Persoonlijk | tag: sharing is caring

Demi heeft mij gevraagd deze tag over te nemen en natuurlijk wilde ik dat. Met deze tag kun je andere bloggers in het zonnetje zetten en dat vind ik erg leuk om te doen! Lees snel verder en enjoy.

IMG_20150706_195339

1. Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat?

Het laatste blogje die ik gelezen heb was van Manou, van coco ’n berry. Ik heb de blogpost gelezen die over de Lush ging, ik hou echt heel erg van de Lush. Ik ben het helemaal met Manou eens, ze schrijft in de blogpost dat de Lush bruisballen pure magie in één bolletje zijn.

2. Welke blogpost heb je als laatst opgeslagen en waarom was dat?

De laatste blogpost die ik heb opgeslagen was Blogtips #15: Contact en samenwerken met bedrijven, van Lisanneleeft. Ik heb deze blogpost opgeslagen omdat ik het super handige tips vond. Soms krijg ik wel eens berichten van PR bureau’s die graag willen dat ik een stukje schrijf, maar ik weet nooit of dit echt of nep is. Deze blogpost heeft me erbij geholpen en ik kwam er achter dat veel bedrijven gebruik van je blog maken!

3. Deel jij weleens een blogje van een andere blog op een social media kanaal? Via welk kanaal doe je dat dan?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nooit een blog deel op een social media kanaal. Wel praat ik over sommige blogs met mijn vriendinnen!

4. Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks?

Ik bezoek heel vaak de blog van Demi, Bibi en Fleur, maar dat zijn natuurlijk niet de enige blogs die ik bezoek. Soms kan ik wel uren op andere blogs rondkijken, je kunt me echt wel een blog-addict noemen!

5. Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?

Ik vind de blogpost van Tessa over de French Wardrobe System erg handig. Ik koop vaak te veel kleding en met dit systeem mag je in het hele jaar maar 12 items kopen, ik ga dit gewoon proberen, ook al is het misschien erg moeilijk! Deze blogpost heeft me zeker geïnspireerd.

6. Bij welke blogger leer je vaak iets?

Ik leer van alle bloggers iets! Jullie inspireren mij allemaal.

7. Is er nog een leuke DIY die je laatst gezien hebt?

Een leuke DIY die ik laatst gezien heb is van Carolien, ze had een DIY gemaakt van een washi tape pot. Ik heb heel veel washi tapes, dus deze DIY  is echt iets voor mij. Ik ga hem dus zeker ook uitvoeren!

8. Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat?

Het laatste recept wat ik las, was van Kim van Lifetimes. Ik snuffelde wat rond op haar blog en kwam een heerlijk recept tegen van bananenbrood. Ik ga dit recept zeker eens uitproberen, het lijkt me echt lekker! Ook is het een voordeel dat bananenbrood erg gezond is.

P1080736

Bron foto

9. Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost ging dat dan?

Ik moest laatst hard lachen om de blogpost van Emma Lisa. De blogpost ging over haar vakantie in Toscane bij de accommodatie, waar een poedel was met een halsband waar opstond: mama’s lieveling. De schrijfwijze was erg grappig, dus ik heb zeker ook gelachen!

10. Er zijn een hoop bloggers met schitterende foto’s, noem er eens 3 waarvan jij vindt dat de foto’s altijd zo mooi zijn?

Persoonlijk vind ik de foto’s van Liset, Tessa en Jana erg mooi. Het zijn hele heldere foto’s, ik kan wel uren ernaar kijken.

11. Is er een blogger waarvan je de layout heel gaaf vindt?

De lay-out van Liset vind ik erg gaaf. De kleuren passen perfect bij elkaar, ik word er spontaan vrolijk van! En als je goed kijkt, zie je ook dat haar foto’s perfect bij de lay-out passen.

12. Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie heb je dat nummer gespot?

Another You van Armin van Buuren ft Mr. Probz heb ik ontdekt via Demi. Een erg leuk liedje!

13. Is er een blogpost die je zo leuk vond of juist zo boeiend dat je vindt dat iedereen die eens moet lezen? Welke is dat dan?

Ik vond de blogpost van Claire  over haar favoriete quotes best wel boeiend. Het waren quotes om eens goed over na te denken, zeker eens te moeite waard om te bekijken!

14. Veel bloggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp. Naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat?

Ik heb niet echt specifiek een favoriete blogger met een terugkerend onderwerp, maar ik vind vaak de ”foto dagboeken” aan het eind/begin van de week erg leuk! Ik vind het erg leuk om te lezen en te zien wat bloggers de hele week uitgespookt hebben.

15. Is er een blogger die je pas net ontdekt hebt?

Een blogger die ik laatst ontdekt heb, is Sophie. Ze volgde me en dus keek ik even op haar blog. En wat heeft ze toch een leuke blog! Ik besloot haar meteen terug te volgen. Ze schrijft over fashion, travel, lifestyle en fotografie! Het is zeker de moeite waard om haar blog te bezoeken.

16. Tag nu 3 bloggers om deze tag in te vullen en vergeet ze niet te vertellen dat je dat gedaan hebt 😉

Hierbij geef ik het stokje over aan Bibi, Karlijn en Rahma , veel plezier met het overnemen van deze tag!

Naamloos scan

11 Comments

 • Reply itscstyle 14 juli 2015 at 07:03

  Super leuk en lief dat je mij hebt opgeschreven bij boeiend artikel!💕

 • Reply ManouR 14 juli 2015 at 07:04

  Ooh bedankt! Ik ben zeer blij dat ik die liefde voor Lush met jou kan delen! Xxx

 • Reply creabeaatje34 14 juli 2015 at 08:38

  Wat leuk dat je dat liedje door mij ook leuk vindt hihi ^^

 • Reply happygirl 14 juli 2015 at 10:01

  Super leuke tag! Dat bananenbrood ziet er super lekker uit 😉

 • Reply Florentine 14 juli 2015 at 10:29

  Super leuke blogpost!

 • Reply byemmalisa 14 juli 2015 at 11:48

  Haha, leuke blogpost!

 • Reply Laury 14 juli 2015 at 15:46

  Altijd handig om aanraders van anderen te horen, thanks!

 • Reply beyourselfatchanel 14 juli 2015 at 17:54

  Super leuke tag! Ook leuk dat je me er in tagde haha. Binnenkort staat ie ook online

 • Reply writingmonique 15 juli 2015 at 07:08

  Wat een ontzettend leuke tag! 🙂

 • Reply Rahma 22 juli 2015 at 20:30

  Oh wat slecht, ik zie nu pas dat ik ben getagt, haha! Wel super lief!

 • Reply Beautydagboek 29 juli 2015 at 12:02

  Wat lief dat je mij genoemd hebt! Dat voelt heel speciaal en bijzonder :). Dankjewel!

 • Leave a Reply