Persoonlijk | Tag: It’s weekend

Vandaag even een ander artikel dan het artikel dat normaal verschijnt op dinsdag. Het werd namelijk weer eens tijd voor een tag! Het is niet zomaar een tag, hij gaat namelijk over het weekend! Mijn favoriete dagen van de hele week. Bij deze tag komen er veel vragen aan bod: hoe laat sta ik op in het weekend, wat doe ik het liefst in het weekend. Alle vragen en antwoorden lees je hier, enjoy!

Bron foto

1. Heb jij op zaterdag en zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?

Ik heb zaterdag en zondag weekend. Nou ja, eigenlijk begint mijn weekend zelfs al eerder, namelijk op vrijdagmiddag na tien voor drie, want dan gaat de laatste bel en ben ik vrij. Zondag zie ik trouwens niet als weekend-dag; ik moet dan vaak veel huiswerk maken en leren.

2. Hoe laat sta je op in het weekend?

Het liefst sta ik best wel vroeg op, ik ben niet echt een ”uitslaper”. Wanneer mijn vriendje bij mij slaapt slapen we wel altijd uit of blijven we nog even op bed liggen, want hij is wel een uitslaper. Ik ga vaak vroeg van bed af in het weekend omdat ik dan nog veel kan doen, ik wil het beste uit het weekend halen!

3. Hoe laat ontbijt in je het weekend?

Ik ontbijt vaak meteen wanneer ik uit bed kom, dat is ongeveer om acht uur. Ik gooi dan meestal een broodje of croissantje in de oven, heerlijk! Wanneer mijn vriendje bij mij slaapt eten we natuurlijk wat later, haha.

4. Hoe ziet jou weekend er meestal uit?

Mijn weekend ziet er meestal niet zo heel druk uit. Vaak is mijn vriendje hier in het weekend of ga ik met vrienden en/of vriendinnen afspreken. Zondags maak ik mijn huiswerk et cetera, ik heb het dus vaak niet echt heel druk in het weekend. De komende weken word het wel wat drukker; zo ga ik deze week de stad in, naar versierde wagens kijken, barbecueën en mijn vriendje komt nog langs. Ik vind het stiekem wel leuk wanneer ik het wat drukker heb.

Cool

Bron foto

 5. Wat doe je het liefst in het weekend?

Het liefst ga ik in het weekend allemaal leuke dingen doen, met mijn vriendje en/of vriendinnen. Mijn perfecte weekend bestaat uit een weekend zonder huiswerk! Oh, wat zou dat fijn zijn. Toevallig heb ik de komende weken geen huiswerk en leerwerk meer, yay!

 6. Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?

Ik plan mijn activiteiten vaak al voordat het weekend begint. Ik loop vaak op dingen vooruit en wil me absoluut niet vervelen in het weekend. Ik hou echt niet van vervelen, dan doe ik helemaal niks en daar vind ik op een of andere manier niets aan. Mijn ouders zeggen ook heel vaak: ”loop niet zo veel op dingen vooruit, het kan allemaal nog veranderen”. Ze hebben eigenlijk wel gelijk.

7. Ben jij ook bezig voor school/werk in het weekend?

Ja zeker, dat moet helaas ook gebeuren. Vaak doe ik mijn huiswerk en leerwerk op zondag, maar wanneer ik een drukke toetsweek heb doe ik het vaak zaterdags al, als ik nergens heen hoef. Werken doe ik (nog) niet, daar ben ik eigenlijk veel te lui voor, hihi. En daar heb ik ook geen tijd voor.

8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?

Vaak kruip ik om een uurtje of 00:00 mijn bed in en soms zelfs eerder. Het hangt er vanaf hoe moe ik ben en of er iets leuks op tv is.

Hoe ziet jou weekend er uit?

Naamloos scan

6 Comments

 • Reply creabeaatje34 16 juni 2015 at 16:10

  Wat een leuke tag, en leuk ingevuld! Nu kan ik niet meer wachten tot het weekend begint! 😀

 • Reply tamaraenmarlie 16 juni 2015 at 17:52

  Wat een super leuke tag! Broodjes uit de oven horen ook echt bij het weekend! Hoe lang ben je al samen met je vriendje?

  • Reply xgraciously 16 juni 2015 at 18:24

   Ik ben op 21 juni (zondag) 7 maanden samen met mijn vriendje 😊

 • Reply Nathalie 16 juni 2015 at 18:47

  Wat een leuke tag hierdoor krijg nu al zin in het weekend!

 • Reply writingmonique 17 juni 2015 at 07:21

  Wat een leuke tag! Krijg er helemaal een weekend-gevoel van!

 • Reply beyourselfatchanel 19 juni 2015 at 20:53

  Super leuke tag ! 🙂

 • Leave a Reply