Review: Mobielkoopjes

In deze blogpost kun je het review lezen van de webshop Mobielkoopjes, de leuke webshop die ik ben tegengekomen op het internet. Of de hoesjes mij bevielen, lees je hier!

Untitled

Mobielkoopjes is een webshop die allemaal leuke telefoonhoesjes verkoopt voor een zeer lage prijs. Deze shop heeft allemaal soorten hoesjes; denk aan hardcase hoesjes, flip covers, insteekhoesjes, siliconen hoesjes en nog veel meer! Voor elke soort mobiel is er wel een product verkrijgbaar. Een groot voordeel van de webshop vind ik toch wel de snelle levering, na een dag lag mijn pakketje al in de brievenbus. Ook heb je gratis verzending vanaf 15 euro binnen Nederland.

Untitled

Ik heb gekozen voor het iPhone 6 Hard Case hoesje in de kleur ShockProof pink. Er waren nog andere kleuren verkrijgbaar, namelijk wit en goud. Ik heb voor dit hoesje gekozen omdat ik graag een stevig hoesje wou hebben en volgens de webshop is hij dit zeker! Op de site stond vermeld dat de Ultimate Armour Silicone Beschermhoes je telefoon optimaal tegen krassen, stoten, vuil en stof beschermd. Ik ben het wel met de omschrijving eens; er kan helemaal geen stof binnenkomen doordat het hoesje stevig om mijn mobiel vast zit. Ik ben zeer tevreden over dit product!

Untitled

Untitled

Verder heb ik nog een ander product ontvangen uit de webshop, namelijk dit iPhone 6 Portemonnee Hoesje van Avani Bragatti in de kleur Mountain Coffee. Het is een mooie, bruine kleur die mij doet denken aan de herfst. Dit hoesje beloofd je smartphone te beschermen tegen beschadigingen, dit geloof ik zeker. Het biedt je bescherming zowel aan de voorkant als de achterkant! Ook is de sluiting erg goed. De sluiting blijft niet slap zitten, wanneer je hem vast doet zit hij daadwerkelijk vast. Aan de binnenkant zitten drie ‘cuts‘ waarin je bijvoorbeeld pasjes in kunt doen. Maar dat is niet het enige; er zit nog een groter vak in het hoesje waar je wat grotere dingen in kunt stoppen. Verder kun je je mobiel neerzetten en filmpjes kijken, wat zeker niet onnodig is.

Untitled

Kortom; ik ben tevreden over deze webshop, vooral over het feit dat het een super snelle levering was en de hoesjes erg goedkoop waren!

Naamloos scan

10 Comments

 • Reply creabeaatje34 14 oktober 2015 at 15:13

  Hele leuke review ^^

 • Reply lifewithmaricia 14 oktober 2015 at 16:27

  Leuk dat jij wel goede hoesjes hebt xx

 • Reply kimmscreations 14 oktober 2015 at 17:11

  leuke review, en leuke hoesjes!

 • Reply veerlemaris 14 oktober 2015 at 17:36

  Leuke hoesjes!

 • Reply fabtasticdiyx 14 oktober 2015 at 20:22

  Leuke review! En mooie foto’s 🙂 X

 • Reply Jessica💕 15 oktober 2015 at 06:04

  Leuk review en leuke hoesjes kisses

 • Reply wifiinthenature 15 oktober 2015 at 12:35

  Je hoesjes zijn echt leuk!

 • Reply CRVY 15 oktober 2015 at 19:25

  Goede, duidelijke review! Het eerste hoesje is mijn favoriet!

 • Reply Picture Diary #9 | 19 oktober 2015 at 17:00

  […] kreeg  twee pakketjes binnen. Één daarvan had ik besteld, de andere was van mobielkoopjes. Het review staat ondertussen al […]

 • Reply How to: samenwerken met bedrijven | 9 november 2015 at 17:34

  […] bedrijven waarmee ik heb samengewerkt, zijn ditverzinjeniet, telefoonhoesjestore en mobielkoopjes. Deze bedrijven kun je zeker benaderen voor een […]

 • Leave a Reply