Persoonlijk | Summerbabe tag

Deze leuke tag heb ik gezien bij Bibi en ik besloot hem over te nemen. Bij deze tag komen verschillende vragen aan bod over de zomer. En laat de zomer nou net mijn favoriete seizoen zijn! Lees snel verder voor mijn antwoorden.

❤Summer❤

1. Wat is je leukste herinnering aan de zomer?

Mijn leukste herinnering aan de zomer is de vakantie van vorig jaar. We gingen toen naar Samos, dat ligt in Griekenland. Ik was nog nooit zo ver op vakantie geweest, dus vond het wel een gave ervaring. Het mooiste aan Samos vond ik de stranden die daar waren. De zee was daar super helder. Ook had ik daar Octopus gegeten, wat best wel lekker is! Die ober in het restaurant vond het zo knap dat ik dat durfde te eten, dat ik niets voor het eten hoefde te betalen. Erg lief van die man, het was een leuke herinnering!

2. Wat is je summer essential/musthave?

Het zijn er best wel veel. Denk aan: bikini, zonnebril en zonnebrand. Als ik dan moet kiezen, kies ik toch maar voor een zonnebril. Het staat vaak erg leuk bij een outfit en is ook nog eens handig. Ik wil niet blind worden van de zon!

3. Wat is je droombestemming?

Ik zou nog heel graag wel eens naar Hawaï willen in de zomervakantie. De witte standen en palmbomen zijn erg mooi en geven je een echt zomergevoel. En om niet te vergeten het hele heldere blauwe water, daar wil ik me ook nog wel eens in vertoeven.

4. Heb je ooit een zomerliefde gehad?

Nee, ik heb nog nooit een zomerliefde gehad en hoef het ook niet. Stel dat je op vakantie verliefd wordt op een heel lief iemand, maar het blijkt dat hij ver weg komt. Na die dagen dat je vakantie gevierd hebt, moet je je grote liefde weer verlaten en dan heb je veel liefdesverdriet en mis je je liefde heel erg. Bezoeken gaat dan niet zomaar! Nee, lijkt me echt helemaal niets voor mij.

/MagicWand***

5. Wat is je favoriete ding om te doen in de zomer?

Mijn favoriete ding(en) om te doen in de zomer zijn zwemmen, mijn verjaardag vieren, met vriendinnen leuke dingen doen, op het strand liggen, korte broekjes weer kunnen dragen. barbecueën, lezen en ga zo maar door. Ik kan echt niet kiezen welk ding hier van het leukste is!

6.Wat is je favoriete drankje in de zomer?

Cola is mijn favoriete drankje voor in de zomer. Ice Tea vind ik ook erg lekker trouwens! Als het drankje maar koud is, dan ben ik al blij.

7. Strand VS zwembad?

Ik kies voor het strand. Op het strand kun je ook heerlijk zwemmen in prachtig water en kun je lekker op je handdoek liggen op het warme zand. Nog tijdschriften en eten er bij en mijn dagje strand is compleet!

8. Wat is je favo zomer tune?

Oei, moeilijke vraag. Er zijn zo veel leuke zomerliedjes! Maar wanneer ik Wake Me Up hoor van Avicii denk ik aan de zomer. Ik weet niet precies waarom, maar ik denk omdat het liedje uitgebracht is in de zomer. Ik vind het gewoon een heerlijk liedje om te horen en op te swingen en springen. Vorig jaar hoorde ik het liedje ook in Griekenland, ik kreeg toen helemaal een zomers gevoel!

9. Wat staat er op je bucketlist deze zomer?

Er staan heel veel dingen op mijn bucketlist. Het liefste wil ik deze zomer met dolfijnen gaan zwemmen in Lefkas. Hopelijk gaat dat lukken, dolfijnen lijken me zulke lieve diertjes! Ook wil ik nog graag een festival bezoeken en heel veel You-Tube filmpjes gaan maken. Een uitgebreid artikel van mijn zomer bucketlist komt deze week nog op m’n blog!

10. Wat is je favoriete zomer parfum/bodysplash? 

Mijn favoriete zomer parfum is de bodyplash van Victoria Secret in de geur Coconut Passion. De geur is niet geliefd bij iedereen, maar ik vind hem echt goddelijk! De geur van kokos is niet te overheersend maar juist lekker subtiel. Ook zitten er geurnoten in van vanille. Echt een heerlijke bodyplash, ik ga hem denk ik erg vaak gebruiken deze zomer!

Bron foto’s

Naamloos scan

9 Comments

 • Reply beyourselfatchanel 23 juni 2015 at 14:44

  Super leuk ! Ben benieuwd naar je bucketlist

 • Reply itscstyle 23 juni 2015 at 18:58

  Ik ben volgende week jarig!!! Leuk artikel trouwens. Liefs💕

 • Reply creabeaatje34 23 juni 2015 at 20:23

  Hele leuke tag en leuk ingevuld 😀

 • Reply Kim | lifeisanadventure 24 juni 2015 at 08:07

  Leuke tag! Had hem nog niet eerder voorbij zien komen. Die bodyplash van Victoria’s Secret lijkt me erg lekker. Ik heb zelf een andere variant, maar ben gek op kokos 🙂

 • Reply joanne 24 juni 2015 at 21:50

  superleuk om deze tag te lezen! ik vond de eerste vraag heel erg leuk want ik ben in mei ook naar Samos geweest en de mensen daar zijn inderdaad heel erg aardig! sommige mensen gingen ons proberen Grieks te leren 😉
  XXX Joanne

  • Reply xgraciously 25 juni 2015 at 07:11

   Super leuk dat je ook naar Samos bent geweest! Sommige mensen leerden ons ook Grieks, ze leerden ons de getallen hahah. Xx

   • Reply joanne 25 juni 2015 at 12:10

    bij ons was het: dit en dit is hallo en dit zeg je in de ochtend, dit in de middag en dit in de avond en hij leerde ons ook om bier te bestellen enzo echt geniaal en ik wil zo ontzettend graag nog een keer terug!! XXX Joanne

  Leave a Reply