Q&A | Stoppen met bloggen, bucketlist

Een aantal dagen geleden vroeg ik via Instagram of jullie ook vragen voor mij hadden, voor een Q&A. Q&A staat voor ‘question and answer’, dat betekent dus dat ik op alle gestelde vragen een antwoord moet geven. Ik heb in totaal zes vraagjes binnen gekregen, die erg leuk zijn. De vragen gaan over mijn toekomt, mijn blog en zelfs over muziek! Ik heb alle vragen beantwoord voor jullie in deze post.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Over vijf jaar ben ik als het goed is al klaar met mijn studie en kan ik beginnen met werken. Ik zie mezelf wel als redacteur voor een tijdschrift, bijvoorbeeld voor Cosmogirl! Dat lijkt me echt fantastisch. Verder hoop ik dan nog samen te zijn met mijn vriendje en een eigen huisje te hebben, hier in Friesland.

 

Welke landen staan nog op jouw bucketlist om te bezoeken?

De landen die op mijn bucketlist staan om te bezoeken, zijn voornamelijk Amerika en Indonesië. Het liefst wil ik dan naar New York en naar alle andere grote steden in Amerika, dat lijkt me zo gaaf! En als ik naar Indonesië zou gaan, wil ik Bali gaan bezoeken. Bali is het enige hindoeïstische eiland in Indonesië, dus dat is ook wel mooi om te zien denk ik.

 

Welke blogpost ben je het meeste trots op? 

De blogpost waar ik het meest trots op ben, is de Aliexpress ‘expectations vs. reality‘ blogpost. Of nou ja, blogposten. Ik heb hier namelijk twee artikels over geschreven, maar er komen zeker nog meer aan! Ik heb laatst namelijk weer wat besteld op Aliexpress, één ding heb ik al binnen. Nu nog wachten op de andere items! Ik ben het meest trots op deze blogpost(en), omdat het een eigen concept is en omdat ik er veel tijd in had gestoken.

 

Wat is je favoriete muziek?

Eigenlijk heb ik niet eens favoriete muziek, ik luister vrijwel alles; rock, rap, top 40 hits, hardstyle… het hangt ook wel een beetje van het moment af. Als ik aan het leren ben, luister ik namelijk het liefst naar top 40 muziek en als ik op stap ga, luister ik het liefst naar hardstyle.

 

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Wat ik het liefst wil bereiken met mijn blog, is om mijn blog nog groter te maken. Meer bezoekers, meer volgers… dan doe je het ook echt ergens voor. Nu doe ik het meer voor mezelf, maar als je echt een grote blogger bent, doe je het ook vooral voor je ‘fans’. Heel cliché, maar daar streef ik wel naar.

 

Denk je dat je ooit zult stoppen met bloggen?

Voorlopig ga ik nog niet stoppen met bloggen, maar als ik een oude bejaarde oma ben denk ik wel. Dan heb je wel andere dingen aan je hoofd als bloggen, lijkt mij. Als iemand mij vroeg om nu te stoppen met mijn blog, weet ik wel zeker dat dit niet zou lukken. Ik zou het schrijven veel te erg missen, ik kan er nog wel een aantal jaren mee doorgaan!

En nu een vraag aan jullie: waar zie jij jezelf over 5 jaar?

Liefs,

Anke

4 Comments

 • Reply Jessica 22 maart 2017 at 21:13

  mega leuke post, wat gaaf dat je graag bij cosmogirl wilt werken en dat je in Friesland wilt blijven wonen.

  Over 5 jaar zie ik mij graag als stewardess bij een luchtvaart maatschappij, of ik zit nog op school voor een hbo opleiding, maar daar ben ik nog niet veruit, hierom hoop ik mijzelf te zien als stewardess. Een vriend hebben zou leuk zijn en een eigen huisje, maar daar denk ikzelf nog niet echt aan.

 • Reply Eva 22 maart 2017 at 21:23

  Dat Aliexpress artikel is leuk inderdaad! Daar mag je trots op zijn ja 🙂 Ik heb ook wat dingen besteld, o.a. een fishnet panty, maar ik zeg je alvast: nooit doen! Ik heb ‘m gepast en op de plekken waar die vierkantjes vastzitten, zie je draadjes zitten en die laten nu al bijna los. En dan heb ik de panty alleen maar gepast, dus volgens mij is dat ding nog niet eens voor eenmalig gebruik, haha! En het ergste: omdat ik niet kon kiezen, heb ik een panty met grote en medium gaten besteld. Die medium moet nog binnenkomen, maar ik verwacht er niet te veel van 😛

  Maarja, de rest valt niet tegen, er komt ooit nog een artikel over online 🙂 En een soort van Aliexpress-achtige webshop mailde voor een samenwerking, dus daarvan komt ook nog iets online. Ik weet nog niet precies wat ik ga bestellen, maar in ieder geval dingen waarvan ik weet dat ze niet tegen zullen vallen.

  Leuke vragen verder! En ook al lijkt het cliché, ik denk dat iedereen wel een grote blog zou willen 🙂 Ook de mensen die zeggen van niet, en dat het daar niet om draait. Het is tenslotte wel veel leuker als je een groter publiek hebt!

 • Reply Sija 23 maart 2017 at 09:15

  Leuk dat je ook in Friesland woont, haha! 😀 Je blog zal vast en zeker groeien, je schrijft hartstikke leuke artikelen. Ben benieuwd naar het Aliexpress artikel! Liefs, Sija

  • Reply xgraciously 23 maart 2017 at 14:50

   Lief, dankjewel! X

  Leave a Reply