Picture Diary #3

In ”picture diary” vertel ik alles over wat ik heb beleefd in zeven dagen, met behulp van foto’s! Deze week: naar de schoonheidsspecialist, een voetbalwedstrijd en nog veel meer.

Untitled

Maandag 24 augustus

Untitled

Mijn beppe kwam even bij ons thuis kijken en nam ook haar hondje Blizzy mee. Wat een schatje is het niet? Ze ging ook helemaal voor de foto zitten, lief!

Het was echt rotweer later op de middag. Het begon te regenen en te onweren, gelukkig was ik toen net thuis van school!

Mijn outfit van vandaag. Ik heb hier ook een blogpost over gemaakt!

Ik keek even in mijn make-up lade en kwam deze parfum van Lady Gaga weer tegen. Ik heb hem ooit wel eens voor mijn verjaardag gekregen, maar ik was helemaal vergeten dat ik ‘m nog had. Ik ben toch wel blij dat ik hem weer heb gevonden, hij ruikt echt heerlijk!

‘S avonds was het weer tijd om YouTube filmpjes te bekijken. Ik keek onder andere de nieuwe video van Things Julia Loves.

Dinsdag 25 augustus

Untitled

Al vroeg werd ik helemaal vol gespamd in een WhatsApp groep met smileys. Het bleek dat er nieuwe smileys waren gekomen, onder andere de middelvinger. Ook kun je nu de huidskleuren veranderen van de smileys, dit was bij de Iphone al zo.

Altijd handig, zo’n notitieboekje! Zo kan ik precies bijhouden wat ik nog moet leren en wat ik heb geleerd.

Mijn moeder kwam aanzetten met deze Dopper fles. Mijn drinkfles lekte altijd, dus mijn moeder vond het wel tijd worden voor een nieuw flesje. Ik vind hem wel grappig!

Woensdag 26 augustus

Untitled

Goedemorgen! Mijn katten lagen er weer schattig bij, dat moest op de foto gezet worden!

Ik begon mijn dag met een stukje brood met Minion hagelslag. Tegenwoordig kun je allemaal Minion producten krijgen. Hagelslag, koekjes, schoolspullen… werkelijk alles kun je met een Minion printje krijgen. Stiekem vind ik het nog leuk ook, vooral die funnies die in de hagelslag zitten!

Na het eten werd het tijd om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ik appte mijn vriendje deze foto, maar hij had niet eens in de gaten wat er nu veranderd was. Ik heb mijn wenkbrauwen laten doen, hopelijk valt het jullie wel op haha!

Ik had al lang geen druiven meer gehad, dus toen we ze weer in huis hadden at ik ze meteen op! Lekker en ook nog eens gezond.

Opeens lichtte de hele lucht op met allemaal bliksemstralen, dit de hele avond lang. Ik vond het eigenlijk best wel gezellig, al dat onweer.

Donderdag 27 augustus

Untitled

Donderdag had ik niet zo veel foto’s gemaakt, het was nogal een saai dagje. Ik heb voornamelijk voor uitgewerkt op mijn blog, niet echt interessant dus!

Vrijdag 28 augustus

Untitled

Tien voor drie was ik uit vrijdag. Na school stond mijn vriendje op mij te wachten, we fietsten samen naar huis. Eigenlijk hebben we die dag niks bijzonders gedaan, we hebben alleen een film gekeken. We hadden namelijk Minions gekeken, wat een leuke film was dat!

Zaterdag 29 augustus

Untitled

Al vroeg moest ik van bed af, want ik ging mijn vriendje supporten bij voetbal! Zijn team heeft goed gespeeld, in totaal hadden ze 8-o gewonnen!

Na het voetbal kijken ging mijn vriendje weer met mij mee. Samen met mijn moeder gingen we nog even naar de stad om boeken in te leveren en te halen bij de bibliotheek en om broodjes te halen. Ik heb een tosti broodje uitgekozen, hij was echt heerlijk!

Ik probeerde om een duidelijke foto te maken van de lucht terwijl ik aan het fietsen was, maar dit lukte helaas niet. Ik was op weg naar mijn vriendin, we gingen daar ‘chillen’ met ons vriendengroepje. Het was een gezellige avond…

… we hebben onder andere marshmallows geroosterd met een kaarsje, buiten rondgezworven, gepraat en gegeten. Het was weer mooi!

Zondag 30 augustus

Untitled

De dag begon met een ontbijtje. Ik at weer een stukje brood met Minion hageslag. Ondertussen bekeek ik even het nieuwe H&M reclame krantje, ik kan uren in dat krantje kijken!

Na mijn ontbijtje ging ik douchen met deze lekkere zeep van de Lush, de Rock Star zeep!

‘S middags gingen we op visite naar mijn vriendje, hij was namelijk jarig! Ik ben helaas vergeten om daarvan foto’s te maken. Het was in ieder geval erg leuk en ik ben tot een uurtje of negen gebleven.

Naamloos scan

11 Comments

 • Reply creabeaatje34 31 augustus 2015 at 16:35

  Nog gefeliciteerd met je vriendje 🙂

 • Reply thelifeofceline 31 augustus 2015 at 16:59

  Leuke weekje ! xx

 • Reply jjolieke 31 augustus 2015 at 17:15

  Gefeliciteerd met je vriendje! Het klinkt als een leuke week x

 • Reply maroussiabeauty 31 augustus 2015 at 18:28

  Fijne week! Boffen dat je vrijdag vroeg uit bent. Ik moet tot vijf uur, inclusief tussen uren 🙁 x

 • Reply yourinspirationworld 31 augustus 2015 at 18:53

  Leuk! Xx

 • Reply yourinspirationworld 31 augustus 2015 at 18:54

  Coole hagelslag 😎😂😂💗

 • Reply lilussh 31 augustus 2015 at 19:39

  aawh schattig hondje xx

 • Reply Rahma 31 augustus 2015 at 20:30

  Ziet eruit als een leuke week! De Minions lijkt mij ook echt een leuke film!

 • Reply robinheppie 31 augustus 2015 at 21:24

  Leuke week! X

 • Reply lifewithmaricia 1 september 2015 at 07:53

  Leuk!! Nog gefeliciteerd! Xx

 • Reply hotqueenswearbluejeans 2 september 2015 at 16:57

  Toffe week!

 • Leave a Reply