Random facts about me

Ik blog al bijna drie maanden op mijn (nieuwe) blog, maar heb ondertussen nog niet veel over mezelf verteld. Dus heb ik  allemaal willekeurige feitjes over mezelf die ik jullie graag wil vertellen! Lees maar snel verder…

👌😊

Bron foto

♥ Ik vind gitaarspelen best wel leuk. Toen ik wat kleiner was had ik ook iets van twee jaar op gitaarles gezeten, maar ik ging er vanaf omdat ik toen naar de grote school ging en dat vond ik niet zo handig. Nu pingel ik soms nog wel wat op mijn gitaar en leer ik mezelf liedjes aan via You-Tube.

♥ Ik heb twee katten in mijn bezit, ze heten Kitty en Tijger. We vonden ze drie jaar (of is het vier jaar?) geleden in een heg, het waren nog jonge kittens. Niemand wou ze hebben, zelfs het asiel niet. Dus we besloten om ze zelf te houden, wat een heel erg goede keuze was vind ik zelfs. Ze zijn namelijk super lief, ik kan niet meer zonder ze!

♥ Burrito’s zijn mijn lievelingseten, samen met pizza. Maar burrito’s staan toch op mijn nummer één van het lijstje. Hemels, die smaak! Daar mag je me wel voor wakker maken. Sushi vind ik ook erg lekker, trouwens.

♥ Wie mij echt kent, weet dat ik Babylips verslaafd ben. Ik heb bijna alle Babylips, ik moet alleen nog een paar van de Dr. Rescue lijn. Eigenlijk mag ik niet meer Babylips van mijn ouders kopen, maar soms denk ik ”ach, die drie vijftig maar…” en dan kom ik thuis met nieuwe Babylips.

♥ Ik heb veel nagellak, als ik alles bij elkaar optel denk ik dat ik wel iets van ongeveer 90 nagellakjes heb. Ik doe bijna nooit nagellak op en als ik wél nagellak op heb is het de kleur zwart. Eigenlijk is het best wel geld verspilling, dus…

♥ Sinds ik klein was wou ik al journalist worden. Ik heb al een leuke opleiding gevonden, in Drachten. Daar wil ik na school graag heen om de opleiding fotografie en journalistiek te volgen, dat lijkt me fantastisch!

♥ Ik hou van de kermis! Elk jaar op Koningsdag ben ik daar weer te vinden. Ik vind alle attracties wel leuk, behalve de zweef. Daar doe je me helemaal geen plezier mee! Nee, doe mij dan maar de octopus of de bank.

♥ De hele Hunger Games filmserie zijn mijn lievelingsfilms. Ze zijn zo spannend, er zit veel actie en avontuur in. Volgend jaar komt het laatste deel van de filmserie, wat ik heel erg jammer vind. De films heb ik allemaal stuk voor stuk heel erg vaak gekeken, kan ik je vertellen!

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply tamaraenmarlie 28 februari 2015 at 15:29

  Wat een leuk artikel! Leuk om je zo wat beter te leren kennen

 • Reply Beppe Anneke 28 februari 2015 at 16:33

  Wat een leuk verhaal Anke als we dit allemaal lezen heb je helemaal geen saai leven.
  Groetjes Beppe

 • Reply Nathalie 28 februari 2015 at 17:31

  Super leuk zo wat feitjes van jou te lezen:D
  liefs Nathalie

 • Reply creabeaatje34 28 februari 2015 at 17:59

  Wat een leuke feitjes. En wat ontzettend lief van jullie dat jullie die katjes hebben geadopteerd 😀

 • Reply Kim 28 februari 2015 at 18:14

  Leuke feitjes! Burrito’s zijn erg lekker inderdaad!

 • Reply Lifebloglau 1 maart 2015 at 08:32

  Dat van de babylips is heel herkenbaar!

 • Leave a Reply