Roomdecor | 2x DIY’s

Laatst kwam er opeens een ideetje in mijn hoofd om twee roomdecor DIY’s te maken. Ze zijn beide super simpel te maken, maar toch fleuren ze je kamer op. Ik raakte geïnspireerd door kartonnen MAC tasjes en rozen (echt waar!) en daar rolde deze DIY uit. Bij de andere DIY raakte ik geïnspireerd door, hoe kan het ook anders, het wereldwijde web.

Het enige wat je voor deze twee DIY’s nodig hebt, zijn: rozen, een MAC of Lush tasje, een vaasje met water, washitape en een leuke printable poster.

Pak je MAC tasje er maar bij! Ik bewaar altijd mijn kartonnen tasjes, want ik vind ze vaak te mooi om weg te gooien. Komen ze ook nog eens goed van pas, vooral dit tasje van MAC-Cosmetics. In het tasje stop je de vaas met water. MET water ja, anders hangen je roosjes er de volgende morgen heel slapjes bij. Als laatste stop je de rozen in de vaas. Een tip is om de stelen met een elastiekje vast te binden, zodat de rozen mooi bij elkaar blijven. Et voila, je eerste roomdecor-item is klaar!

Oh ja, de posters die je boven de rozen ziet hangen, komen gewoon van internet. Ik heb even op Google gezocht naar printable posters en deze leukerds kwamen tevoorschijn. Hier is de link van de printable met quote en hier is de link van de printable met de wimpers. Het enige wat je hoeft te doen, zijn de plaatjes kopiëren en in Word plakken. Als laatste print je de posters uit en hang je ze op met bijvoorbeeld washitape, wat ik dus heb gedaan. Wat je ook kunt doen, is om de posters in een lijstje te stoppen.

En dit waren de DIY’s alweer! Super simpel, maar dat heb ik ook het liefst. Ik heb geen geduld eigenlijk om een groot DIY-project uit te voeren, haha!

Liefs,

Anke

8 Comments

 • Reply Ilona Wielinga 15 februari 2017 at 08:31

  Onwijs leuk en origineel idee met de rozen in het tasje!

 • Reply Kimberly 15 februari 2017 at 10:08

  Leuk idee! Ga ik zeker proberen (:

 • Reply Lydia 15 februari 2017 at 15:14

  Leuke DIY’s! Vooral die met de rozen in het tasje is erg origineel!
  Over een paar maandjes ga ik naar een nieuwe kamer die ik helemaal kan inrichten zoals ik het wil,
  dus ik ben altijd opzoek naar leuke dingen 🙂
  X

 • Reply Eva 15 februari 2017 at 20:49

  Die wimpers zijn zo leuk! Wij hebben alleen niet zo’n geweldig goede printer, dus dan zou ik het op school moeten uitprinten en dan komt het verkreukeld mee naar huis, haha! Maar het is wel leuk om zoiets ergens op een poster te laten maken 🙂

 • Reply Lonneke 15 februari 2017 at 21:41

  Leuk idee mijn vriendin heeft dit toevallig ook gedaan. Ik moet maar eens mijn vader strikken ik wil ook zoiets.

 • Reply Nicole 16 februari 2017 at 09:15

  Echt hele leuke DIY’s! Ik vind die bloemtjes in het MAC tasje zo leuk!

 • Reply Dinja 16 februari 2017 at 13:43

  Ze zien er leuk uit zeg! Ik heb nog zat Lush tasjes dus dat komt wel goed, elke keer gewoon een andere 🙂

 • Reply Jonna@burgertrutjesNL 16 februari 2017 at 20:22

  Leuk idee met die tas van MAC. Ook leuk met een tas van Riviera Maison <3

 • Leave a Reply