Picture Diary #4

In ”picture diary” vertel ik alles over wat ik heb beleefd in zeven dagen, met behulp van foto’s! Deze week: een nieuwe mobiel, naar de admiraliteitsdagen en nog veel meer.

Untitled

Maandag 31 augustus

Untitled

Vandaag had ik een baaldag. Het regende, dus ik ging met de bus. Ik had mijn OV mee, helaas stond daar geen geld op. Gelukkig had ik nog vijf euro bij de hand, waarmee ik de busreis kon betalen. Opeens stopte de bus op een busstation, ik stapte uit en moest een andere bus nemen. Vervolgens moest ik nog eens vier euro betalen, maar ik had helemaal geen geld! In totaal moest ik dus acht euro betalen voor een reis van 12 kilometer, dit is toch niet normaal? Gelukkig mocht ik doorlopen van de buschauffeur omdat ik geen geld meer had. Toen ik op school aankwam, bleek ik ook nog eens eerste twee vrij te hebben. Ik en een ander meisje uit mijn klas waren de enigen die dit niet wisten. We doodden de tijd met wat chocomel.

We kregen op school onze pasjes, hier stond mijn schoolfoto dus ook op. Ik was niet erg blij met het resultaat en de anderen uit onze klas ook niet, de foto’s waren helemaal verkleurd! Verder sta ik er wel ‘normaal’ op, vind ik.

Het huiswerk moest natuurlijk ook weer gemaakt worden. Dit deed ik onder het genot van lekkere koekjes!

Voor mijn verjaardag heb ik een abonnement gekregen van Cosmogirl! Mijn eerste tijdschrift kwam maandag in de brievenbus.

Hollands Next Top Model was weer voor de buis en dat wilde ik natuurlijk zien! Ik vind het echt zo’n leuk programma, ik volg het ieder jaar weer.

Dinsdag 1 september

Untitled

‘S morgens ging ik in de auto naar school. Achteraf had ik ook wel op de fiets kunnen gaan, want het was wel mooi weer!

Mijn plan was om liedjes te beluisteren op YouTube, totdat dit scherm tevoorschijn kwam. Dit heb ik wel eens vaker. Gelukkig duurde het maar even, dit scherm was al snel weer weg. Volgens mij is dit niet eens een virus, het is gewoon een soort van grap denk ik.

Van mijn moeder kreeg ik deze deo, nadat mijn andere deo in mijn tas helemaal was opgegaan, doordat er een boek op lag. Ik vind de deo echt heerlijk ruiken naar bloemetjes!

Woensdag 2 september 

Untitled

Onze klas had een tussenuur, dus gingen we naar de snackbar. Er waren net nieuwe snackjes van Mora gekomen, dus die mochten we gratis testen. Ik vond het wel lekker!

‘S avonds ging ik douchen met deze heerlijke douchegel. Hij doet me echt denken aan lekkere snoepjes!

Na het douchen ging ik wat tv kijken en toen lag mijn kat Tijger er weer leuk bij.

Donderdag 3 september

Untitled

Op donderdag hadden we weer een tussenuur. We besloten op school te blijven. Ik heb toen een blikje Dr. Pepper uit de automaat gehaald, ik had dit nog nooit gehad. Het is eigenlijk best wel lekker! Het proeft naar Coca Cola cherry.

Ik moest leren voor Duits, want we hadden de volgende dag onze eerste toets voor Duits dit jaar.

Momenteel lees ik Girl Online van Zoe Sugg, dit boek lees ik elke avond op bed. Tot nu toe vind ik het een erg leuk boek! Zeker een aanrader, ik herken mezelf als blogger heel erg in dit boek.

Vrijdag 4 september

Untitled

Vandaag was mijn Iphone er dan eindelijk aan gekomen! Ik ben er super blij mee! Weten jullie misschien ook nog een leuke site om Iphone 6 hoesjes te bestellen? Laat het me weten in de comments!

Het Yahtzee spel werd weer uit de kast gehaald, we spelen dit spel erg vaak, haha!

Zaterdag 5 september

Untitled

Vandaag stond de hele dag in het teken van de Admiraliteitsdagen, die in Dokkum waren. ‘S middags gingen wij naar Dokkum om een paar dingen te halen en we kochten ook nog een heerlijk ijsje.

‘S avonds gingen we weer naar de stad, maar dit keer voor de optredens. Hier heb ik niet veel van meegekregen, omdat we ons groepje steeds kwijt waren en weer moesten zoeken in de stad. Ook regende het ook nog eens keihard.

Er was ook een nostalgische kermis in de stad, dus daar namen we natuurlijk ook even een kijkje. Er was een zweef, heel veel zeiden dat die erg eng was, ik en mijn vriendin dachten dat dat wel meeviel. Maar nee hoor, hij was echt eng. We gingen super hoog en na de tijd was ik helemaal duizelig! Ook hadden we nog even een suikerspin gehaald.

Zondag 6 september

Untitled

Bij het ontbijt at ik een heerlijke tompouce. Soms mag dat wel, vind ik!

Om zes uur begon de wedstrijd van Nederland tegen Turkije. Nederland heeft wel slecht gespeeld, ze hebben veel kansen gemist! Helaas kunnen we Nederland nu niet meer supporteren bij het EK…

Naamloos scan

4 Comments

 • Reply cyrillexx 8 september 2015 at 14:21

  heey, ik heb je genomineerd voor de Liebster awards. Wil je weten wat dat inhoud kijk dan even op mijn blog. https://mylovelylifeeonline.wordpress.com/2015/09/08/liebster-award/
  xoxo cyrille

 • Reply serena2003 8 september 2015 at 16:35

  Heel leuk! ik heb je genomineerd voor de liebster award voor meer info kijk op mijn site!
  https://byfashionblog.wordpress.com/

 • Reply Mode | De culotte | 8 september 2015 at 18:36

  […] hebben jullie Picture Diary #4 al gelezen? Volgens mij was hij niet goed online gekomen waardoor veel hem niet konden […]

 • Reply creabeaatje34 9 september 2015 at 10:55

  Leuk weekje meid 😀

 • Leave a Reply