Persoonlijk | tag: de eerste keer

Vandaag staat er weer een leuke tag op de planning, namelijk de eerste keer tag! Wees maar niet bang, dit is geen tag met liefdesverhalen. Met behulp van deze tag leer je me beter kennen. Enjoy!

.

Bron foto

1. De eerste keer een filmpje uploaden

Ik zette voor het eerst een filmpje op YouTube in de zomer van vorig jaar. Ik had samen een YouTube account met een vriendin en daar zetten we allemaal filmpjes op over beauty, mode en lifestyle. We kregen wel een paar haat reacties, omdat we best wel een fries accent hebben. Dit vonden we helemaal niet leuk en we hebben dus een aantal filmpjes verwijderd. Nu vind ik het best wel eng om nieuwe filmpjes op YouTube te plaatsen omdat ik bang ben voor de reacties die er dan komen. Maar ik moet het wel doen, het staat op mijn bucketlist, haha!

2. De eerste keer make up dragen in het openbaar

Het is nog niet zo lang geleden dat ik voor het eerst make-up droeg in het openbaar. Ik droeg pas in het openbaar make-up in de tweede klas. Daarvoor was ik nooit bezig met make-up, maar ik kocht het overigens wel. Nu draag ik elke dag make-up, ik wil niet zonder gezien worden. Natuurlijk is een make-up loze dag wel nodig, maar dan wil ik wel binnen blijven.

3. De eerste keer naar de middelbare school

Dat was ongeveer drie jaar geleden. Ik was toen elf jaar en vond het allemaal erg spannend! Ik kende gelukkig een paar mensen uit mijn oude groep acht die ook in mijn nieuwe klas zaten, dat maakte de spanning al minder. Ik had alles op de middelbare school heel anders verwacht. Ik dacht altijd dat je net zoals in Amerikaanse programma’s je lunch moest ophalen in de kantine, maar je moest het zelf meenemen. Ook dacht ik dat iedereen de kluisjes heel mooi versierde, net zoals je wel eens ziet bij Amerikaanse meisjes.

4. De eerste keer optreden

Ik trad voor de eerste keer op met de musical in groep 8. We deden de musical ”help”, dat ging over een ziekenhuis waar altijd wel wat te beleven was. Ik was zuster Babs, een zuster die prikken moest geven. Ik had best wel een grote rol! Genoten heb ik zeker, ik was geen enkel moment gespannen.

5. De eerste keer make up gekocht

De eerste keer dat ik make-up kocht is best wel lang geleden. Ik weet nog wel wat ik toen gekocht had, ik had namelijk een mascara gekocht van Essence. Ik heb hem nog nooit opgehad, wat best wel zonde is. Na een tijdje kon ik hem weggooien, hij was helemaal opgedroogd.

6. De eerste keer alleen shoppen

Ik denk dat dat in groep 7 was. Ik ging samen met mijn vriendinnen op pad in de stad. We voelden ons heel stoer, de eerste keer zonder onze moeders te shoppen! Al weet ik niet precies meer wat ik toen gekocht had. Volgens mij was dat een rode nagellak met kleine glittertjes er in.

7. De eerste keer 10.000 weergaven op youtube

Mijn meeste weergaven ooit op YouTube was 395. Ik ben dus nog nooit tot de 10.000 gekomen. Misschien in de toekomst? Ik hoop het, het lijkt me fantastisch om 10.000 weergaven te hebben op een filmpje!

8. De eerste keer op een beauty guru abonneren

De eerste keer dat ik op een beauty guru geabonneerd was, was iets van acht jaar geleden. Ik was toen zeven jaar en wilde een tutorial zoeken voor een strikje in het haar. En die heb ik gevonden bij Michelle Phan! Ik had toen nog geen YouTube account dus kon me niet abonneren, maar ik keek haar filmpjes wel heel vaak na die tijd.

Naamloos scan

14 Comments

 • Reply creabeaatje34 7 juli 2015 at 08:59

  Heel leuk ingevuld 🙂

 • Reply yourinspirationworld 7 juli 2015 at 10:04

  Jaa leuke blogpostt 💜

 • Reply robinheppie 7 juli 2015 at 10:48

  Leuke tag! 😱🙌🏻 goed ingevuld!

 • Reply Sherry 7 juli 2015 at 22:29

  Een leuke tag!!!

 • Reply Sherry 7 juli 2015 at 22:29

  Een leuke tag!!!

 • Reply Sherry 7 juli 2015 at 22:29

  Een leuke tag!!!

 • Reply Charlotte 💎 8 juli 2015 at 12:52

  Leuk ingevuld! 😄

 • Reply Karlijnvangorp 9 juli 2015 at 10:26

  Probeer je niets aan te trekken van haatreacties, ik weet dat het moeilijk is! Maar uiteindelijk zegt het meer over diegene die de reactie plaatst, dan over jou!

  • Reply xgraciously 9 juli 2015 at 10:30

   Dat is waar! Degene die vaak zo’n haatreactie plaatst is onzeker en/of jaloers. Xx

   • Reply Karlijnvangorp 9 juli 2015 at 10:32

    Precies! Mensen oordelen tegenwoordig gewoon te snel! Enne je mag best trots zijn op je accent 🙂

 • Reply emmaxblog 9 juli 2015 at 14:44

  Heel leuk. En niks aantrekken van de haters, ze zijn inderdaad gewoon jalours ! x

 • Reply jacquelinedoornbusch 9 juli 2015 at 19:09

  Deze tag is echt heel leuk! En niks aantrekken van die haters! xxx

 • Reply 11tara11 5 augustus 2015 at 11:50

  Heb je nog een youtubekanaal? Zoja hoe heet het dan ga ik zeker even kijken 😀

  • Reply xgraciously 8 augustus 2015 at 09:56

   Sorry voor de late reactie! Mijn Youtube kanaal heet xgraciously. Xx

  Leave a Reply