Recept: Fresh Lime drink

Jullie hadden ooit wel eens in mijn blog-enquête aangegeven dat jullie ook recepten wilden zien op mijn blog. En zie hier: mijn eerste echte eigen bedachte recept, geïnspireerd op het bekende drankje Cool Lime van de Starbucks!  Een heerlijk drankje waarmee je lekker kunt afkoelen wanneer het buiten super warm is. Dit drankje is ook nog eens super makkelijk te maken, je hebt er slechts vijf ingrediënten voor nodig. Enjoy!

Afbeelding van Anke Jensma

Ingrediënten 

♥ komkommer

♥ 1 limoen

♥ muntblaadjes

♥ ijsblokjes

♥ witte druivensap met citroen

♥ blender

Afbeelding van Anke Jensma

Bereidingswijze

 1. Doe de helft van de  ijsblokjes in de blender.
 2. Giet de witte druiven sap bij de ijsblokjes.
 3. Snijd de helft van een muntblaadje in kleine stukjes en doe ze in de blender. Niet te groot, anders wordt de smaak te overheersend!
 4. Gooi er twee plakjes komkommer bij.
 5. Pers de limoen uit en doe het sap bij de rest van de ingrediënten.
 6.  Doe de rest van de ijsklontjes in de blender.
 7. Shaken maar! Doe dit ongeveer tien seconden zodat de ijsblokjes niet helemaal vermaalt worden.

Ik vind dit drankje in ieder geval erg lekker smaken en ik ben er trots op! Ik had nooit gedacht dat ik mijn eigen gemaakte drankje zo lekker zou vinden. De volgende keer ga ik nog eens dit drankje maken, maar dan met andere ingrediënten erbij. Wat dacht je van citroen, of frambozen? Ik begin nu al te watertanden…

Liefs,

Anke

3 Comments

 • Reply Anique 19 mei 2016 at 21:38

  Dit is echt een van mijn favoriete zomerdrankjes maar vind het bij Starbucks al snel te duur! Dit is dan echt een goed(kop)e oplossing, dankjewel! 🙂

 • Reply Yasmine 20 mei 2016 at 22:08

  Onwijs leuk bedacht! X

 • Reply Janneke | Crafty Time 21 mei 2016 at 15:57

  Ziet er goed uit, lijkt me heerlijk en verfrissend! xx

 • Leave a Reply