Save guide #4

Soms heb je van die momenten dat je even niet weet wat je moet doen en heb je advies nodig. In ‘save guide‘ behandel ik allemaal vragen van lezers die mij zijn gesteld, deze onderwerpen van de vragen kunnen variëren van vrienden tot mode. Geen vraag is te gek!

hair, girl, and braid afbeelding

Friends

‘Wat moet je doen als je niet bij een vriendengroep hoort maar wel graag met hun om wil gaan?’

Als je niet bij een vriendengroep hoort, moet je ervoor zorgen dat je erbij komt. Dit doe je door contact te maken met mensen die in de groep zitten. Je kunt voorzichtig vragen wat de mensen in dat groepje vaak met zijn allen doen, daarna kun je vragen of jij ook eens mee mag. Ze kunnen vast geen nee zeggen!

Beauty

‘Hoe verzorg je je nagels het beste zonder allerlei troep en dure potjes?’

Je kunt het beste je nagels verzorgen door er kokosolie of iets anders wat vet is erop te smeren. Vaseline of boter kan dus ook helpen! Ook moet je niet altijd nagellak dragen en niet te veel aan je nagelriemen komen, die zijn namelijk erg snel geïrriteerd. Zelf gebruik ik altijd Lemony Flutter van de Lush, echt een wondermiddel op het gebied van nagels/nagelriemen. Helaas moet je er wel elf euro voor neerleggen, het is net wat je ervoor over hebt…

‘Wat doe je tegen wallen?’

Soms kun je niet zoveel tegen je wallen doen, vooral als je ze hebt geërfd. Wel kun je ze dan camoufleren met concealer. Wanneer dit niet het geval is, is het een optie om twee plakjes komkommers een halfuurtje in de koelkast te leggen en ze daarna op je ogen te doen. Ook is het heel belangrijk om je huid te reinigen.

makeup, eyes, and eye afbeelding

‘Hoe kun je het beste je make-up op je gezicht op de foto zetten?’

De basis begint met een goede camera. De camera van je mobiel is meestal niet voldoende, omdat die nooit echt goed inzoomen kan! Verder is de positie van je camera erg belangrijk; het handigste is om de camera schuin voor je te houden, anders krijg je rare schaduwen in je gezicht.

Mode

‘Hoe kan je het beste een skater skirt met hakken combineren zonder dat het echt een sexy uitstraling geeft?’

Je kunt een skater skirt en hakken het beste met een shirtje of blouse combineren die niet te veel blootgeeft, bijvoorbeeld een shirtje met lange mouwen.

‘Wat kun je het beste aandoen naar een sollicitatiegesprek?’

Wanneer je naar een sollicitatiegesprek gaat, kun je het beste kleding aandoen waarin je je zelfverzekerd voelt, dat straal je dan vaak ook uit. Ook moet je ervoor zorgen dat je niet te ‘blote’ kleding draagt, een shirtje waarin je borsten er half uitvallen is natuurlijk not-done. 

Bron foto’s

Heb je zelf ook een dringende vraag? Stel hem hieronder in de reacties! Als je liever een anonieme vraag wil stellen, kun je dat doen via ask.fm

Naamloos scan

10 Comments

 • Reply Jessica 8 maart 2016 at 21:20

  Hele handige antwoorden op de vragen. 😘

 • Reply dirk1heidi 8 maart 2016 at 21:21

  Wat leuke artikel meid.

 • Reply creabeaatje34 8 maart 2016 at 21:34

  Heel leuk gedaan 🙂

 • Reply janneke 8 maart 2016 at 21:45

  Leuk om te lezen

 • Reply Marleen 8 maart 2016 at 22:53

  Leuk 🙂

 • Reply BellamyzBlogzThingz 9 maart 2016 at 06:46

  Leuk artikel hey! 😀

  Hugz, Miss B.

 • Reply giveasmileeveryday 9 maart 2016 at 17:19

  Oh zo tof!

 • Reply milouviolet 11 maart 2016 at 15:31

  Ah, leuk om te lezen!

 • Reply ItsCstyle 11 maart 2016 at 18:41

  Handig artikel!

 • Reply Lore 28 maart 2016 at 21:37

  Ik heb erfelijke wallen 🙁 en ik mag geen make-up gebruiken van mijn ouders dus jaa… Soms heb ik er echt veel last van en soms zie je ze minder. Voor de rest een zeer leuk en interessant artikel!Xx

 • Leave a Reply