Room details

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel heb geschreven over room-details in ons huis, ik vond het dus hoog tijd om weer een artikel te maken over het interieur in ons huis! En niet zo maar een interieur; in ons huis kun je veel brocante spullen vinden, daar is mijn moeder helemaal gek op. Die stijl kenmerkt zich door het gebruik van oude, antieke spullen. Zo hebben wij ook thuis een klok staan die van mijn overgrootvader is geweest! Mijn kamer daartegen heeft meer wat een industriële stijl. Laat je inspireren door de foto’s!

Dit is dus de klok die van mijn vader zijn opa is geweest. Je kunt dus wel bedenken dat deze klok best wel oud is…

img_5599 img_5600 img_5597 img_5596 img_5595 img_5594

Op mijn kaartenhouder die je boven mijn lamp ziet, bewaar ik allerlei lieve notities die ik heb gekregen. Dit geeft toch wel een persoonlijke touch aan mijn kamer!

 

img_5593

De welbekende wereldkaart die wel vaker op mijn blog voorbijgekomen is. Hij hangt nog steeds op precies hetzelfde plekje!

img_5592 img_5591

Wij hebben een VELUX bij ons thuis en we beleven er veel plezier van! Hij verduisterd de hele kamer en daardoor kun je heerlijk slapen. Voor iedere slaapkamer is er wel een geschikt dakraam gordijn. Ik heb die van mij in ieder geval al gevonden! 

Liefs,

Anke

2 Comments

  • Reply Beppe Anneke 16 november 2016 at 21:00

    mooie Room Details Anke.

  • Reply Ilona Wielinga 17 november 2016 at 07:53

    Erg tof om te zien!

  • Leave a Reply