Review: By Cleo

Ik was blij verrast door de groene envelop die ik in mijn brievenbus vond. Er bleken prachtige sieraden in te zitten van de webshop By Cleo, die ik voor jullie ga reviewen!

Afbeelding van Anke Jensma

By Cleo is een webshop die veel verschillende sieraden verkoopt, zoals armbanden, oorbellen en kettingen. De accessoires die ze in de webshop verkopen, kun je omschrijven als ‘funky’. De persoonlijkheid en eigenheid staan centraal bij de sieraden. Een groot pluspunt van By Cleo vind ik dat wanneer je een bedrag boven de €25 hebt besteedt, de verzending gratis is. Ook zitten de sieraden verpakt in een mooi pakketje!

Afbeelding van Anke Jensma

Ik heb gekozen voor drie leuke items. De Double triangles ketting, de Shine bright like a black diamond oorbellen en de retro bronze diamond bracelet(s). De sieraden waren gelukkig heel aangekomen, dat kwam mede doordat ze zo stevig verpakt waren. Wel waren de oorbellen een beetje gebogen, maar dat probleem kon ik makkelijk zelf weer verhelpen door ze weer recht te buigen.

Afbeelding van Anke Jensma

Double triangles ketting

Mijn oog viel op deze ketting omdat hij zo mooi minimalistisch is. Je kunt de ketting makkelijk combineren met kledingstukken, dat maakt hem zo fijn om te dragen. Hij maakt je outfit helemaal af!

Afbeelding van Anke Jensma

Shine bright like a black diamond

Mij valt het steeds vaker op dat de ietwat ‘ruwere’ stijl in het beeld komt. Dit vind ik persoonlijk erg mooi, dus daarom heb ik gekozen voor deze oorbellen. Ik verwachte eerst dat de oorbellen echt heel zwaar zouden zijn, maar dat zijn ze totaal niet! Je voelt ze bijna niet in je oren zitten, wat het erg fijn maakt om ze te dragen.

Afbeelding van Anke Jensma

Retro bronze diamond bracelet

Deze armbanden maken je dagelijkse outfit helemaal af! Ik vind ze echt prachtig. Helaas heb ik maar een kleine pols, dus zakken ze mij steeds af. Dit probleem kan ik echter verhelpen door de armbanden over mijn mouw te dragen. Ik vind dit zeker mooie armbanden voor de feestdagen!

 

Kortom; ik ben erg tevreden over de webshop By Cleo en de sieraden. Een minpuntje was dat de oorbellen een beetje gebogen waren. Verder is de levering erg goed van de shop en heb je een grote keuze aan sieraden!

Naamloos scan

 

 

 

 

15 Comments

 • Reply serena2003 2 december 2015 at 19:34

  Wauw mooie sieraden!

 • Reply Celinemiene | Een simpele lach maakt je dag. 2 december 2015 at 19:59

  Wat mooi!

 • Reply creabeaatje34 2 december 2015 at 20:42

  Wauw, mooi 😀

 • Reply Joëlle 2 december 2015 at 21:02

  Heel mooi! 😍

 • Reply Nienke en Jikke 2 december 2015 at 21:09

  Mooie sieraden!

 • Reply veerlemaris 2 december 2015 at 21:23

  Oh die Dubble Triangle ketting is echt heel mooi!!

 • Reply Beautydump 2 december 2015 at 21:28

  Mooie sieraden, vooral die ketting! 🙂

 • Reply ModaSplash 2 december 2015 at 22:18

  Zo mooi!

 • Reply nikkiboohx 3 december 2015 at 06:20

  Super leuke review 😊

 • Reply Nathalie 3 december 2015 at 12:13

  Wouw erg mooie sieraden!

 • Reply caroliendegraaf 3 december 2015 at 15:38

  Hele mooie sieraden! Staan je ook heel erg goed!

 • Reply maaiketoday 3 december 2015 at 23:01

  Waauw echt heel mooi, ik vind de ketting het leukst 😍❤

 • Reply Rahma 5 december 2015 at 09:05

  Heel mooi!

 • Reply It's not so easy blog 9 december 2015 at 19:12

  Ouh die ketting is super mooi!

 • Reply Monthly favorites #5 | 6 januari 2016 at 06:01

  […] bij de monthly favorites van december! Deze ketting komt van de webshop ByCleo, waarvan ik ook een review heb gemaakt begin […]

 • Leave a Reply