Regenlaarzen – Hip In de Regen

Soms schaam ik me echt dood op de fiets wanneer het regent. Moet ik weer zo’n lelijke poncho aan die ook nog eens doorlekt. Of wat dacht je van zulke zakjes die je over je schoenen moet doen? Daarmee vertoon ik me ook niet zo graag op de fiets. Gelukkig bestaan er nog sites zoals Hip in de regen, die wél leuke regenkleding verkoopt! Ik review de luipaard print regenlaarzen die ik ontving van deze leuke site.

Afbeelding van Anke Jensma

Hip in de regen is een webshop die de leukste regenlaarzen, jassen, paraplu’s en poncho’s verkoopt. Zo kun je de regen trotseren in stijl! De producten worden getest door de eigenaresse van de site, dus je hoeft je niet zorgen te maken of de producten wel bestand zijn tegen de regen. De shop verkoopt niet alleen regenkleding voor vrouwen, maar ook voor mannen en kids. Voor ieder wat wils dus! En als je wat wilt bestellen, betaal je €3,95 verzendkosten in Nederland.

Na ongeveer één dag viste ik een vrolijk rood pakketje uit mijn brievenbus, waarop een sticker zat met de naam ‘Hip in de regen’. Ik maakte het pakketje open en daaruit kwam wit crêpepapier met zwarte regendruppels tevoorschijn. Echt heel leuk verpakt, alleen om de verpakking zou ik meer bestellen op de site! In het papier zaten mijn nieuwe regenlaarzen met luipaard print.

Afbeelding van Anke Jensma

Regenlaarzen luipaard

Luipaard print hoeft zeker niet fout of ordinair te zijn, dat blijkt wel met deze regenlaarzen. De regenlaarzen zijn voorzien van panterprint, zwarte veters en een doorzichtige laag die je voeten beschermen tegen dikke spetters regen. De laarzen zijn echt ideaal voor een wandeling met de hond, een festival of op de fiets wanneer je bijvoorbeeld naar school moet. Stiekem vind ik ze ook nog wel leuk om te dragen naar school toe, met een zwarte jeans! De regenlaarzen doen me echt denken aan de Dr. Martens die een grote trend waren vorig jaar. I like them! Ik heb maatje 37 genomen en die maat viel me wel een beetje ruim. Ik heb dan ook hele smalle voeten, dus als je ‘normale’ voeten zou hebben passen ze je vast goed. Voor €29,95 zijn deze leuke regenlaarzen voor jou!

Conclusie: ik ben erg tevreden over Hip in de regen. Als ik nog een paraplu of regenjas nodig heb, weet ik wel waar ik naartoe moet. De verzending was snel en het product was ook nog eens leuk ingepakt. Ook waren de regenlaarzen kwalitatief goed en zien ze er ook nog eens super leuk uit met de luipaardprint!

Liefs,

Anke 

 

4 Comments

 • Reply Janneke | Crafty Time 21 mei 2016 at 16:10

  Wat een leuke regenlaarsjes! Super dat je zo positief bent, ze staan heel mooi! xx

  • Reply xgraciously 22 mei 2016 at 17:51

   Dankjewel! <3

 • Reply Marushi 21 mei 2016 at 17:50

  Hmm….ik ben nooit zo echt van de luipaard print. Maar deze laarsjes zien er zeker niet verkeerd uit! -x-

 • Reply Lore 22 mei 2016 at 18:14

  Ik ben niet van de luipaardprint maar deze zijn zoo leuk!

 • Leave a Reply