Review: Treaclemoon warm cinnamon nights

En daar lag dan warm cinnamon nights in mijn winkelmandje, een bad en douchegel van het merk Treaclemoon! Nadat ik aan allemaal geuren had geroken, kwam ik tot de conclusie dat warm cinnamon nights de perfecte geur was voor mij. Ik rekende de bad/douchegel af en besloot hem meteen te gebruiken!

Afbeelding van Anke Jensma

Treaclemoon warm cinnamon nights bath and showergel – €4,95 (500 ml.)

Mijn oog viel gelijk op de mooie verpakking. De verpakking zelf is doorzichtig, waardoor je de kleur van de douchegel goed kunt bewonderen. Warm cinnamon nights heeft een (donker)rode substantie, die zijn kleur dankt aan de naam. Want zeg nou zelf… bij ‘cinnamon‘ denk je aan een rode of bruinige kleur. Tenminste, ik wel! Ook staat er een lief maantje op de verpakking met sterretjes van kaneel er om heen. Een erg leuk geheel samen!

Toen ik de dop van de fles haalde, rook ik een heerlijke geur van kaneel. De geur past precies bij deze winterdagen. De geur van de douchegel doet me namelijk denken aan een gezellige, knusse winteravond! Het is echt een warme geur.

Afbeelding van Anke Jensma

Een klein minpuntje is de ingrediëntenlijst. Zo bevat deze douchegel alcohol en parfum. Ik ben geen liefhebber van alcohol, want het droogt je huid uit. Maar de geur en de verpakking hebben mij overgehaald om dit heerlijke product te kopen.

Afbeelding van Anke Jensma

De structuur van de bad- en douchegel is een beetje jelly. De substantie ziet er donkerrood uit op mijn hand, heel leuk! Tijdens het wassen van mijn handen kwam er aardig wat schuim op mijn handen, wat wel degelijk een pluspunt is! Nadat ik mijn handen had gewassen, waren ze aardig zacht geworden.

Kortom; ik ben verkocht. Ik weet zeker dat ik nog meer Treaclemoon producten ga kopen, ook al staat er alcohol en parfum op de ingrediëntenlijst. De geur van warm cinnamon nights is echt heerlijk en doet me echt denken aan de feestdagen. Mede hierdoor is dit product perfect voor de winter! Dit product is (meende ik) een limited edition, dus mocht je dit product willen kopen, moet je er snel bij zijn!

Naamloos scan

10 Comments

 • Reply Nathalie 15 december 2015 at 17:15

  Zelf heb ik nog nooit iets van dit merk geprobeerd maar hoor er veel goeds over! fijne review
  Liefs Nathalie

 • Reply With Love From Amy 15 december 2015 at 18:53

  Ik hou echt van dit merk! Leuke review!! X

 • Reply creabeaatje34 15 december 2015 at 19:30

  Leuke review 🙂

 • Reply Joëlle 15 december 2015 at 20:36

  Hij ziet er superschattig uit!

 • Reply robinheppie 15 december 2015 at 20:44

  Fijne review! Ziet er mega goed uit! X

 • Reply Ilona Wielinga 16 december 2015 at 10:39

  Ziet er lekker uit!! <3

 • Reply joorloveswriting 16 december 2015 at 16:11

  JAAAAAAAA <3 deze heb ik ook en is erg fijn!!! haha in Duitsland zijn ze nog goedkoper…. Deze is trouwens geen limited editon… Er staat meestal aan de zijkant van het fles een rode tekst met Limited edition… Niet om je af te kraken hoor !!! 🙂 Leuk review!!
  Haha ik heb volgens mij 9 Treaclemoon producten… :0

 • Reply myweeklystyle 16 december 2015 at 20:20

  Wat een fijne review, ik hou echt van dat merk 🙂 x

 • Reply xoxomaricia 17 december 2015 at 16:47

  Leukkkk ❤️ Ik kende het merk nog niet, maar het lijkt me wel wat! ⭐️

 • Reply xingeex 25 december 2015 at 13:50

  Leuke review!x

 • Leave a Reply