Sharing is caring #2

Deze week ben ik veel leuke dingen tegengekomen die ik heb onthouden en heb samengevat in deze blogpost! Zo heb ik een gave app ontdekt, weet ik waar je goedkoop Bean Boozled kunt halen én heb ik een heerlijk recept gevonden.

large bokeh 2

Processed with VSCOcam with f2 preset

Cortina fiets

Laatst had ik een grote aankoop gedaan; ik had namelijk een splinternieuwe Cortina fiets besteld! Ik heb de Cortina Soul RN3 2015 Dames gekocht, een hele mond vol haha. Hij fietst echt heel lekker, het zadel zit heerlijk. Na een paar maanden heb ik nog geen klachten gehad en hopelijk blijft dat zo! Ik heb al veel complimenten gekregen over mijn fiets, vooral de koperen velgen vielen bij veel mensen in de smaak. Over de prijs ben ik ook echt te spreken; ik heb in totaal €429 euro betaald voor deze splinternieuwe fiets via www.fietsenwinkel.nl. Normaal betaal je zo’n prijs voor een tweedehands fiets! Ik hoefde helemaal geen verzendkosten te betalen en de volgende dag werd mijn fiets al geleverd.

 

sharing is caring2 002

Bananenbrood

Bananenbrood is super gezond en lekker, daarom wou ik dit recept uitproberen van www.ilovehealth.nl. Veel mensen zweren bij bananenbrood, ik wilde weten of het echt zo lekker was.  Ik ben dus aan de slag gegaan met allemaal gezonde ingrediënten zoals havermout, dadels, amandelmeel en bananen. Het recept was snel en makkelijk te maken! Wat wel jammer was, was dat het bananenbrood in twee stukken viel nadat het uit de oven kwam. Ach ja, in je buik gaat het ook stuk! Maar wat was het toch lekker. De banaan proef je in eerste instantie niet eens! Ik denk dat dit bananenbrood nog lekkerder is met stukjes chocolade er in. Hmm… de mensen die hierbij gezworen hebben, hebben helemaal gelijk. Ik ga snel weer bananenbrood maken, maar dan met stukjes chocolade er in!

 

Screenshot_2015-07-22-16-07-21-1

Beautiful Bijoux armbandjes cadeau

Als laatste deel ik jullie deze actie van Beautiful Bijoux. Bij elke bestelling die je plaats op de site, krijg je nu een armbandje plus nog een Ibiza armbandje! Helemaal hip voor de zomer. Dit vind ik dus nu zo leuk aan Beautiful Bijoux. Bij iedere bestelling krijg je één of meerdere cadeautjes, hoe leuk is dat? Soms heb ik zelfs de neiging om een bestelling te plaatsen alleen voor het cadeautje.

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bean Boozled Xenos

Bijna iedereen kent het spel Bean Boozled wel. Bij dat spel moet je aan een rad draaien en moet je de jellybean opeten waar het pijltje op gevallen is. Maar, het kunnen twee verschillende smaken zijn: de lekkere óf de vieze… Dit spel is nu ook verkrijgbaar bij de Xenos voor €7,99. Het is dan wel de Europese versie, maar dat zal de pret niet bederven. Je kunt hem ook online bestellen, in totaal moet je dan €10,98 betalen inclusief verzendkosten. Ook is het een optie om hem te bestellen en in de winkel op te halen, dat schilt je de verzendkosten. Ik heb hem ook gekocht! Helaas kan ik je nog niet vertellen hoe vies de smaken wel niet zijn, want ik heb het spel nog niet gespeeld. Dat komt nog wel dit weekend! Bij de Top 1 Toys is Bean Boozled ook te koop, maar dan de Amerikaanse versie en heb je dus meer smaken. Daar moet je ook meer voor neerleggen; die versie kost €12,99.

 

Screenshot_2015-07-22-16-38-44-1

Lifesum app

Met deze handige app kun je al je calorieën, vetten en proteïne bijhouden die je die dag binnen hebt gekregen. Ook kun je zien hoe veel je nog moet eten of als je te veel eet. Wat ik ook erg handig vind, is de ‘water teller’. Water drinken is erg belangrijk en dan vergeten veel mensen vaak. Wanneer je water hebt gehad, kun je op het glaasje drinken en die vult zich dan met water. Zo kun je precies zien hoeveel water je hebt gehad! Je kunt zelfs je eten scannen en zien hoeveel calorieën er in het eten zit. Ook geeft deze app je advies en helpt je op schema te houden door complimenten te geven. Een super handige app dus!

 

sharing is caring2 007

Krultang

Mijn kapper had laatst hele mooie krullen bij mij gemaakt met een krultang en ik vroeg haar vervolgens hoe dat apparaat hete. Ze vertelde me dat het de Babyliss Pro Miracurl was en dat ze hem wel even voor me zou bestellen. Na een paar weken was de krultang aangekomen bij de kapper en kon ik hem ophalen. Ik had hem thuis meteen uitgetest. Deze krultang is echt heel anders dan die andere Babyliss krultang waar je haar in bleef haken, maar helaas wel duurder. Dat verwacht je ook wel, want veel kappers gebruiken deze krultang! In totaal moest ik er €150 voor neerleggen. Dat is het geld zeker waard; je kunt veel verschillende krullen maken met de krultang en de krullen blijven ook nog eens super lang zitten. Ja, ik ben tevreden!

 

Naamloos scan

 

4 Comments

 • Reply itscstyle 24 juli 2015 at 07:01

  Zelf heb ik de kleine variant van de bean boozled challenge en daar zaten echt een stuk of 40 beans in! Ik heb hem gekocht bij America Today voor 3,95. Die lifesum app lijkt me erg handig dus ik ga hem meteen downloaden. xx

 • Reply joorloveswriting 24 juli 2015 at 18:11

  Ohhh ik ben benieuwd naar die bananen brood.. lijkt me erg lekker !!!

 • Reply creabeaatje34 25 juli 2015 at 15:32

  Wat een leuk lijstje, en die krultang lijkt me inderdaad goed 🙂

 • Reply robinheppie 25 juli 2015 at 16:09

  Super leuke producten! En ik wil ook heel graag een keer bananen brood proeven! X

 • Leave a Reply