes. Kleine ringetjes kon ik niet vinden, een slag groter wel. Ik kwam uit bij deze oorbellen, in de kleur rosé goud die afgewerkt zijn met diamantjes. Heel chique! Binnenkort heb ik ook een bruiloft, dus dan komen deze oorbellen al helemaal van pas.

 

IMG_3034

Concealer / €1,50 / Primark

Mijn oude concealer was opeens spoorloos verdwenen, dus het was tijd om een nieuwe te halen. Deze van de Primark leek me erg handig door de stick, dan hoef je niet met je vingers in een potje te zitten om de concealer aan te brengen. Ik heb hem in de lichtste kleur gekocht en hij bevalt me erg goed.

 

IMG_3032

Wenkbrauw gel / €1,50 / Primark

Normaliter tekende ik mijn wenkbrauwen altijd bij, maar daar was ik wel een beetje klaar mee. Het resultaat was dan namelijk dat mijn ene wenkbrauw veel groter was dan de andere, en dat ik een hele rode vlek rond mijn wenkbrauwen had. Gelukkig vond ik een oplossing: wenkbrauw gel! Met wenkbrauw gel hoef je alleen maar even over je wenkbrauw te gaan met het borsteltje en je wenkbrauw is on fleek. Goed spul, ik raad je deze wenkbrauw gel dan ook zeker aan!

Liefs,

Anke

2 Comments

  • Reply Myrthe 17 augustus 2016 at 11:24

    Leuk artikel! Zelf heb ik Mac Twig, maar ik snap dat je die teveel op Please Me vindt lijken. Die heb ik nog niet, haha. 💄😍

  • Reply Eva 17 augustus 2016 at 11:48

    Mehr is zo’n mooie kleur! Zelf heb ik alleen de kleur Honey Love, die is ook heel mooi! Die koos ik toen omdat ik normaal geen lipstick draag en niet iets heel aparts wilde. (ik had hem gewonnen met een winactie) Ik draag hem nu heel vaak 🙂 Als ik opnieuw zou kiezen, zou ik dezelfde kleur als Honeylove willen, maar dan donkerder.

    Liefs!

  • Leave a Reply