Save guide #1

Soms heb je van die momenten dat je even niet weet wat je moet doen en heb je advies nodig. In ‘save guide‘ behandel ik allemaal vragen van lezers die mij zijn gesteld, deze onderwerpen van de vragen kunnen variëren van vrienden tot mode. Geen vraag is te gek!

summer and friends afbeelding

Friends

‘Wat zou je adviseren aan iemand die het vermoeden heeft dat zijn of haar vriendenkring diegene niet zo mag, maar boos wordt als ze nee zegt om af te spreken?’ – Anoniem

Wanneer de vriendenkring die persoon niet mag, maar toch boos wordt als diegene ‘nee’ zegt op de vraag om af te spreken, denk ik dat ze die persoon stiekem wel mogen, anders zou je niet boos worden. Mijn advies is om even tot tien te tellen wanneer je het gevoel hebt dat je boos wordt, ze wil vast wel een andere keer afspreken!

‘Wat is leuk voor een vriendenuitje? Een kleine activiteit?’ – Demi

Een leuke (kleine) activiteit voor een vriendenuitje vind ik zelf altijd om eerst een stad bezoeken en daarna naar de bioscoop te gaan. Er draaien momenteel veel leuke films in de bioscoop! Ook is het leuk om te zwemmen in een overdekt zwemparadijs, een high-tea te houden met zelfgemaakte koekjes en een spa-avondje te organiseren inclusief maskertjes!

Beauty

‘Ik wil een originele en makkelijke haarstijl, ik heb schouder lengte haar. Wat zou een mooie haarstijl zijn?’  – Aymara 

Wat erg mooi staat bij schouder lengte haar is scheve lok en lichte krullen. Ook kunnen laagjes leuk staan bij schouder lengte haar.

makeup, eye, and eyes afbeelding

‘Hoe kun je mascara het beste verwijderen?’ – Claire

Mascara kun je het allerbeste verwijderen met natuurlijke oliën zoals kokosolie. Heb je geen zin in al dat gedoe met olie? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een kant en klare reinigingslotion gebruiken. Wanneer je geen olie en reinigingslotion in huis hebt, kun je gewoon vaseline gebruiken.

Mode

‘Wat is een goedkope en leuke sieradenwinkel?’ – Aymara

Leuke en goedkope online sieradenwinkels zijn bijvoorbeeld  www.shizzie.nl en www.beautiful-bijoux.com! Als je niet online mag shoppen, is Six een leuke en goedkope winkel om sieraden te scoren. Ook verkopen winkels zoals de Hema sieraden voor een mooi prijsje.

Love

‘Ik vind een jongen leuk en we appen aardig wat. Ik weet alleen niet zo goed hoe ik hem subtiel duidelijk kan maken dat ik hem leuk-leuk vind.’ – Anoniem

Je kunt die jongen vragen om iets af te spreken. Tijdens het afspraakje kun je hem wel een beetje ondervragen en vragen of hij toevallig ook iemand leuk vind en hoe hij over verkering denkt. Na het afspraakje kun je hem wel een Whatsappje sturen met: ‘ik vind je leuk!’ of een quote waarin duidelijk wordt gemaakt dat je hem leuk vindt.

Bron foto’s

Heb je zelf ook een dringende vraag? Stel hem hieronder in de reacties! Als je liever een anonieme vraag wil stellen, kun je dat doen via ask.fm

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply serena2003 17 november 2015 at 20:45

  Super! <3

 • Reply lifeoffanne 17 november 2015 at 20:50

  Super leuk artikel💜

 • Reply aymaracarolina 18 november 2015 at 07:10

  Thnx! 💖

 • Reply creabeaatje34 18 november 2015 at 08:51

  Leuk gedaan meid ^^

 • Reply Esther Schroen 18 november 2015 at 10:21

  Leuk artikel! 🙂

 • Reply Nathalie 18 november 2015 at 19:22

  Wat leuk dit!

 • Reply ItsCstyle 18 november 2015 at 19:30

  Echt super leuk artikel en bedankt voor je antwoord! Liefs

 • Reply robinheppie 19 november 2015 at 09:42

  Leuk ankee!

 • Reply xoxomaricia 19 november 2015 at 19:55

  Heel vet Anke! ❤️

 • Leave a Reply