Sharing is caring #1

Deze week ben ik veel leuke dingen tegengekomen die ik heb onthouden en heb samengevat in deze blogpost! Zo heb ik een gave app ontdekt, is er een nieuw ”toetje van de maand” én heb ik een ananas ijsblokjes mal gevonden.

large (43) bokehh share

Paaseieren bij de AH

Bij de Albert Heijn kun je nu ook, net zoals in de Jamin, paaseitjes scheppen! Je kunt kiezen uit maar liefst 12 smaken, die allemaal erg variërend zijn. De smaken pistache, aardbei, tiramisu en  amaretto kun je onder andere in je bakje scheppen. Een klein bakje kost €3,99 (voor 240 gram) en een groot bakje kost €7,99 gram. Ze zijn heerlijk! Althans, dat is mijn mening.

20150401_141805

Trivia Crack

Mijn nieuwe verslaving op het gebied van app’s is Trivia Crack. Bij dit spel kun je tegen je vrienden strijden en moet je zo veel mogelijk karakters verzamelen door de vragen goed te beantwoorden. Je hebt in totaal zes elementen: geografie, historie, kunst & literatuur, wetenschap & technologie entertainment en sport, waar de vragen in de quiz ook over gaan. Helaas is deze app niet helemaal gratis, maar daarvoor is zeker een oplossing. Je kunt de app namelijk ook gratis downloaden op verschillende sites.

Bron foto

Adidas Originals Supercolor

Pharrell Williams heeft samen met Adidas de Adidas superstar sneaker onder de loep genomen, met een geweldig resultaat! Er zijn in totaal 50 kleuren verkrijgbaar, voor ieder wat wils dus! JD sports heeft van deze collectie zes kleuren aan hun collectie toegevoegd, die zeker een kijkje waard zijn. Je kunt de gave schoenen bestellen of kopen in hun winkels die in Breda, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg, Nijmegen, Utrecht, Groningen en Den Haag gevestigd zijn.

 Bron foto

Ijsblokjeshouder

Ijsblokjes zijn heerlijk in je drankje(s). Je kunt je drankje(s) nog gezelliger maken door er leuke ijsblokjes in te doen, in de vorm van een ananas! Hema heeft nu deze ijsblokmall in hun assortiment toegevoegd en ik moet toegeven dat ik hem wel erg schattig vind. Wie wil er nu geen ananas ijsblokjes in zijn of haar drinken hebben?

Bron foto

Mona kokospudding met mangosaus

Het nieuwe toetje van de maand is er weer bij Mona! Dit keer is het de Mona kokospudding met mangosaus, die ook wel eens eerder te koop was geweest. Mona werd overspoeld met vragen, veel mensen wilden weten wanneer dit o zo lekkere toetje weer verkrijgbaar zo zijn. Nou, deze maand dus! Geniet van deze heerlijke pudding. Een luchtige kokos met friszoete mangosaus doet je wanen in een exotisch landschap.

toetje van de maand kokos pudding met mangosaus

Bron foto

Naamloos scan

2 Comments

  • Reply creabeaatje34 1 april 2015 at 21:37

    Die ijsblokjes vorm is leuk! En dat Mona toetje ken ik van de leuke reclame 🙂

  • Reply tamaraenmarlie 2 april 2015 at 11:15

    Trivia Crack is té verslavend, speel het zelf ook de hele dag door haha

  • Leave a Reply